- 21 Aralık 2016
- 8.870
- 40.714
Neden hep aynı yemeği yapıyoruzKarnıyarık yapıyorum canım dünden çorbam var yanına pilav da yaparım yeter şükür
Halsizliğin mi var canım niye yapamadın hasta mısın?
Elhamdülillah hepsini bitirdim.Ben de günlük buraya yazmaya karar verdim.
İftarı yapalı yarım saat oldu.
Sofradan kalkar kalkmaz bulaşık makinesini yerleştirdim, elde yıkanacaklari yıkadım.
Ki
Bı namaz molası verip
Kileri temizlemeyi
Salonu toplamayı
Oturma odasını toplamayı düşünüyorum.
Hadi bana iş yapacaklara kolay gelsin.
Rabbim oruçlarınızi dualarınızı kabul eylesin
Telapati yeteneğimiz olabiler mi ?Neden hep aynı yemeği yapıyoruz
Ah çocuklar insan kendi derdiyle başa çıkıyor da çocukların derdine yüreği dayanmıyor ah yavrucuklarGünaydın. dün gece 4te uyuduk kızlarla Sabah 6da oğlumun tabletim şarj olmuyo ağlamasıyla uyandım. Sonrada başka bi kriz babam olsaydı yapardı. Gelsin artık eve ben onu evde istiyorum. Ondan beride yatağından çıkmıyor
Çok zor gerçekten. Babasını çağırdım. Biraz konustuk ama fayda etmedi tabi. Ben zor olacağını biliyodum da bu kadar zor olacağını bilemedim.Ah çocuklar insan kendi derdiyle başa çıkıyor da çocukların derdine yüreği dayanmıyor ah yavrucuklar
GalibaTelapati yeteneğimiz olabiler mi ?
Selâmlar hatunlar , ocağıniza düştüm Ramazan geldi hal.kalmadi, evin işleri çocuklar aksadı.
Çok zor gerçekten. Babasını çağırdım. Biraz konustuk ama fayda etmedi tabi. Ben zor olacağını biliyodum da bu kadar zor olacağını bilemedim.
Canım balkona çiçek düşünüyorum ben ama böyle rengarenk açanlardan:)) bakımı da kolay olan ne öneririsin:)Ben ziraat mühendisiyim eşimde aynı şekilde. Eşimin zirai ilaç bayisi var canım orda satıyorlar her türlü ciceklerle ilgili şey var. Böceklenme icin, bit için, vitamin,yosun falan hepsini bulabilirsin. Yaşadığın şehirde vardır illaki bi zirai ilaç bayisi
Amin canımAllah zorunu kolaylaştırsın zor olmaz mı hiç
Ben ziraat mühendisiyim eşimde aynı şekilde. Eşimin zirai ilaç bayisi var canım orda satıyorlar her türlü ciceklerle ilgili şey var. Böceklenme icin, bit için, vitamin,yosun falan hepsini bulabilirsin. Yaşadığın şehirde vardır illaki bi zirai ilaç bayisi