- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Yook ayaklarım sıkı sıkı kapalı olacakAyaklarım bide açık olucak yatamıyorum tam kapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yook ayaklarım sıkı sıkı kapalı olacakAyaklarım bide açık olucak yatamıyorum tam kapalı
Temizlik topiği iman power inşallah
Üç aylar tesbihi hatırlatması ben çektim bugün şükür. Çeken dikkate almasın yeni duyan olabilir ben toplu yapmamıştım etiket nego esmaya toplu yapınca aklıma geldi.
Hergün aksatmadan
1000 estağfurullah
1100 tevhid
Çekebilen 100 ihlas çekerse çok makbul.
Birde 10 ar günlük çekilen bir tesbihat var 100 tane. Ben tevhid bitince 100 tane çekiyorum ilk 10 günün olanı tam çekememiştim.
Eki Görüntüle 2789115
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
Yastık altında mıbende tam tersi ayaklarımdan kibrit çöpü kadar açık olmayacak. altına kıstırırım. kafamda genelde yastık altında. bazen anlamazlar yatakta biri var mı yok mu ?
Yaaaaaa gerçek miii
Kitap okuycam daha.Midemde bulanıyor ya sabahtan beri üşüttüm galibaValla uyutuyorum çocukları öyle kalkıcam.
Sende geceden bişeyler içte öyle yat canım yumuşar inş boğazın
Benim de en büyük takıntım ayaklarım uyurken. Çok korkarım gelip biri ya gıdıklarsa ya ellerse diye. Çok sıcaklar da pikeye sararım ayaklarımıAyaklarım bide açık olucak yatamıyorum tam kapalı
aaaaa.....Yaaaaaa gerçek miii
Nane limon iyi gelmez miKitap okuycam daha.Midemde bulanıyor ya sabahtan beri üşüttüm galiba
Çızdım üstünü
aynen geneldeYastık altında mı
Şuraya 100 kilodan 65 e nasıl inilir nasıl fark olur adlı çalışmamı bırakıyorum (ki bi fotoğrafta 70 kiloyum)
@Breeze96 @Beyaz leylak @Jasminium84 @asliogretmen @Goklerce @ela_2019 @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi @Toprak_ Kokusu @BLUEDENIZ @Deliidivane @elfkkk @Pnrrr-20 @gulsum462 @cgdmk @Zeycan123
Eki Görüntüle 2786727 Eki Görüntüle 2786728 Eki Görüntüle 2786729
Aynen yaaa a ha haBenim de en büyük takıntım ayaklarım uyurken. Çok korkarım gelip biri ya gıdıklarsa ya ellerse diye. Çok sıcaklar da pikeye sararım ayaklarımı
Nazar değer kaldırsın bence maşallah çok güzel kilo vermiş
Çızdım üstünüBonus
Gördüm ki o mesajını ararken ekim annelerinde ki mesajlarını gördüm,ondan dedim
Gördüm ki o mesajını ararken ekim annelerinde ki mesajlarını gördüm,ondan dedim