- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Kapalı canım havalar ısınınca banyoda yıkıyorum onu plastik olduğu için hemen yıkanıp, kuruyorÇim halıyı hiç kaldırıyor musun peki canım?Temizliği falan nasıl oluyor,kapalı balkonda dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapalı canım havalar ısınınca banyoda yıkıyorum onu plastik olduğu için hemen yıkanıp, kuruyorÇim halıyı hiç kaldırıyor musun peki canım?Temizliği falan nasıl oluyor,kapalı balkonda dimi?
Valla rabbim herkese tattırsın bu duygularıAyy benim büyük oğlanda 3 buçuk yaşında anaokuluna başladığında 29 Ekim programı yapmışlardı küçücük bir şiir okumuştu ne kadar çok duygulanmıştım onlar eğlenerek marş söylerken ben kendimi tutamayıp yaşlı yaşlı ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum
Çaya bittim kaç zamandır bitki çayı vs içince lakin resimden gozlerimi alamazken fark ettim akan kısım su gibi mi bana mı öyle geldiGünaydın,keyifli,bol muhabbetli bir gün olsun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
Ben sana pazar gel dedim demlerdim ben sana :))Çaya bittim kaç zamandır bitki çayı vs içince lakin resimden gozlerimi alamazken fark ettim akan kısım su gibi mi bana mı öyle geldi
Kapalıda güzel olur evetKapalı canım havalar ısınınca banyoda yıkıyorum onu plastik olduğu için hemen yıkanıp, kuruyor
Ayrıntılara takılma boşver çaysız gün düşünemiyorumÇaya bittim kaç zamandır bitki çayı vs içince lakin resimden gozlerimi alamazken fark ettim akan kısım su gibi mi bana mı öyle geldi
Bana bana bihterine kıyak geçersin belkim demiştimArka balkonu hiç kullanmıyorum,kapattıralım depo gibi kullanayım dedim ama kaldı
İnşallah görürüz,yağsın da dolsun barajlar
Gayet güzel olur canım iyi yapıyorsun
Çok şükür canım inşaallah daha iyi olur.Ya Şafi başladık dün okursan sende
Aynı soruya cevap verdim üste bakınız
Arkadaş kayırıyor dedirtmem,prensiplerime tersBana bana bihterine kıyak geçersin belkim demiştim
Kız sen söyleyince farkettimÇaya bittim kaç zamandır bitki çayı vs içince lakin resimden gozlerimi alamazken fark ettim akan kısım su gibi mi bana mı öyle geldi
Arkadaş kayırıyor dedirtmem,prensiplerime ters
Bi inşirah oku kendine canım. Bizde burdan okuyalım iyi gelir belki.Bi tutukluk var üstümde dilimde gelemedim.
Giriyorum bi bakim diye geri çıkıyorum.
Hayırdır inşallah diyim
Sağol limonsuzum ❤Bi inşirah oku kendine canım. Bizde burdan okuyalım iyi gelir belki.
Burda sabahtan beri durmaksızın yağmur yağıyo yapabilemicem ama başka işler yaptım bitiriyim toplu yazarım8 nisan ödevi
Balkon silmek (yıkamayın lütfen malum su israfı)
Balkondaki çamaşır iplerini silmek
Mandalları yıkamak
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
@nurumminem
Maşallahh yardımcı almadan halldeceksinBalkon tamam. Depodan çekmeceli eski bi komidin getirmiştim plastik oluyor ya hani onlardan. Onu yıkadım. İçine hortum vs koyacağım balkonda. Çöp kovalarını yıkadım korkuluktaki camları sildim. Oğlan sıkıldı hemen ağlamaya başladı. Balkona bakan odaların camlarını silecektim daha :))
Sivas hariç her yer yağmurlu galibaBurda sabahtan beri durmaksızın yağmur yağıyo yapabilemicem ama başka işler yaptım bitiriyim toplu yazarım
Arkadaşım gelecek ya yardıma iptal ettim yardımcı işini bu gün gelecekti işi çıkmış yarın gelecek yarın büyük maraton var evdeMaşallahh yardımcı almadan halldeceksin
Tabiki sultanimİlk güneşli günde siline,zinhar olmaz yağmur dediğin toz çamur yağması gibi bir şey