- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Eeeeveeeeetttttt tertemiz
Öyle tasvir ettin ki gelesim geldiEvet yemekten sonra topladim bombos tezgah gec karşısına otur kahveni al izle öyle huzurlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeeeveeeeetttttt tertemiz
Öyle tasvir ettin ki gelesim geldiEvet yemekten sonra topladim bombos tezgah gec karşısına otur kahveni al izle öyle huzurlu
TamamBen daha toplayamadım çocukların uyumasını bekliyorum ama toplamadan uyumam Nego
toplandı üstad
Eki Görüntüle 2787224
Elbette
Az önce makineyi bile yerleştirdim negom ❤
Topladım bende diğer odalarida topluycam hemen :)
Topladım canım çok şükür temiz
Maalesef canım yemek bulaşıgını topladım ama çay faslında çıkan bulaşıklar bir makine doldurur cinsten hiç kalkasımda yok elişi yapıyorum şuan yarın pazar olduğu için film izliyoruz bitince toplar yatarım inşallah
Maalesef
Ayyy Valla toplamadım biraz kötü hissediyorum kendimi o yüzden toplamadan yatıcam
Günaydın
Hayırlı cumalar
Dün Ayla- Daydı sıra veremedi sanırım.
Bugün Gonulmeyvesi sende.
Veremezse doğurursa falan limonsuza geçeriz
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
Birtekefem
N nnnadal
Hayırlı olsun sağlıcakla büyütünEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye
Dikkatimi çekti sormadan edemedim Lavabonun hemen yanında Ocak zor olmuyor mutoplandı üstad
Eki Görüntüle 2787224
Topluuu şimdi kahve iciyoruz bunları da hemen makinaya atarım
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözün Aydın olsunEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye
Gözün aydın canım. Allah analı babalı saglıklı büyütsün.. Hayırlı evlat olsun insallahEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye