- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Sonra da Kürk mantolu Madonna mı okuyacaksın 5 10 15 sayfaMutfağım duruyor kalkıp toplim 10-15-20 dakkada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra da Kürk mantolu Madonna mı okuyacaksın 5 10 15 sayfaMutfağım duruyor kalkıp toplim 10-15-20 dakkada
Ay geçmiş olsun canım ablana.Yeni başladı bilmiyorum ki ne durumda.Alerjil de olabilirNazik davetin icin tesekkur ederim canim
Ayy canim koronadan sonra ablamda da kaldı ya hatta o bayagı kötü su an doktora gitti nodül var cigerlerinde demişler. Genelde virüs gecirenlerde bu sekilde olabiliyomus.
Çok kötüysen git bi doktora ihmal etme
Nerde gördün ben niye görmedim cık cık cık@UcanSupurge sende az zayıf değilsin dimi gördük çarşaf çarşaf resimlerini üflesem uçacaksın
Sen beni görsen vuuu vayyy ne kadar genç duruyorsun dersin,hiç de bakım yapmamGörsen beni ay bu mu dersin. O kadar sıradan bir tipim
İçmek sorun değil dostum,sıcak sevmiyorum benNe verirse iç bence
Topladın mıMutfağım duruyor kalkıp toplim 10-15-20 dakkada
Bazıları bakım yapsa da patates gibi aynı benSen beni görsen vuuu vayyy ne kadar genç duruyorsun dersin,hiç de bakım yapmam
Kozalak şurubu
Negom hatmiyi iç bakalım bide tereyağlı pekmez yapabilirsin.
Bal limon.
Zencefilli ballı süt
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve tarifime geçiyorum.
Doğru tarif için linkini attım canım direk umarım faydalı olur çoluk çocuk bunu yiyoruz yapıp. Etki ediyor hemen
ben pek bi üşendim bu sefer soğuk geldi. ana yapasımda var gibi.
öksürük için andız pekmezi önerebilirim. birde ayakların altına limon ve wicks
Allah şifa versin canım kızım 2 yaşından küçükken öksürük şurubu vermezlerdi ben de cevizin iç zarı akciğere benziyor bir tutam kadar yarım çay bardağı suyla bir dakika kaynatıp İçine azıcık pekmez katıp içirirdim o zamandan beri ceviz zarını hiç atmam toplarım
Eki Görüntüle 2789030
Viks sürüp sırtına gazete kağıdı yada kağıt koysan mi diye düşündüm ama yapmazsın galiba bilemedim
Sağolun kızlar,hepsini sırayla deniycemNego sarımsakla süt kesiyormuş öksürüğü dene istersen.
Yok canım bence değilsindir o kadar bakımaBazıları bakım yapsa da patates gibi aynı ben
Hepsini miSağolun kızlar,hepsini sırayla deniycem
Bence de değildirYok canım bence değilsindir o kadar bakıma
Valla sadece yüzümdeki döküntüleri alıyor nemlendiriyor. Başka da bir esprisi yokYok canım bence değilsindir o kadar bakıma
Ne okuyorsunKitap okuycam biraz
Aynı anda mı sence iyi geleni bulana kadarHepsini mi
Sırayla da olsa çok amaAynı anda mı sence iyi geleni bulana kadar
Yok ya hu,şimdi kuşburnu içiyorum.Zencefilli bal yerim yatmadan,suyu da artırdım.Sırayla da olsa çok ama
İçimizdeki çocuk ve MihmandarNe okuyorsun
En iyi benimki hemde kolay viks sür kağıt koy yorganı burnuna kadar çek tamam dirAynı anda mı sence iyi geleni bulana kadar