Canım balkona çiçek düşünüyorum ben ama böyle rengarenk açanlardan:)) bakımı da kolay olan ne öneririsin:)
Doktor bulunca oram ağrıyo buram ağrıyo diye dert yanan teyzeler gibi oldum:))
Tesbih çiçeği aldım bende anam yeşil yeşil ne güzel dedim kaptımAylaya sormuşsun ama bende cevap verim en kolayı ve çeşitlisi sardunyadır. Sıvı besinde kullandın mı bol bol açıyolar.
Çok çiçekli olduğu için balkon içine çiçeklerin renkli yaprakları dökülüyo biraz
Ben yaşatamadım onu tam annemin öldüğü zamandı bakamadım çürüdüTesbih çiçeği aldım bende anam yeşil yeşil ne güzel dedim kaptımsukulent lere bir kaç tane daha ekledim.
Tesbih çiçeği yerini sevdi herahalde salkımları yaza uzar herahalde
Bir daha iftardan önce yazmıcam cümleye bak. Beynine oksijen gitmiyor tabi benimTesbih çiçeği aldım bende anam yeşil yeşil ne güzel dedim kaptımsukulent lere bir kaç tane daha ekledim.
Tesbih çiçeği yerini sevdi herahalde salkımları yaza uzar herahalde
Bilmeden üzdüm galibaBen yaşatamadım onu tam annemin öldüğü zamandı bakamadım çürüdü
Bir daha iftardan önce yazmıcam cümleye bak. Beynine oksijen gitmiyor tabi benimya da glikoz gitmiyor
Aşkolsun ya ne üzmesiBilmeden üzdüm galiba
11 ay çiçeği gördüm bide sardunyayı andırıyor
Beşamel sos dolapta bikaç gün kalır mı sizce?KIZLAR
Küçük borcamda yemeği yapıcam ölçüyü yarıya indirerek.
Beşamel sosu da yarı ölçüyle mi yapsam (mesela 3 yerine 1.5 bardak süt)
yoksa tam ölçü yapıp yarısını mı döksem?
Beşamel sos dolapta bikaç gün kalır mı sizce?
Alacam mutlaka. Tesekkür ederimAylaya sormuşsun ama bende cevap verim en kolayı ve çeşitlisi sardunyadır. Sıvı besinde kullandın mı bol bol açıyolar.
Çok çiçekli olduğu için balkon içine çiçeklerin renkli yaprakları dökülüyo biraz
Büyükmu balkonun?Alacam mutlaka. Tesekkür ederim
Peki o zaman yarım ölçü mü yapayım küçük borcam için?Kalırda taze yap en güzeli. Çünkü o katılaşır süt katman gerekir yağı tuzu eksilir tadı değişir o zamanda
Peki o zaman yarım ölçü mü yapayım küçük borcam için?