Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kullanılıyor bende deneyimDene mutlaka işe yarıyor eşimde çok çay içiyor beyazladi dişleri
Kız neyyyyyy
Yaaaaaa gerçek miii
aaaaa.....
Evet canlar nasipse inşallah ikinci evladım olacak daha kalp atışını duyamadık cuma randevum var inşallah bi sıkıntı olmaz bakalım
Bu nasil bir degisim hey maşallah kac kilo verdin canim sen?Nego size de atayım canım
Hayırlı olsun. İnş hayırlı sağlıklı evlat olurEvet canlar nasipse inşallah ikinci evladım olacak daha kalp atışını duyamadık cuma randevum var inşallah bi sıkıntı olmaz bakalım
Pembe pardesü ve pembe tunik arasında 35 Kilo fark canım daha sonra hamilelik sonrası kilo aldım 91 oldum o sıra da 25 kilo verdim tekrarBu nasil bir degisim hey maşallah kac kilo verdin canim sen?
Allah razı olsun canım SağolasınHayırlı olsun. İnş hayırlı sağlıklı evlat olur
Tebrik ederim azmini bebeğin de hayirli olsun saglikla gelsin insallahPembe pardesü ve pembe tunik arasında 35 Kilo fark canım daha sonra hamilelik sonrası kilo aldım 91 oldum o sıra da 25 kilo verdim tekrar
Tebrik ederim azmini bebeğin de hayirli olsun saglikla gelsin insallahPembe pardesü ve pembe tunik arasında 35 Kilo fark canım daha sonra hamilelik sonrası kilo aldım 91 oldum o sıra da 25 kilo verdim tekrar
Yaparsın canım yeter ki başla ve vazgeçme
Çok sağol canımTebrik ederim azmini bebeğin de hayirli olsun saglikla gelsin insallah
Maşallah süper olmuşsun :) hayırlı olsun sağ Salim kucağınida almayı nasip etsin rabbim inşallahEvet canlar nasipse inşallah ikinci evladım olacak daha kalp atışını duyamadık cuma randevum var inşallah bi sıkıntı olmaz bakalım
Teşekkür ederim canım, yoğundu bir kaç gündür kaçmış gözümden Allah razı olsunTemizlik topiği iman power inşallah
Üç aylar tesbihi hatırlatması ben çektim bugün şükür. Çeken dikkate almasın yeni duyan olabilir ben toplu yapmamıştım etiket nego esmaya toplu yapınca aklıma geldi.
Hergün aksatmadan
1000 estağfurullah
1100 tevhid
Çekebilen 100 ihlas çekerse çok makbul.
Birde 10 ar günlük çekilen bir tesbihat var 100 tane. Ben tevhid bitince 100 tane çekiyorum ilk 10 günün olanı tam çekememiştim.
Eki Görüntüle 2789115
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
S Suskunhanim
Allah razı olsun canım Sağolasın
İnşallah canım çok sağolMaşallah süper olmuşsun :) hayırlı olsun sağ Salim kucağınida almayı nasip etsin rabbim inşallah
9. Takıma beklerizAn itibariyle rejime girdim
Çok sağol canımTeşekkür ederim canım, yoğundu bir kaç gündür kaçmış gözümden Allah razı olsun
Nego geçmiş olsun canım, nane limon iyi gelir belki
UcanSupurge maşallah, azmin zaferi
Çok sağol canım ne bileyim söyleyemedimHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş insan hiç demez mi kız midem bulanıyo diye :)