- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Kaç gün kaldı canım,durumlar nasıl?Bi mutfağım bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün kaldı canım,durumlar nasıl?Bi mutfağım bile yok
Afiyet olsunNego dün maratondan sonra yaptıklarımı da ekliyeyim hemen
3te maraton bitti, namaz kitapkahvesonra akşam yemeğini
hazırladım biraz daha kitap okudum kızım uyanmamisti
Yemek yedik bulasiklari topladım
Oğlumla ödev yaptim
Bir saat spor yaptım saat 11 oldu
Çocuklara lcw dan bı şeyler baktım internetten ama saat 12 olunca sipariş vermeden bıraktım,hala sepettelerse birazdan alırım
Sabah için patates başlamıştım bulaşık yıkarken, börek içi hazırlayıp hamur yoğurdum bire az kala da uyudum
Şimdi de bazlama,gözleme yapacağım haydi gelin
Az önce makineyi bile yerleştirdim negom ❤
Topladım bende diğer odalarida topluycam hemen :)
Topladım canım çok şükür temiz
Topluuu şimdi kahve iciyoruz bunları da hemen makinaya atarım
Biraz geç oldu ama mutfak ışıldıyor çaydanlığıda patlattım ohh Nego
Yarın süpürüp silmem lazım pazartesi kv gelecekmiş çok işim var 3 afacanım var biri sünnetli
Ellerinize sağlıkElbette negom hatta çöpleri boşalttım
Sıvı sabunluğu doldurdum
Bulaşık makinasını çalıştırdım öyle yattım
Geliyor gelmekte olan (ramazan temizliği)Bonus nettin yaa sıkı yönetim erken geldi
gözümde canlandı hay AllahGeliyor gelmekte olan (ramazan temizliği)
Benim de gözümde mutfak temizliği canlandı 6 ay oldu mu diye hesap yaparken ne zaman temizlediği unuttumgözümde canlandı hay Allah
la susBenim de gözümde mutfak temizliği canlandı 6 ay oldu mu diye hesap yaparken ne zaman temizlediği unuttum
Benim de gözümde mutfak temizliği canlandı 6 ay oldu mu diye hesap yaparken ne zaman temizlediği unuttum
Ahahahha nego duymasınla sus
senede 1 gün
Bonus nettin yaa sıkı yönetim erken geldi
Geliyor gelmekte olan (ramazan temizliği)
gözümde canlandı hay Allah
Giderim haa cık cık cıkBenim de gözümde mutfak temizliği canlandı 6 ay oldu mu diye hesap yaparken ne zaman temizlediği unuttum
ben saka ettim sık sık dolap sildigini ben biliremAhahahha nego duymasın
sen gel gönlümün en ferah okyanus esintisi. bizimkisi simariklik dimi kız M Musluk SuyuGiderim haa cık cık cık
Yok kız şaka ettikGiderim haa cık cık cık
Ayda bir kere mutlaka iç dışben saka ettim sık sık dolap sildigini ben bilirem
sen gel gönlümün en ferah okyanus esintisi. bizimkisi simariklik dimi kız M Musluk Suyu
Ben çarşamba günü verecem diye kendimi hazırlamıştım bugün geç kaldım ama yine vereyim
Yok canım ne kusuru,bende geç girdim.Ben çarşamba günü verecem diye kendimi hazırlamıştım bugün geç kaldım ama yine vereyim
Çamaşır makinesinin deterjan kutusu çıkartılıp yıkanacak
Portmanto veya askılık toz alıp düzenlenecek
Veyaa kirli çamaşır sepeti yıkanıp temizlenecek
Gün içinde çok sık giremiyorum o yüzden şimdi gördüm kusura bakma kaptan
Senin mesajı okumadan ödev olarak verdim ama kaç gündür aklımdaydıNego dün çamaşır makinesinin deterjan gözünü çıkarıp temizlemiştim yazmayı unutmuşum. Çok içime oturdu yazayım da içimde kalmasın