- 11 Nisan 2007
- 83.093
- 482.186
Şu bildiğimiz ev temizliği mi ya
Ta kendisi burda birbirimizi yoluyoruz ben daha çok daha güzel yapıcam diye 2 gün sonra kendini tanıyamaaan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu bildiğimiz ev temizliği mi ya
En çok benimki bikeremmSenin dolaplar baya var anka kolay gelsin şimdiden bir avazda inşallah
Günaydın kızlar ruhum pek tembel bugün. Parmağımı hareket ettirmek zor geliyor :/
Bak ona da katılırım ama hemen değil, şuan ev taşımak için eşyaları topluyorum, istesemde temizlik yapamıyorum. Ama evimi taşıdıktan sonra temizliğe de seve seve katılırımTa kendisi burda birbirimizi yoluyoruz ben daha çok daha güzel yapıcam diye 2 gün sonra kendini tanıyamaaan
Anooo onun pıt pıtını sevsinlerŞükür canım cuma kontrole gittim başlamıştı
YaDiğer parmağını dene musluğum.
boğulmazsın inş buna gülerken
En çok benimki bikeremm
Bak ona da katılırım ama hemen değil, şuan ev taşımak için eşyaları topluyorum, istesemde temizlik yapamıyorum. Ama evimi taşıdıktan sonra temizliğe de seve seve katılırım
Ben anlamam öyle tembel ruh,o ne demek naynnnnGünaydın kızlar ruhum pek tembel bugün. Parmağımı hareket ettirmek zor geliyor :/
Çok mu hoşuna gittiHe seninde var sağlı sollu arkalı
Ben anlamam öyle tembel ruh,o ne demek naynnnn
Anooo onun pıt pıtını sevsinler
Gidem de zeytinyağın içine Salça atam yiyim :/ Bonus demedi kahvaltıya ne yaptığını.
Çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun gerçekten çok zor ya, hayırlısıyla bitseydi, düzenimi kursaydım bendeKolay gelsin o zaman taşınmak zor ama çok güzel
Hiç ayırt etmem ki yeter ki hazır kahvaltıya uyanayımDaha yapmadım düşünüyorum. Hele öt bakim ne istiyosun?