- 10 Mayıs 2019
- 4.015
- 11.066
Geldikten sonra gitmek olmazEvet ya iki gün boşu boşuna gitti sağolsun güzel ilgilendi sayfayla,dönünce ona atarım yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldikten sonra gitmek olmazEvet ya iki gün boşu boşuna gitti sağolsun güzel ilgilendi sayfayla,dönünce ona atarım yine
Çeyizimde sandığımda yok. Bahça yapmıştık eşimin akrabaları için. Dağıttık bitti. Bana sakın verme birşey anne dedim. Birde kullanmadığım şeylerin düzenini sağlayamam. Tembeller böyledir işteKimsenin sandığı yok muymuş yavneden ki? Çeyizinizdeki herşeyi kullandınız mı yoksa
Aaa ne güzel ödevmiş kim vermiş acaba bonusum
Neden neden temizlik yaparken mi banlanmış . Temizlik yapmak suç muSen bu satırları banlı banlı okurken,neden olmasın diye gözüm parladı
Negom sandal ağacı tütsüsü var bende kokusu hafif. Migren çıktığından beri bende kokulara hassasım ama bu kötü yapmadı. Aklında olsun.Yaptığını yazacaksın işte
Okuyor zaten canım görür
Tütsü ağır geliyor bana kullanamıyorum
Ne cezası kız bende zaten yarı yoldan geri döndüm 1 yumurta içinOlayın aslı şöyle ama yine de bu hikayede yanan ben olmuşumdur Vur kırbacı nedir cezam?
Banyoya yedek havluları yerleştirdimSandığı boşalttım boş odaya serdim
Mutfağı topladım makinayı doldurdum çalıştırdım
Buzdolabını düzenledim alınanları yerleştirdim
Çamaşırları astım kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Kızımın çarşafını değiştirdim
Vaayyy çok hizlisinTamam yağ siparişi verdim bile vanilya yağı var mıdır,onun kokusu çok sakinleştiriyor beni
AA evet portakalı gördüm, içinde yaktıkları ne portakalın? Kaşıklı olandan yapmayı deneyeceğim yapamazsan alırımBenimki çok eski canım instagramdan almıştım ama neresiydi hatırlamıyorum inan ki. Şimdi çok havalı modeller var dediğin gibi:)) şunun pembesi benimki. Sobalı olanlar falan var. Çok güzel :)) kaşığı tersine kıvırıp yapanlar da var :))
www.instagram.com
Portakal kabuğundan yapan da var
Eki Görüntüle 2787030Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
AA suyu da bilmiyordum.Yag için kullandigin bı marka var mı?yoksa hepsi iyi miHarikasın :))
Evet canım biraz su 2-3 damla yağ katıyorum.
Ona da bakayım canım vanilya tatlı tatlı kokuyor şimdiNegom sandal ağacı tütsüsü var bende kokusu hafif. Migren çıktığından beri bende kokulara hassasım ama bu kötü yapmadı. Aklında olsun.
Ne cezası kız bende zaten yarı yoldan geri döndüm 1 yumurta için
Adaçayı olabilir bilemiyorum canım. Ben yaparsam üzerlik veya adaçayı yakardımAA evet portakalı gördüm, içinde yaktıkları ne portakalın? Kaşıklı olandan yapmayı deneyeceğim yapamazsan alırım
Yok canım eczaneden rastgele aldımAA suyu da bilmiyordum.Yag için kullandigin bı marka var mı?yoksa hepsi iyi mi
Portakalin içindekiler adaçayı canım bende de var caytabaginda yakayım dedim heralde az attım hiç yanmadı bende beceremedim diye düşünüp kaldırdımVaayyy çok hizlisin
AA evet portakalı gördüm, içinde yaktıkları ne portakalın? Kaşıklı olandan yapmayı deneyeceğim yapamazsan alırım
AA suyu da bilmiyordum.Yag için kullandigin bı marka var mı?yoksa hepsi iyi mi
Pazartesi ödevi bende dimi düşüneyimDevitamini Sende düşün şimdiden
Geçmiş olsun oğlunaKızlar dün oğlanı sünnet ettirdik 2 gündür gelemedim günlük işler dışında birşey yapamadım nazlı bebem beni yanından ayırmadı sözde eşim evde ama Allah kimseyi annesiz bırakmasın sadece beni istedi bu akşam oynuyor ama yinede küçükten büyükten kollamak gerekiyor birazdan uyutacam ancak mutfak toplarım
Eeeeveeeeetttttt tertemiz
Evet yemekten sonra topladim bombos tezgah gec karşısına otur kahveni al izle öyle huzurlu