- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ödevleri sen veriyosun ve artık geri döndün sandım ondan yazmadım ben halbukiDevitamini daydı ama teşrif etmedi:)
Bende böyleyim hep bir halsizlik nefes alamiyo gibi oluyorum dışarı çıksam bile geçmiyor. Bugün kendimi temizliğe vurucam bakalım bence bu detoks gibi gelir :))Benimde hiç enerjim yok bugün,dün dışarı çıktım hala kendime gelemedim.
Dolunay geliyor,retrosu tutulması bitmiyor
Sonuçların nasıl çıktı merak ettim seni inşallah hayırlı şekilde güzel sonuclar çıkmıştır BonusDevitamini Benimde insülin var dur bakim hele yarın ne çıkıcak ona göre bişeyler yaparız senle :)
Dün etiket yapmıştım sanaYaa ödevleri sen veriyosun ve artık geri döndün sandım ondan yazmadım ben halbuki
Hiç temizlik yapacak enerjim yok bugünBende böyleyim hep bir halsizlik nefes alamiyo gibi oluyorum dışarı çıksam bile geçmiyor. Bugün kendimi temizliğe vurucam bakalım bence bu detoks gibi gelir :))
Abooo böyle pat diyes söylenir mi ne vercem şimdi ben ayyy bak panik yaptım ben şimdi
Kapağa asınca alıyor çocuklar içecekler diye asamıyorum. Fare gibi her yerdelerBen dolabın iç tarafa plastik olanlardan astım,ona koyuyorum ama sen günlük bulaşık dererjanı için diyorsun,güzel olur bence.
Hiii burdan enerji yollasamHiç temizlik yapacak enerjim yok bugün
Hee arkadaş vermiş zaten boşuna panik yapmışımEğer ödev verme hakkım gecmediyse :
* Evde varsa çiçek bakımı yapılacak, saksı temizliği toprak değişimi bitki bakımı gibi gibi.
*Mutfakta çaydanlık veya kararan bir başka çaycı gibi çay yapmaya yarayan makine tertemiz yapılacak
* Ve de güzel yüzlerimiz için mis gibi bir yüz maskesi yapılıp rahata bakilacak
Nego hala sıram geçmedi dersen etiket konusunda yardımlarına talibim
Ben geç kalmışım hatta yanlış anlamıştım biz vermeyeceğiz diye anlamıştım nego uyarısıyla yazdım biseyler amma henüz kabul edilmedi her an oklar sana dönebilirrrr :)))Hee arkadaş vermiş zaten boşuna panik yapmışım
Tamam sen yarın ver,iyi düşünAbooo böyle pat diyes söylenir mi ne vercem şimdi ben ayyy bak panik yaptım ben şimdi
buzdolabı sileceğim ben buzdolabı mı silsek
Bi de karışık 2 dolap/çekmece düzenleyeceğim onu da verebiliriz
Kapağa asınca alıyor çocuklar içecekler diye asamıyorum. Fare gibi her yerdeler
Tamam yapıyorum etiketEğer ödev verme hakkım gecmediyse :
* Evde varsa çiçek bakımı yapılacak, saksı temizliği toprak değişimi bitki bakımı gibi gibi.
*Mutfakta çaydanlık veya kararan bir başka çaycı gibi çay yapmaya yarayan makine tertemiz yapılacak
* Ve de güzel yüzlerimiz için mis gibi bir yüz maskesi yapılıp rahata bakilacak
Nego hala sıram geçmedi dersen etiket konusunda yardımlarına talibim
Tamam çok düşüncemTamam sen yarın ver,iyi düşün
Ay o da doğru küçük daha seninkiler,unuttum
Yok ya çocuklar içer dedin ya deterjan,benim küçük alışveriş poşetinden alıp daha kötüsünü yapmıştı da o geldi aklıma.Nego niye üzüldün gııı çok mu kötü ödevler
İçmenin daha kötüsü ne olabilir acaba çok merak ettim şimdiYok ya çocuklar içer dedin ya deterjan,benim küçük alışveriş poşetinden alıp daha kötüsünü yapmıştı da o geldi aklıma.
Lavabo açıcıyı ağzına alırken yakalamıştım,onun yüzünden üç gün hastanede yattık,ömrümüzden ömür gitti yuttuysa diye cidden 5 saniyelik iş çocukların kendine zarar verme potansiyeliİçmenin daha kötüsü ne olabilir acaba çok merak ettim şimdi