- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Benden önce görmüşsün birdeHe bende gördüm hayırdır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden önce görmüşsün birdeHe bende gördüm hayırdır inşallah
Gitme kal iki muhabbetin belini kırarızGidemedim,şimdiye 20 sayfa okumuştum
Yuhusu kaçan buraya ziyarete
Şubat bitiyor ben 4 kitap hedefimi tutturamadımGitme kal iki muhabbetin belini kırarız
Hastasın sen ne okumasıGidemedim,şimdiye 20 sayfa okumuştum
Yat dinlen bence :/Şubat bitiyor ben 4 kitap hedefimi tutturamadım
Hastasın sen ne okuması
Aaa yatağımda okuycam,ışıklı okuma gözlüğüm var benimYat dinlen bence :/
Aaa yatağımda okuycam,ışıklı okuma gözlüğüm var benim
Bugünde çektim çok şükür Allah huzurla imanla uyuyup uyanmayı nasip etsin hepimizeTemizlik topiği iman power inşallah
Üç aylar tesbihi hatırlatması ben çektim bugün şükür. Çeken dikkate almasın yeni duyan olabilir ben toplu yapmamıştım etiket nego esmaya toplu yapınca aklıma geldi.
Hergün aksatmadan
1000 estağfurullah
1100 tevhid
Çekebilen 100 ihlas çekerse çok makbul.
Birde 10 ar günlük çekilen bir tesbihat var 100 tane. Ben tevhid bitince 100 tane çekiyorum ilk 10 günün olanı tam çekememiştim.
Eki Görüntüle 2789115
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
Ne alması oğlumun icadı atayım sana fotoBi alamadım şundan ya
Nasıl o diğer mavi diş macunu gibi fıs mı işe yarıyor mu. Çok çay kahve içiyorum ya ben istediğim beyazlık olmuyor :/M Musluk Suyu ben kişisel bakımımı yaptım dişlerimi fırçaladım siyah kömürlü diş macunumla
Yok yav,kocam her çeşitini aldı kırmızısı falan,bende işe yaramıyor kemik rengim öyleymiş.Kocamda yarıyor amaNasıl o diğer mavi diş macunu gibi fıs mı işe yarıyor mu. Çok çay kahve içiyorum ya ben istediğim beyazlık olmuyor :/
Demek benşmde kemik rengim öyle bazen çamaşır suyu dökmek geliyor aklıma diyorum dur muslukYok yav,kocam her çeşitini aldı kırmızısı falan,bende işe yaramıyor kemik rengim öyleymiş.Kocamda yarıyor ama
Karbonat denesene bı istersen çok fayda ediyor :)Demek benşmde kemik rengim öyle bazen çamaşır suyu dökmek geliyor aklıma diyorum dur musluk
Alayım da deneyeyim bilmiyordumKarbonat denesene bı istersen çok fayda ediyor :)
Dene mutlaka işe yarıyor eşimde çok çay içiyor beyazladi dişleriAlayım da deneyeyim bilmiyordum