- 12 Haziran 2019
- 17.535
- 106.319
- 36
Buğu kebabı yapıcam canım da yarım ölçüyle küçük borcamda yapıcam o yüzden Beşamel i de yarı ölçüyle mi yapsam diye düşündüm.Ne yapıcan normalden az yapıyosan yarım yap tabi baktın az geliyo iki dk az daha yaparsın
Buğu kebabı yapıcam canım da yarım ölçüyle küçük borcamda yapıcam o yüzden Beşamel i de yarı ölçüyle mi yapsam diye düşündüm.
Tamam canım sağol ☺Tabi ölçüyü azalttıysan onuda azalt
Beşamel sossuz. Hımm kulağa hoş geliyorLimonsuzzcay ben o buğunun tavuklu malzemesini domatessiz milföye koyuyorum ortası açık üstünede kaşar
15metre kare falan canım. Duvara saksılar alayım dedim.Büyükmu balkonun?
Aynısını yiyeceğiz biz dünden arttıGalibaDün bende karnıyarık pilav cacık yaptım dur bakalım bugun ne yapıcaz
Canım balkona çiçek düşünüyorum ben ama böyle rengarenk açanlardan:)) bakımı da kolay olan ne öneririsin:)
Doktor bulunca oram ağrıyo buram ağrıyo diye dert yanan teyzeler gibi oldum:))
Yok bizim artmadı az yapmıştım zaten lahana sarcam bide kuru dolma, bu sefer tutmadıAynısını yiyeceğiz biz dünden arttı
Yok aynen bugün tutmadı yarına kısmetYok bizim artmadı az yapmıştım zaten lahana sarcam bide kuru dolma, bu sefer tutmadı
Çok şükür iyiyim iyiyiz , sen nasılsın?Hoşgeldin suspus nasılsın?
Çok şükür iyiyim iyiyiz , sen nasılsın?
Güneş alıyor balkonum diğerlerinide not aldım bakayım bi:) teşekkür ederimEn kolayı menekşe canım serini seviyor güneş görmemesi lazım. Kalanşo da kolay hem güneşde hem de gölgede yaşıyor fark etmez. Ekşi yonca da kolay ışık alması gerekiyor. Orkide ben cok severim ışık alması lazım sıcak olması lazım ortamın. Bir de ben kaktüs skulent çok severim ama sen renkli dedin
En kolayı menekşe canım serini seviyor güneş görmemesi lazım. Kalanşo da kolay hem güneşde hem de gölgede yaşıyor fark etmez. Ekşi yonca da kolay ışık alması gerekiyor. Orkide ben cok severim ışık alması lazım sıcak olması lazım ortamın. Bir de ben kaktüs skulent çok severim ama sen renkli dedin
Hahaha yok valla sanki gelip bizden mi alacaklarReklam mı yapıyon senziraat mühendisi ayağınıza geldi hanımların tikkatine
Menekşe serin ortamı sever, eger fazla güneş almıyor balkonda kapalıysa olur. Gerçi senin çiçek bilgin benden fazla benceBalkon için soruyo ya menekşe olabilemez dimi
Ay çok güze olur canım istedi bende deneyimLimonsuzzcay ben o buğunun tavuklu malzemesini domatessiz milföye koyuyorum ortası açık üstünede kaşar
Rica ederimGüneş alıyor balkonum diğerlerinide not aldım bakayım bi:) teşekkür ederim