Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de günlük buraya yazmaya karar verdim.
İftarı yapalı yarım saat oldu.

Sofradan kalkar kalkmaz bulaşık makinesini yerleştirdim, elde yıkanacaklari yıkadım.

Bı namaz molası verip

Kileri temizlemeyi
Salonu toplamayı
Oturma odasını toplamayı düşünüyorum.
Hadi bana iş yapacaklara kolay gelsin.

Rabbim oruçlarınızi dualarınızı kabul eylesin

Ben iki gündür pek bişey yapmıyorum oruçta canım istemiyor halsiz oluyorum yine de oturamıyorum tabi kızın peşinde dolanmaktan, öğlen onu uyutunca da bende uyuyorum yine de yazıyım

Çamaşır attım yıkandı serdim
Yatakları topladım evi havalandırdım
Mutfagı holü oturma odasına dik süpürgeyle süpürdüm
Tuvaleti yıkadım
Yemek yaptım işte iftardan sonra bulasıkları makinaya dizdim çay meyve falan mutfagım toplu

Elhamdülillah hepsini bitirdim.
Namaz kılıp yatacağım.
Şu şarkıya takıldım kaldım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Ramazan olsada benim evde yoğunluk devam ediyor bide şimdi uykusuzlukta olunca tamamen pert oluyorum çarşamba günleri canlı ders var hiç iş yapamıyorum derken haftaiçi her günüm çarşamba oldu sözde elle tutulur hiçbir şey yapmadım dedim yine 15000 adım atmışım öğleden sonra 2 defa anaokuluna gittim geldim 1 defa büyüğün okuluna kitapları almaya gidip geldim öğlene kadar canlı ders varken zaten birşey yapamıyorum sadece mutfakta topla yıka kaldır yemek yap derken iftar vakti geldi iftardan sonra mutfak toplayamadım ödev yapmaya oturduk çay tatlı derken 12 oldu sürünerek yattım 2 buçukta sahur hazırlamaya kalktım dağınık mutfakta biraz toparladım sahur yaptık yine herşeyi mutfağa koydum birkaç birşey daha kaldırdım şimdi namazı kılıp yatacam sabah ola hayır ola dedim inşallah bugün bu kadar verimsiz geçmez

Günaydın. dün gece 4te uyuduk kızlarla Sabah 6da oğlumun tabletim şarj olmuyo ağlamasıyla uyandım. Sonrada başka bi kriz babam olsaydı yapardı. Gelsin artık eve ben onu evde istiyorum. Ondan beride yatağından çıkmıyor

Ah çocuklar insan kendi derdiyle başa çıkıyor da çocukların derdine yüreği dayanmıyor ah yavrucuklar

Ah çocuklar insan kendi derdiyle başa çıkıyor da çocukların derdine yüreği dayanmıyor ah yavrucuklar
Çok zor gerçekten. Babasını çağırdım. Biraz konustuk ama fayda etmedi tabi. Ben zor olacağını biliyodum da bu kadar zor olacağını bilemedim.

Canım balkona çiçek düşünüyorum ben ama böyle rengarenk açanlardan:)) bakımı da kolay olan ne öneririsin:)
Doktor bulunca oram ağrıyo buram ağrıyo diye dert yanan teyzeler gibi oldum:))

Reklam mı yapıyon sen ziraat mühendisi ayağınıza geldi hanımların tikkatine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…