- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Telefonu çok kullanmak istemiyorum malum e kitap da okuyorum,gözlerim iyice bozuluyorHayrat neşriyatın kuranını aşırı tavsiye ederim. Hem hattı çok açık seçik hem kaydırması var sen okurken sayfa ilerliyo çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonu çok kullanmak istemiyorum malum e kitap da okuyorum,gözlerim iyice bozuluyorHayrat neşriyatın kuranını aşırı tavsiye ederim. Hem hattı çok açık seçik hem kaydırması var sen okurken sayfa ilerliyo çok iyi
HazırızBugün maraton çağrılarına hazır olun
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Ne öyle hevesli gibiHazırız
Mutfak dolaplarına dalacağım artık bu gün ben inşallah bol bol maraton varBugün maraton çağrılarına hazır olun
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Allah razı olsun canımGünün Esması El Aliyy
EL-ALİYY; Her şeyiyle yüce ve yüksek olan,Büyüklüğü,yüceliği,ilmi sonsuz olan.
Kendisi yüce ve yüksek olan,şanı büyük ve yüce olan Allah, bu ismin gölgesinde yol alıp yücelmek isteyen kimseleri,ismi hürmetine yüceltir.Çünkü dünyevi ve uhrevi bütün makamlar ve mevkiler O’na aittir.Dilediğini aziz eder,Dilediğini zelil,Kulun haddini bilmesi ve hiç bir şekilde şımarıklığa ve doymuşluk hissine kapılmaması lazımdır.
Ebced değeri ve zikir saati:EL-ALİYY; isminin zikri(110) adettir.zikir saati Güneş, günü Pazardır.
Kaynak:Mutluluğun Şifresi
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Oyuncakları aldım azıcık havalar ısınsın pencerelere iç dış girecem3 mart ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak,pervazlarında
Oyuncakları ayıklamak,düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?Gece tansiyonum düşüktü biraz başım dönüyodu bakamadım daha.
Allah razı olsun canım şükür çektimÜç aylar tesbihi hatırlatmasıda yapamadım.
İlk günden beri çekenler ne durumdalar? Eksikleri varsa tamamlayabilirler sayı tam olsun diye.
Mesela bi gün çekemediyse ertesi gün çeksin onu bırakmasın.
HALLEYS o topikte değilde biz burda arkadaşlarla çekiyoruz canım. Yazim ben sana.
Hergün
1000 estağfurullah
1100 tevhid
İsteyen çekebilen 100 ihlas. Arefe günü sonunda hiç bırakmadan çekenlerin 99.000 tevhidi olucak hazırda.
İster ölmüşlere ister kendimize.
Boş zamanlarda mübarek günlerde falan yine bol bol çekip o 99 bin 140 bine tamamlanabilir 2 tane 70 binlik tevhid hatmi olur
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
@Birtekefem
@Brokilo
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Şükür canım ben de iyiyim biraz bulantılarla uğraşıyorum onun haricinde iyiyim hamdolsunDaha iyiyim sipirgecim sağol canım sen nasılsın ne alemdesin?
Sağ olasın canım benim ya, tamam bak beni de al listeye seve seve çekerim her günÜç aylar tesbihi hatırlatmasıda yapamadım.
İlk günden beri çekenler ne durumdalar? Eksikleri varsa tamamlayabilirler sayı tam olsun diye.
Mesela bi gün çekemediyse ertesi gün çeksin onu bırakmasın.
HALLEYS o topikte değilde biz burda arkadaşlarla çekiyoruz canım. Yazim ben sana.
Hergün
1000 estağfurullah
1100 tevhid
İsteyen çekebilen 100 ihlas. Arefe günü sonunda hiç bırakmadan çekenlerin 99.000 tevhidi olucak hazırda.
İster ölmüşlere ister kendimize.
Boş zamanlarda mübarek günlerde falan yine bol bol çekip o 99 bin 140 bine tamamlanabilir 2 tane 70 binlik tevhid hatmi olur
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
@Birtekefem
@Brokilo
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Sağ olasın canım benim ya, tamam bak beni de al listeye seve seve çekerim her gün
Şükür canım ben de iyiyim biraz bulantılarla uğraşıyorum onun haricinde iyiyim hamdolsun
Temizlik ne ola kiZevkle temizliğe de gelmezmisin?
Temizlik ne ola ki
Kolay gelsin o vakit,bende bulaşık makinesini falan çekicem bakalımMutfak dolaplarına dalacağım artık bu gün ben inşallah bol bol maraton var
Şu bildiğimiz ev temizliği mi yaHiç acımıyo valla hipnoz oluyo yapıyoruz hepimiz bide yarışıyosak birbirimize çol gizel oluyo
Mutfak dolaplarına dalacağım artık bu gün ben inşallah bol bol maraton var
İnş negomİnşaallah işe yaramıştır canım
Şükür canım cuma kontrole gittim başlamıştıArtık zamanı tabi kalp atışı duyuldumu?