Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlahi Bonus hastanedeyim neredeyse kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. Yetiş Nego bak Bonus sana neydiyo tamam kız eve gidince bende katlanacak çok çamaşır var hepimize yeter

İlahi Bonus hastanedeyim neredeyse kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. Yetiş Nego bak Bonus sana neydiyo tamam kız eve gidince bende katlanacak çok çamaşır var hepimize yeter

Kötü olmuş biraz nego toparlayınca gelir ❤
Neydim sen söyle gelip pis mi görsün

Ben başlıyorum valla 4 te bi dışarı çıkıcam 4 e kadar ne yaparsam inşallah.

Sizde etiketi 3 gün sonra görmezsiniz inş
Ben gördüm de lahana sardım kuru dolma yaptım yoruldum şimdi uzandım biraz dinleneyim kız uyurken. Mutfagı ds topladım sonra da cacık yaparım yanına yeter tatlım da var. Ev işi yapamadım hiç sadece sabah kuruyan çamaşırlaro katladım yerleştirdim

Köfteli kuskuslu yoğurt çorbası (uydurdum)
Buğu kebabı
Pirinç pilavı
Salata
Yemekler pişti,kebap fırınlanacak.Tatlı trileçe var hala,yarısını kv ye eltime verdim yine bitmedi
Börek de var çok şükür.Çok oldu yine,gerçi kv gile de gönderiyorum.

Ben alıntıladım yazana kadar sen gelmişin bile ellerine sağlık menü çok güzel
Benim iftar menüm
Yayla çorbası
Tavuk kapama
Salata

Negonun kendine hayrı yok beybi nazar ettiler bana yıkık yıkık geziyorum
Olsun senin varlığın yeter bende kendime nazar ettim galiba çok fenayım başım çatlıyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor iyiki bizi pazartesi günü ayaklandırıp temizlik yaptırdın o günden sonra ihtiyaç duyulan yerde iş yaptım silkelenmem gerek

O zaman benden negoya bi tencere yemek. Bir de camasir asma
Yürüyüş yapip geldim dilim dışarda şu an maratona gelemicem
Aradığınız nego kapalı.Ramazan telaşı ve baş ağrılarımla kendime zor yetişiyorum,başınızın çaresine bakın neferler Eki Görüntüle 2825852
Gecmis olsun canm

Bu ara herkes ayni sanki ya da bana öyle geliyo.
Oruç carpti hepimizi bi sanki

Ben alıntıladım yazana kadar sen gelmişin bile ellerine sağlık menü çok güzel
Benim iftar menüm
Yayla çorbası
Tavuk kapama
Salata
Sizede afiyet olsun canım
Dimi dimi bende öyle dedim iyiki dip köşe yapmışız,iki gündür ev süpüremiyorum
O zaman benden negoya bi tencere yemek. Bir de camasir asma
Yürüyüş yapip geldim dilim dışarda şu an maratona gelemicem

Gecmis olsun canm
Ah canım sağol kabul ettim
Sağol canım
Ben bi hevesle gittim ama çokta şey yapmadım siz gendizi kötü hissetmeyin diye
Yıkık halim bile senden çok iş yapmıştır der susarım

Cancağızım ramazanı boş geçirmemek adına ilimle meşgulüm bu sıra tefsir cüz okuyorum tesbih çekiyorum YouTube da program var oradan derslere katılıyorum bugün de sarma sarmaya gittik Bi vakıfa. Satılıp parası ihtiyacı sahiplerine gidiyor. Öğle civarında gittim oraya. Gitmeden önce sabah 8 de kalktım sil süpür toz al 2 makine çamaşırı yıkanmış kurumuştu onları katladım tuvaletbanyo yıkadım oğlanın dolabını düzenledim. 3 gibi geldim oğlanı yedirdim biraz oyun oynadık şimdi yatırıyorum onu yarım saat sonra derse gireceğim fıkıh dersi sonrada kendi gardrobımuzu siler düzenleri im ocakta yemek kaynıyor oda hazır sayılır benden bu kadar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…