- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru üzülme bakışıyorduk kafamı çevirdim. Maşallah çok güzel kilo vermişsinPembe pardesü ve pembe tunik arasında 35 Kilo fark canım daha sonra hamilelik sonrası kilo aldım 91 oldum o sıra da 25 kilo verdim tekrar
bende kafamı gömdüm kurabiyeye bozdumKuru üzülme bakışıyorduk kafamı çevirdim. Maşallah çok güzel kilo vermişsin
Kendine iyi davran güzel insan veBeyhan Budak videolarına bakmıştım bir kaç defa.Kitabının adı ne?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahİnşallah canım çok sağol
9. Takıma bekleriz
Çok sağol canım
Çok sağol canım ne bileyim söyleyemedim
Otururken aynadan gördüm kendimi amann Allahım zayıflamam lazım dedim toktum tabibende kafamı gömdüm kurabiyeye bozdum
aniden kilo almissin gibi oluyo zatenOtururken aynadan gördüm kendimi amann Allahım zayıflamam lazım dedim toktum tabi
Bende 6 7 kuru üzüm yedim
Gitmiyor kör olasıca pko ve hipotiroidi var. Hiponun ilacını da içmiyorum uzun zamandır :/aniden kilo almissin gibi oluyo zaten
bugün nefsimizi körleyelim yarin sıkı başla. az biraz gidince daha gaza geliyosun
hayırlı sabahlar
UcanSupurge maşallah hayırlı, uzun ömürlü bir evlat olsun canım :)
Bonus günaydınlar, hayırlı sabahlar
hayırlı sabahlar
Günaydın
Dün gece bu nalet yerden kurtuluyodum neredeyse.herzaman güneş batmadan elimize ulaşan test sonucu,aksilik olucak ya taa akşam 10dan sonra açıklandı.bi gün önce de, bizimle aynı gün içeri giren arkadaşımızı negatif diye salmışlardı ne güzel.aradık resepsiyoncuyu bi hevesle.çıkışınız bakanlıkça onaylandı ama hemşire onaylamadan çıkamazsınız dedi.her gün orada olan hemşire,benim güzel şansıma o gece otelde yok ben gelmeden de kimse çıkış yapmasın demiş
Velhasılı kelam çıkamazsınız dediler.
Bütün gün gergin bi şekilde ne zaman çıkarıcaklar diye beklerken ve de bütün eşyalarımı toplamışken yapılır mı bu bize ulan
Biz de el mahkum sinir bozukluğuyla kadere boyun eğdik.çıkardık eşyaları valizden,üstümüzü de değiştik picamaları çektik totomuza.saat 12ye doğru aradılar çıkabilirsiniz artık diye.yok artık dedik yaa.resmen dalga geçtiler duygularımızla oynadılar.
zaten sokağa çıkma yasağı var bi de 3bin lira ceza yemesin kocalarımız dedik.oturduk gotümüzün üstüne.her şerde bi hayır vardır di mi.
Birazdan özgür olacüüm inşalllah
Yakarım bu oteliHadi inşallah sorunsuz çık kuzum
Bizi çok sevdiğin için bu ödevi bize layık gördüğünü düşünüyor ve teşekkürlerimi bir borç biliyorumNego etiket işini sen yapabilir misin denedim denedim beceremedim bugünkü ödevimiz mutfak ve holü fayans olanlara gelsin fayans arası fırçalama beyazlatma ve bir baza altı düzenleme
Bu saatte hemde wauuuuawEki Görüntüle 2789293 köpekler kapıdan cevirirse bende evde yürürüm