8yılım gitti. Ama çok şükür erken öğrendim önümde daha çok yıllar var bana ait olanAldatan birine değil ona heba edilen yıllara üzülüyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8yılım gitti. Ama çok şükür erken öğrendim önümde daha çok yıllar var bana ait olanAldatan birine değil ona heba edilen yıllara üzülüyor insan
Allah yavrulariniza ve size çok güzel, uzun ömürler versin insallah ne kadar güçlü birisi olduğunuz anlasiliyor mesajlarınızdan bile, bundan sonraki ömrümüz çok güzel olsun8yılım gitti. Ama çok şükür erken öğrendim önümde daha çok yıllar var bana ait olan
çocuklarımın ihtiyacı var çünkü bana. Ben kendimi üzüp parçalasamda bi faydası olmayacak bana o yüzden ilk gece sabaha kadar ağladım bitti içimde. Ama bundan sonrakş hayatım için terapi alacağımAllah yavrulariniza ve size çok güzel, uzun ömürler versin insallah ne kadar güçlü birisi olduğunuz anlasiliyor mesajlarınızdan bile, bundan sonraki ömrümüz çok güzel olsun
Ay teşekkür ederim bonus Bakım günleri yapmıyoruz bayadır bende pek bişey yapmıyorum sadece kıl tüğ bundan sonra yapsak iyi olurOlurmu hiç bakım günlerinde gece kahvelerinde gözüm arıyo seni.
O an yazmamışdır belki ama sık gelen herkesi gözüm arıyor
Çok sevindim mesajına çok sagol ❤ Eşim korona geçiriyor bence iki gündür daha iyi ama ilk günler test yaptırdık negatif cıktı ateşi çok yüksekti bütün belirler vardı, negatif cıkınca işe falan gitti kızımla bende bişey yok şükür bugun rahatsızlandığına bir hafta oldu daha iyi şimdi ateşi düştü biraz öksürük kaldı sadece.Canım vallahi ben o kadar topik takip ediyorum ki bir de 9. Takım var olabildiğince Burda da bulunmaya çalışıyorum burda görmeyi sevdiğim bir kişisin
Geçmiş olsun eşinin nesi var ?
Bu hafta duygusallaştım demekki ilgi bekledim sizden Yok iş yapmasam da yine de gelip yazıyordum dün hiç yazmadım o yüzden dedim öyle. Daha iyi ateşi düştü bas ağrısı yok ama halsizlik diz ağrısı birazda öksürük varGeçmiş olsun canım
Hakedeceksin kardişş
Haftasonu normalde de gelmiyorsun ki eşim evde iş yapamıyorum diyorsun.
Düzelmedi mi hala eşin
Geçmiş olsun canım şükür yine covid değilmişÇok sevindim mesajına çok sagol ❤ Eşim korona geçiriyor bence iki gündür daha iyi ama ilk günler test yaptırdık negatif cıktı ateşi çok yüksekti bütün belirler vardı, negatif cıkınca işe falan gitti kızımla bende bişey yok şükür bugun rahatsızlandığına bir hafta oldu daha iyi şimdi ateşi düştü biraz öksürük kaldı sadece.
Yapalım yarın maratona çok ihtiyacım var birikti işler ama aksam üstü boş durmadım yaptım biraz bişeylerYarın şöyle dip köşe temizlik maratonu yapalım mı.Ramazandan bir gün önce son rotüşları yapalım
Ramazan da da Allah nasip ederse yemekleri öğleden önce yapıp öğleden sonra ibadetlere,çocuklara ayırmak istiyorum.Ramazan da birbirimizi motive edelim bu konuda
İsrafa kaçmayacak şekilde menü oluşturmaya da başladım.
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Aynen ramazanın bereketi gercekten öyle oluyor.Ramazanda çok bereketli oluyor mutlaka kalıyor yemek çeşiti abartmıycam inşaallah.Hep öyle diyorum sofraya bir bakıyorum dolmuş oluyor
İyi karar vermişsiniz, Allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında güzellikler seninle olsun insallah. Emin ol o pişman olacak ve sen çok mutlu olacaksın.. Allah cocuklarin sana bağışlasınçocuklarımın ihtiyacı var çünkü bana. Ben kendimi üzüp parçalasamda bi faydası olmayacak bana o yüzden ilk gece sabaha kadar ağladım bitti içimde. Ama bundan sonrakş hayatım için terapi alacağım
Korursan sana da kolay olur,inşaallah başarırsınBenim yatak odasıyla çocuk odasının duvarları kaldı sadece. Onları yapabilirsem yapayım yarın kalırsa da bayrama kalsın çok yoruldum artık bu sefer temizlediğim yerleri de korumaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :))
İnşaallah bulaşmamıştır size.Ramazan sonrası yaparsınız sağlık olsun daBen bu hafta hep halsiz kırgın geçirdim eşimin işyerindeki personeller den 2 tanesi pozitif çıktı 8 taneside temaslı karantinasına alındı bende halsiz olunca bu hafta sonu badana boya işinden vazgeçtik ramazan içinde daha yapabilirmiyiz bilmem. 2 gündür çok enerjik olmasamda daha iyiydim günlük işlerimi aksatmadan yaptım ama ayrıntıya giremedim.
Bugün sabahtan beri boğaz derdine çalıştım
sabah 2 işkembe 2 mumbar temizledim
Banyoyu sildim
Kirli sepetin yıkadım
Hamur yoğurdum kahvaltıya poğaça pizza gibi şeyler yaptım
Kahvaltıdan sonra bulaşık makinesi boşaltıp mutfak topladım
2 makine çamaşır yıkadım serdim
Salonu topladım
Öğleni kıldım mutfağa girdim akşam zor çıktım
Karın mumbar dolması yaptım
Onlar pişerken yine mutfak topladım
1 makina çamaşır katladım
Namazdan sonra yine mutfak toplamaya gidicem
Çocuğun ödevi var birlikte onu yapıcaz
Bebeğim 2aylık oruc yok bu sene eşimle de boşanma sürecindeyiz. Ama ben oğluma ramazanı anlatmak için iftar saatine ayarlıcam yemeklerimizi.
Aldatma var maalesef
Allah bundan sonra ki hayatını mutlu,huzurlu etsin.Evlatlarının hayrını görürsün inşaallah.Karakteri olmayana sözler beyhude..2gün oldu öğreneli çok şükür dimdik ayaktayım. Yarın davamı da açıp bitireceğim
O zaten pişmanda artık iş işten geçtiİyi karar vermişsiniz, Allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında güzellikler seninle olsun insallah. Emin ol o pişman olacak ve sen çok mutlu olacaksın.. Allah cocuklarin sana bağışlasın
Amin. O yüzden kapadım konusunu bende. Soyadından da kurtulursam tamamen bitecekAllah bundan sonra ki hayatını mutlu,huzurlu etsin.Evlatlarının hayrını görürsün inşaallah.Karakteri olmayana sözler beyhude..
Aay o çamaşır ayır as topla katla yerleştir büyük iş ve ben hergün 2makine çıkıyo. Çocuklar küçük olunca. Soğan koku yapmıyo mu nasıl attınızYaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
10 kilo soğanı rondodan geçirip buzluğa attım
Yemek yaptım
82748383 kez mutfak ve ev topladım
3 makine çamaşır yıkadım astım katladım yerlerine koydum
Az iş yaptım ama tüm gün ayaktaydım yoruldum
Ay teşekkür ederim bonus Bakım günleri yapmıyoruz bayadır bende pek bişey yapmıyorum sadece kıl tüğ bundan sonra yapsak iyi olur
Amin. O yüzden kapadım konusunu bende. Soyadından da kurtulursam tamamen bitecek
Amin sağolunAllah yolunu açık etsin işini kolaylaştırsın