Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlahi Bonus hastanedeyim neredeyse kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. Yetiş Nego bak Bonus sana neydiyo tamam kız eve gidince bende katlanacak çok çamaşır var hepimize yeterKendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
Evler ağlıyordu silin süpürün bizleri diye
Negoyu oruç vurmuştu gelememişti böyle pasaklımı galaydı bu garılar sorarım size?
Herkes gönlünden geçen ihtiyacı olan bir işi ödevmiş gibi yapsın hediye etsin mi böğün?
Misal yakın arkadaşından negoya bir adet silinmiş cam
Parlatılmış ayna gibi ne dersiniz?
Toplu maraton ayin yapabiliriz
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
Ben gördüm de lahana sardım kuru dolma yaptım yoruldum şimdi uzandım biraz dinleneyim kız uyurken. Mutfagı ds topladım sonra da cacık yaparım yanına yeter tatlım da var. Ev işi yapamadım hiç sadece sabah kuruyan çamaşırlaro katladım yerleştirdimBen başlıyorum valla 4 te bi dışarı çıkıcam 4 e kadar ne yaparsam inşallah.
Sizde etiketi 3 gün sonra görmezsiniz inş
İyi etmişsin o zamanKötü olmuş biraz nego toparlayınca gelir ❤
Neydim sen söyle gelip pis mi görsün
Negonun kendine hayrı yok beybi nazar ettiler bana yıkık yıkık geziyorum
Negonun kendine hayrı yok beybi nazar ettiler bana yıkık yıkık geziyorum
Ben alıntıladım yazana kadar sen gelmişin bile ellerine sağlık menü çok güzelKöfteli kuskuslu yoğurt çorbası (uydurdum)
Buğu kebabı
Pirinç pilavı
Salata
Yemekler pişti,kebap fırınlanacak.Tatlı trileçe var hala,yarısını kv ye eltime verdim yine bitmedi
Börek de var çok şükür.Çok oldu yine,gerçi kv gile de gönderiyorum.
Olsun senin varlığın yeter bende kendime nazar ettim galiba çok fenayım başım çatlıyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor iyiki bizi pazartesi günü ayaklandırıp temizlik yaptırdın o günden sonra ihtiyaç duyulan yerde iş yaptım silkelenmem gerekNegonun kendine hayrı yok beybi nazar ettiler bana yıkık yıkık geziyorum
O zaman benden negoya bi tencere yemek. Bir de camasir asmaKendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
Evler ağlıyordu silin süpürün bizleri diye
Negoyu oruç vurmuştu gelememişti böyle pasaklımı galaydı bu garılar sorarım size?
Herkes gönlünden geçen ihtiyacı olan bir işi ödevmiş gibi yapsın hediye etsin mi böğün?
Misal yakın arkadaşından negoya bir adet silinmiş cam
Parlatılmış ayna gibi ne dersiniz?
Toplu maraton ayin yapabiliriz
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
Gecmis olsun canmAradığınız nego kapalı.Ramazan telaşı ve baş ağrılarımla kendime zor yetişiyorum,başınızın çaresine bakın neferler Eki Görüntüle 2825852
Bu ara herkes ayni sanki ya da bana öyle geliyo.Olsun senin varlığın yeter bende kendime nazar ettim galiba çok fenayım başım çatlıyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor iyiki bizi pazartesi günü ayaklandırıp temizlik yaptırdın o günden sonra ihtiyaç duyulan yerde iş yaptım silkelenmem gerek
Sizede afiyet olsun canımBen alıntıladım yazana kadar sen gelmişin bile ellerine sağlık menü çok güzel
Benim iftar menüm
Yayla çorbası
Tavuk kapama
Salata
Dimi dimi bende öyle dedim iyiki dip köşe yapmışız,iki gündür ev süpüremiyorumOlsun senin varlığın yeter bende kendime nazar ettim galiba çok fenayım başım çatlıyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor iyiki bizi pazartesi günü ayaklandırıp temizlik yaptırdın o günden sonra ihtiyaç duyulan yerde iş yaptım silkelenmem gerek
Ah canım sağol kabul ettimO zaman benden negoya bi tencere yemek. Bir de camasir asma
Yürüyüş yapip geldim dilim dışarda şu an maratona gelemicem
Gecmis olsun canm
Yıkık halim bile senden çok iş yapmıştır der susarımBen bi hevesle gittim ama çokta şey yapmadım siz gendizi kötü hissetmeyin diye