- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Geçmiş olsun canımBugün beynimcatladi yemin ederim sanırım tansiyonum oynadı umarım yarına kendime gelebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımBugün beynimcatladi yemin ederim sanırım tansiyonum oynadı umarım yarına kendime gelebilirim
Allah yardımcın olsun @negom Bi doktora görünseydin belki ilaç verir rahatlardın daha rahat tutardınYine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.
Böyle devam ederse yandım çok fenayım.Dua bekliyorum cidden ihtiyacım var
Yine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.
Geçmiş olsun kızlar. Bugun bende baş ağrısı ile uyandım. Migren bende ki amaBugün beynimcatladi yemin ederim sanırım tansiyonum oynadı umarım yarına kendime gelebilirim
Canım ilk günler baş ağrısı normal ama seninki çokmuş. İftardan sonra acile gitsen?Yine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.
Tamam canım bilir o vardır tanıdığı. Rica ederimTeşekkür ederim canım, komşum ilçe tarımda çalışıyor ama karantinadalar.Karantinasinin bitmesini bekliyorum, soracağım sağ olasın
Kızıma kahvaltı hazırladım yaptırdım
Evi havalandırdım yatakları topladım
Aksam eşimin motlarını yıkamıştım kurumus onları bazanın altına kaldırdım
Bi makina daha çamaşır yıkandı serdim
Evi süpürdüm dip köşe
Vileda yaptım
Toz aldım
Mutfagın tezgahı,lavabosunu,çaycıyı çamaşır suyuyla temizledim
Ocağı sildim
Vestiyeri düzenledim kalın hırkaları falan da kaldırdım
Ev terliklerini attım şimdide yıkanıyor
Kızı parka cıkardım geldik karnını doyurdum
Kızımı da uyuttum şimdi bende dinleneyim
Bugün akşam ne pişiriyoruz gardaşKızıma kahvaltı hazırladım yaptırdım
Evi havalandırdım yatakları topladım
Aksam eşimin motlarını yıkamıştım kurumus onları bazanın altına kaldırdım
Bi makina daha çamaşır yıkandı serdim
Evi süpürdüm dip köşe
Vileda yaptım
Toz aldım
Mutfagın tezgahı,lavabosunu,çaycıyı çamaşır suyuyla temizledim
Ocağı sildim
Vestiyeri düzenledim kalın hırkaları falan da kaldırdım
Ev terliklerini attım şimdide yıkanıyor
Kızı parka cıkardım geldik karnını doyurdum
Kızımı da uyuttum şimdi bende dinleneyim
Valla benimde icim açıldı bonus. ❤Temizlik yapmak insanı rahatlatıyor, üç gündür öyle uyuşuk uyuşuk dolaşıyordum evin içinde Bugun yemeğimde var işleri de hallettim rahatladımİçim açıldı ayla maşallah
Hahaha Dünden lahana sarması ve dolma var benim, Kvde de dün karnıyarıkla kadayıf tatlısı göndermiş onlarda var cacık yaparım sadece. Sen ne pişiriyorsunBugün akşam ne pişiriyoruz gardaş
Yapıyormuşun ama haberin yok gibi bi halin var Eşin mi yaptırcakKıymalı pide yapıyomuşum bende