- 10 Mayıs 2019
- 4.028
- 11.084
Bugun yap sende kahve yumurta kil ne bulduk SürüyozBen yapmıyorum ki olur sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun yap sende kahve yumurta kil ne bulduk SürüyozBen yapmıyorum ki olur sanki
Ayva çekirdeği jeli dolapta hazır onu sürünürüm en kolayıBugun bakım günü neler yapacaksınız kızlar Bonus nerelerde acaba
Bende bugun yumurtayı denemek istiyorum canm. Bonus hic koku olmuyor demişti sarısına da sabah bş yumurta daha kırar omlet yaparımAyva çekirdeği jeli dolapta hazır onu sürünürüm en kolayı
Aynen canım yumurta iyi oluyorBende bugun yumurtayı denemek istiyorum canm. Bonus hic koku olmuyor demişti sarısına da sabah bş yumurta daha kırar omlet yaparım
İnş ya :/İnşallah tekrarlamaz ya
Çok fena oluyor temizliğiAyy en fenası bende eve yeni taşındığında çok uğraştırdı bizi
Tıkandı galiba yarın bakarım artık.Yaa noldu ki acaba kötü olmuş
Hiç denemedim canım ya o yüzden araştırmam lazım. Kahve maskesi öneriliyor genelde ama ne işe yarıyor bilmiyorum.Bugun yap sende kahve yumurta kil ne bulduk Sürüyoz
Bugun bakım günü neler yapacaksınız kızlar Bonus nerelerde acaba
Benim de buzdolabının elden geçmesi lazım ya gözümde büyüyorBugün buzdolabı temizledim çok fena olmuştu yarında çamaşır bulaşık makinesi ve ocak fırın temizleyeyim diye planladım umarım yapabilirim
Evi bile süpürmedim hava çok güzeldi oğlumla dışarda parkta oynadık sonra gelince buzdolabına giriştim bir baktım akşam oldu oyuncakları bile zor kaldırdım salonu topladım şimdi mis gibi bıraktım
Ve uyumadıKızımı uyutup geliyorum inşaallah
Kizim bugün huysuzdu çünkü uyumadı. ToZ alamadım, ödevi yapamadım. Artık yarına inşaallah.Herkese tünaydın. Okula başlayan yavrulara Allah zihin açıklığı versin.
Akşamdan evi toplayip yatmistim. Özelliğe kızım doğduktan sonra bu rutin, ertesi gün beni çok rahatlatıyor.
*Sabah kizim uyandıktan sonra üst baş değişme, beslenme, gaz çıkarma, oyun rutininden sonra, onu ana kucağına koyup ben kahvaltımı yaptım.
*Mutfak toplandi, kahvalti bulaşığı yerlesti.
*Mutfak ve antre süpürüldü. Kullandığım temizlik bezlerini makinede yikadim.
*Kızımı uyuturken biraz kitap okudum, kahvemi içtim.
Kalan işlerim;
*Toz alinacak
*Salon, yatak odası süpürülecek
*Akşam yemeği için nohut&pilav pişirilecek.
*Çamaşır katlanıp, giysi dolabı yerleşecek.
Bence bütün çekirgelerin yattı negom. Nenem derdi ki yata yata karpuz büyurmus derdiGeç yapıyorsun ondan
En iyisini yapmışsın valla bosver bugünde bakımsız kalKaç aydır ilk misafirliğe gittim unuttum bakımı