Alah korusun yaa gerçekten öyle çok meraklılarLavabo açıcıyı ağzına alırken yakalamıştım,onun yüzünden üç gün hastanede yattık,ömrümüzden ömür gitti yuttuysa diye cidden 5 saniyelik iş çocukların kendine zarar verme potansiyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alah korusun yaa gerçekten öyle çok meraklılarLavabo açıcıyı ağzına alırken yakalamıştım,onun yüzünden üç gün hastanede yattık,ömrümüzden ömür gitti yuttuysa diye cidden 5 saniyelik iş çocukların kendine zarar verme potansiyeli
Ben maske ödevini aliyorum26 şubat ödevi Devitamini dan
* Evde varsa çiçek bakımı yapılacak, saksı temizliği toprak değişimi bitki bakımı gibi gibi.
*Mutfakta çaydanlık veya kararan bir başka çaycı gibi çay yapmaya yarayan makine tertemiz yapılacak
* Ve de güzel yüzlerimiz için mis gibi bir yüz maskesi yapılıp rahata bakilacak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
A Anka
S Suskunhanim
Büyük hayatını riske sokacak hareketler yapmazdı,onunki başkaydı (huysuzlukları yani)Alah korusun yaa gerçekten öyle çok meraklılar
Teşekkür ederiz canımEğer ödev verme hakkım gecmediyse :
* Evde varsa çiçek bakımı yapılacak, saksı temizliği toprak değişimi bitki bakımı gibi gibi.
*Mutfakta çaydanlık veya kararan bir başka çaycı gibi çay yapmaya yarayan makine tertemiz yapılacak
Nego hala sıram geçmedi dersen etiket konusunda yardımlarına talibim
Çiçeklerime bakayım bugün26 şubat ödevi Devitamini dan
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
A Anka
S Suskunhanim
Ay negoo aynısı bizim de başımızda bacaklarını sıkıyor çişini yapmamak için yine de tuvalete yapmıyor kaka desen tuta tuta kabız oldu nasıl alıştırdın Allah aşkına.Tuvalet eğitimlerini hiç demiyim,ikisinin de tuvaleti pek kıymetli tutmaktan kaç kere hastanelik
Canım ikisini de çocuk psikoloğuna götürdüm,küçük tuvalette sorun yoktu büyükde sorun vardı.Sticker falan yaptım,tavşan çizdim bir tarafa havuç,patilerden yol çizdim,tavşan havuca ulaşınca oyuncak aldık.Büyük de hiç biri işe yaramadı,kardeşi doğdu iki ay kadar sonra kendi kendine düzeldi ama iki yıl uğraştım onaTeşekkür ederiz canım
Çiçeklerime bakayım bugün
Ay negoo aynısı bizim de başımızda bacaklarını sıkıyor çişini yapmamak için yine de tuvalete yapmıyor kaka desen tuta tuta kabız oldu nasıl alıştırdın Allah aşkına
Aynı akşamdan beri hiç girmedim ki daha kahvaltı hazırlayamadım. Canlı dersi de unutmuşum yeni kalktı çocuklar
zor çocuk büyütmek. Benim oğlan hala ne bez takıyor ne tuvalete yapıyor kaç ay oldu bak büyük de çok hareketliydi. Kız desen zaten sorunu belli yaşlandık ama canları sağolsun napalımBüyük hayatını riske sokacak hareketler yapmazdı,onunki başkaydı (huysuzlukları yani)
Küçük 6 yılda ömrümden ömür götürdü,6 ay kolik,ilk doğdu hiç emmedi 20 gün ağla ağla uğraştım,ek gıda almadı tam 6 ay uğraştım.Çok ağlar,gece hala uyanır,inat huysuz.Ayyy şiştim
Mavi gözlerine bakınca sakinleşiyorum ama öncesi evde kasırga resmen.
Eğer ilk çocuğum o olsaydı ikinci düşünmezdim hala kapıları kilitlerim onun yüzünden,kapıların üstünde çivi ve anahtar deli fişek gibi,kolunu kırdı bir kerede.Tuvalet eğitimlerini hiç demiyim,ikisinin de tuvaleti pek kıymetli tutmaktan kaç kere hastanelik oldular
Soracaktım oğlanı da dedim yaralıysa deşmiyim öğrenir inşaallah bir an önce.Hiç gelişme yok mu?zor çocuk büyütmek. Benim oğlan hala ne bez takıyor ne tuvalete yapıyor kaç ay oldu bak büyük de çok hareketliydi. Kız desen zaten sorunu belli yaşlandık ama canları sağolsun napalım
Arada tuvalete yapıyor hakkını yemiyim şimdiSoracaktım oğlanı da dedim yaralıysa deşmiyim öğrenir inşaallah bir an önce.Hiç gelişme yok mu?
Ben de kahvaltı hazırlamayaHadi hanımlar oturdukça bu miskinlik artacak,kalkalım maratona
Ben başlıyorum,takılın peşime
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
A Anka
S Suskunhanim
Ay canım 3 yaşına girecek ve kardeşi olacak biliyorsun nasıl edeceğim bilmiyorum dediklerini deneyeyim sağolasın canımCanım ikisini de çocuk psikoloğuna götürdüm,küçük tuvalette sorun yoktu büyükde sorun vardı.Sticker falan yaptım,tavşan çizdim bir tarafa havuç,patilerden yol çizdim,tavşan havuca ulaşınca oyuncak aldık.Büyük de hiç biri işe yaramadı,kardeşi doğdu iki ay kadar sonra kendi kendine düzeldi ama iki yıl uğraştım ona
Küçüğe sticker ödül ve Teonun Kaka Kitabı çok işe yaradı
İnşaallah işe yarar canım,çok zor iyi bilirimBen de kahvaltı hazırlamaya
Ay canım 3 yaşına girecek ve kardeşi olacak biliyorsun nasıl edeceğim bilmiyorum dediklerini deneyeyim sağolasın canım
Allah Allah,canım cevşen var mı?Kızın yastığının altına da koy.Sirkeli suyla okuya okuya sil evi bugün.2 gecedir rüyamda korkutuyorlar. Bugün nevresim uyku seti ne varsa attım balkona belki kız ekmek kırığı attı yatağa dedim. Okuyupta yatıyorum ama anlamadım. İlginç bir şekilde korkarak uyandığım saatte kızda anne diye bana sesleniyor ama ağlamıyor :/ bugün yine baza altı yeri falan süpürücem. Ama karnım ağrıyor biraz kendine geleyim öyle başlayayım dedim :/
Sirke yok negom karnım ağrısı hafiflerse alırım. Linke de bakayım.Allah Allah,canım cevşen var mı?Kızın yastığının altına da koy.Sirkeli suyla okuya okuya sil evi bugün.
Bak link atmıştım dün onu yap,yine atayım
Geçmiş olsun canım,sıcak su koy ayağınaSirke yok negom karnım ağrısı hafiflerse alırım. Linke de bakayım.
Allah razı olsun negom yapayım bu ritüeliGeçmiş olsun canım,sıcak su koy ayağına
Sümeyye Zeren Asrınoğlu on Instagram: "Yeni güne Bismillah... 27 Şubat Cumartesi günü sabah saatlerinde #dolunay meydana gelecek. Aynı zamanda 25 Şubat Perşembe günü Recep ayının 13. gününü idrak edeceğiz. Bu nedenle her hicri ayın 13-14-15. günle
4,945 likes, 291 comments - sumeyyezerenofficial on February 22, 2021: "Yeni güne Bismillah... 27 Şubat Cumartesi günü sabah saatlerinde #dolunay meydana gelecek. Aynı zamanda 25 Şubat Perşembe günü Recep ayının 13. gününü idrak edeceğiz. Bu nedenle her hicri ayın 13-14-15. günleri oruç...www.instagram.com