- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Ben de Saklı Gül'ü okuyorum. İlk 200 sayfasını çok zor okudum. Bosna savaşını anlatıyor çok ayrıntılıİçimizdeki çocuk ve Mihmandar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Saklı Gül'ü okuyorum. İlk 200 sayfasını çok zor okudum. Bosna savaşını anlatıyor çok ayrıntılıİçimizdeki çocuk ve Mihmandar
İkisi de çok değerli kitaplar iyi okumalar. Ben de Beyhan Budak’a başladım ilerlemedi bi türlü bitmeyecek böyle giderse çok süründürdüm vallaİçimizdeki çocuk ve Mihmandar
Yorganı burnuma çekemem ki ben kollarım dışarda olacak illaEn iyi benimki hemde kolay viks sür kağıt koy yorganı burnuna kadar çek tamam dir
Mihmandar da beni çok sarmadı bu sefer,niye böyle oldu anlamadım.Ben de Saklı Gül'ü okuyorum. İlk 200 sayfasını çok zor okudum. Bosna savaşını anlatıyor çok ayrıntılı
Bazıları çekiyor ya ondan demiştim :)Yorganı burnuma çekemem ki ben kollarım dışarda olacak illa
Ayağımın altına sürücem ama yatarken
İncir kuşlarıMihmandar da beni çok sarmadı bu sefer,niye böyle oldu anlamadım.
Bosnayı anlatan film belgesel vs ilgimi çeker hep.Kitabı da merak ettim bakayım.E kitap olarak vardır umarım
İçimizdeki çocuğu çok yavaş okuyorum,bitsin zaman geçince yine okurum.Geliştiren anne babayı da öyle yapmıştım. Diğer kitaplarını da alıcam inşaallahİkisi de çok değerli kitaplar iyi okumalar. Ben de Beyhan Budak’a başladım ilerlemedi bi türlü bitmeyecek böyle giderse çok süründürdüm valla
Ah ah benim takıntım canım,çocukluk travması diyeyim.AşamıyorumBazıları çekiyor ya ondan demiştim :)
Bakayım sanki gördüm uygulamada onları.Tabiki bilmez miyimİncir kuşları
Meyra
Saklı Gül
Üçü de Bosna savaşını anlatıyor.
Mavi kelebeklerin anlamını biliyor musun
Ben de duyunca çok üzülmüştümBakayım sanki gördüm uygulamada onları.Tabiki bilmez miyim
Yokmuş uygulamada.Neyse alırım artık:)Ben de duyunca çok üzülmüştüm
Sonra da Kürk mantolu Madonna mı okuyacaksın 5 10 15 sayfa
Beyhan Budak videolarına bakmıştım bir kaç defa.Kitabının adı ne?İkisi de çok değerli kitaplar iyi okumalar. Ben de Beyhan Budak’a başladım ilerlemedi bi türlü bitmeyecek böyle giderse çok süründürdüm valla
Yorganı burnuma çekemem ki ben kollarım dışarda olacak illa
Ayağımın altına sürücem ama yatarken
Ben kaçtım.İyi geceler
Aramızda mutfağını toplamayanlar var görüyorum
Kız neyyyyyy