- 8 Aralık 2011
- 44.676
- 158.083
Öğlen banada öyle bir şey olduAaa yatağa düşmüşüm yanlışlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen banada öyle bir şey olduAaa yatağa düşmüşüm yanlışlıkla
Oruç oruç kendini çok yormuşsun eline emeğine sağlıkKalan yerleri süpürdüm 2 oda 1 salon
Kızların odasının camını sildim
Banyo lavabosunu yıkadım çamaşır kuruttum
Battaniye attım yıkanıyor
Geri kalan yerleri yarın silicem banyoyu ayrıntılı temizlemem lazım kurutucu çalıştıkça toz oldu
Benimde aklıma geldiGizel sütlaç olur demek
Ay böyle koku varmış gibiydi değişikti. Belkide ben yapamadım. Çünkü yağını da ayarlayamamışım. Suyu kaynatıp içine yağ sonra pirinci atarak yaptım. Bide bildiğim gibi deniycemDomatesli tereyağlı yemiştim güzeldi swet
Emzik emen bebeklere bayılıyorum ilk oglum almamıstı. İkincisi aldı allahım biri ağzında biri elinde gezerdi birini cıkarır eline alır sonra digerine geçerdi nasıl güzeldiMerhabalar
Bugün kahvaltıyı eşim hazırladı.
Yaptık.
Umut uyumuştu.
Bulaşıkları makineye koydum.
Umutun çamaşırlarını yıkıyorum.
etrafı süpürdüm.
çöp attım.
Umuta emzik vermeye başladım alıyo emziği.
şuan çayımı içiyorum.
hava aynı soğuk .
Dün akşam da yağmur vardı.
Geçmiş olsun limonsuzBulaşık makinasını boşaltmak ve yemek yapmak dışında hiçbir şey yapmadım . İyi ki dün her yeri yapmışım bugün hiç halim yok
Gecmis olsunHastalanacagim sanırım
dün çatının kapısını açmışlar gece bir titreme ile uyandım ev buz gibi olmuş tu küçük oğlumun yanına yattım ısınınca uyumuşum sabah zor uyandım gün boyu da baş ağrısı ve mide bulantısı vardı uyudum ilkindi sonrası iyi geldi
Yemek yok onu halledeyim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlenmeyince iyleşme süresi uzuyorBulaşık makinasını boşaltmak ve yemek yapmak dışında hiçbir şey yapmadım . İyi ki dün her yeri yapmışım bugün hiç halim yok
Çok şükür toparlandi canım. Sen nasılsınGünaydın herkese mutlu huzurlu haftalar olsun inşallah
Aktif Lora nasılsın bebişin hastaydı nasl oldu bn konuyu gözden kaçırmış olabilirim kusura bakma iyidir inşallah
Bebik emiklerken daha çok gelirsin sanıyodum şoşarttın beniSayfayi Aşağı kaydirirken sütlaç gördüm lo
Valla boş zaman geliyo bende öyle sanıyodum ama genelde 2 dk ekkrana bakinca kafam arkaya gidiyo uyumuş oluyorumBebik emiklerken daha çok gelirsin sanıyodum şoşarttın beni
Allah sağlık sıhhat versin bende iyiyim çok şükür canmÇok şükür toparlandi canım. Sen nasılsın
Daha iyi olmana sevindim
Önemli şeyler oluyor mesela oruçluydum ezan okunalı 13 dk olmuş daha bozmamışım