- 11 Nisan 2007
- 82.984
- 481.591
Yapıyormuşun ama haberin yok gibi bi halin var Eşin mi yaptırcak
Yok ben yapıyorum o istedi :) hazır hamuru içi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyormuşun ama haberin yok gibi bi halin var Eşin mi yaptırcak
Kabaklı tavuklu beşamelli uydurmasyon bi yemeğim var onu yaptım kabakları kızartıyorum tepsinin altına diziyorum üstüne de tavuk sote yapar gibi soğan biber vs tavukları soteleyip koyuyorum onun üstüne başemel onun üstüne kaşar kalori bombası bir şeyHahaha Dünden lahana sarması ve dolma var benim, Kvde de dün karnıyarıkla kadayıf tatlısı göndermiş onlarda var cacık yaparım sadece. Sen ne pişiriyorsun
Hey yavrum hey 19da iftarı yapıp çoktan ortalığı toplamışım çayı bile demlemişimVar mı heyecan isteyen?
İftar sofrası mutfak toplaması 9 a kadar?
Ar yu rediy?
Hey yavrum hey 19da iftarı yapıp çoktan ortalığı toplamışım çayı bile demlemişim
19:50 zaten bizim iftar
Hele sen beni baba evinde görecektinDoğudakiler litfen gelip havanızı atmayın
Hemen kalkamadım bu saate toplamış olurdum da beyime çene yetiştiriyodum kıyamadım bırakmaya
Hele sen beni baba evinde görecektin
Eki Görüntüle 2827420
Yok hacım Erzurum’da iftar 19.0 Iğdır’da (Memleketim)18.50 8 dolaylarında çayı ocağa koymuştum7 de nasıl mutfağı topladın 10 dk da milleti nasıl yedirdin yakışıyomu şu yaptığın
Öyle bi yığıldım ki koltuğa daha da kalkamam çayımı içeyim de bi gayret toplarımVar mı heyecan isteyen?
İftar sofrası mutfak toplaması 9 a kadar?
Ar yu rediy?
Afiyet olsun Allah kabul etsin oruçlarımızı inşallahYok ben yapıyorum o istedi :) hazır hamuru içi
Ohh masallah afiyet olsun bende yarın besamel soslu garnitürlü tavuk yapcam. Dün limonsuz anlattı bugun sen canım çekti Sen 9. Takım kaptanı mısın canım hamilelikte de dikkat edebiliyor musun yediklerineKabaklı tavuklu beşamelli uydurmasyon bi yemeğim var onu yaptım kabakları kızartıyorum tepsinin altına diziyorum üstüne de tavuk sote yapar gibi soğan biber vs tavukları soteleyip koyuyorum onun üstüne başemel onun üstüne kaşar kalori bombası bir şey
Ohh masallah afiyet olsun bende yarın besamel soslu garnitürlü tavuk yapcam. Dün limonsuz anlattı bugun sen canım çekti Sen 9. Takım kaptanı mısın canım hamilelikte de dikkat edebiliyor musun yediklerine