Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekmeceli dolap alırsın belki,dediğin gibi düzen otursundaBitti sayılır kuzum.Üç koli var açılacak.işten gelince yerleştiriyorum ufak ufak ama düzen oturtmak zaman alıcak gibi.öteki evde bol çekmecem varmış meğer ,burdaki az geldi.o yüzden son kolileri açmakta acele edemiyorum
İnşaallah işe yaramıştır canımGelemedim bir türlü giderle uğraştık. Şimdi de damlıyor giden su. Tekrar lavabo açıcı döktüm. Makinenin içine sirke karbonat limon tuzu attım onlar eridikten sonra makine temizleyici ile çalıştırdım. Şimdi 1 makine daha bulaşık çıktı onları attım. Altına havlu koydum bakalım ıslanacak mı
Hiç öyle değil terliksss,herkes iş yapıyor.Bence bütün çekirgelerin yattı negom. Nenem derdi ki yata yata karpuz büyurmus derdi
Üç aylar tesbihi hatırlatmasıda yapamadım.
İlk günden beri çekenler ne durumdalar? Eksikleri varsa tamamlayabilirler sayı tam olsun diye.
Mesela bi gün çekemediyse ertesi gün çeksin onu bırakmasın.
HALLEYS o topikte değilde biz burda arkadaşlarla çekiyoruz canım. Yazim ben sana.
Hergün
1000 estağfurullah
1100 tevhid
İsteyen çekebilen 100 ihlas. Arefe günü sonunda hiç bırakmadan çekenlerin 99.000 tevhidi olucak hazırda.
İster ölmüşlere ister kendimize.
Boş zamanlarda mübarek günlerde falan yine bol bol çekip o 99 bin 140 bine tamamlanabilir 2 tane 70 binlik tevhid hatmi olur
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Koltuk sallaniyyyyİki aydır yatarak mahsul toplayan, hiç yatmamış gibi ükela ükela kim konuşabilir. Tabiki koltuğuna güvenen tellik ha ha. Kendim kendime koptum.
İlerleyen zamanlarda alabilirim olabilir bakÇekmeceli dolap alırsın belki,dediğin gibi düzen otursunda
Geçmiş olsunGece tansiyonum düşüktü biraz başım dönüyodu bakamadım daha.
Tevhidimi çekiyorum her gün
Geçmiş olsun
Tevhidimi çekiyorum her gün
Aynen canım duruma göre değerlendirirsin,kurtuldun ya o evdrn gerisi gelir inşaallahİlerleyen zamanlarda alabilirim olabilir bak
Günaydın çikolatamGünaydın
Yok okumuyorum öyleNego telden kuran okuyomusun sen uygulamadan?
Yok okumuyorum öyle
İnşallahAynen canım duruma göre değerlendirirsin,kurtuldun ya o evdrn gerisi gelir inşaallah
Günaydın çikolatam