Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım balkona çiçek düşünüyorum ben ama böyle rengarenk açanlardan:)) bakımı da kolay olan ne öneririsin:)
Doktor bulunca oram ağrıyo buram ağrıyo diye dert yanan teyzeler gibi oldum:))
En kolayı menekşe canım serini seviyor güneş görmemesi lazım. Kalanşo da kolay hem güneşde hem de gölgede yaşıyor fark etmez. Ekşi yonca da kolay ışık alması gerekiyor. Orkide ben cok severim ışık alması lazım sıcak olması lazım ortamın. Bir de ben kaktüs skulent çok severim ama sen renkli dedin

Güneş alıyor balkonum diğerlerinide not aldım bakayım bi:) teşekkür ederim

Balkon için soruyo ya menekşe olabilemez dimi

Balkon için soruyo ya menekşe olabilemez dimi
Menekşe serin ortamı sever, eger fazla güneş almıyor balkonda kapalıysa olur. Gerçi senin çiçek bilgin benden fazla bence Annemin var balkonunda güneş almıyor fazla biraz sabah güneşi geliyor sadece bayadır var bişey olmadı ama cam balkon kapalı Benimde vardı menekşe benim kız rahatlık vermeyince anneme verdim

Kendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
Evler ağlıyordu silin süpürün bizleri diye

Negoyu oruç vurmuştu gelememişti böyle pasaklımı galaydı bu garılar sorarım size?

Herkes gönlünden geçen ihtiyacı olan bir işi ödevmiş gibi yapsın hediye etsin mi böğün?

Misal yakın arkadaşından negoya bir adet silinmiş cam
Parlatılmış ayna gibi ne dersiniz?

Toplu maraton ayin yapabiliriz

kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…