Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye
Hayırlı olsun sağlıcakla büyütün
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı saglıklı büyütsün.. Hayırlı evlat olsun insallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözün Aydın olsun
Bi mutfağım bile yok
Tamam canım benim teşekkür ederimAdaçayı olabilir bilemiyorum canım. Ben yaparsam üzerlik veya adaçayı yakardım
Yok canım eczaneden rastgele aldım
Portakal ile kokusu karışınca nasıl bir şey çıkıyor acaba teşekkür ederim canımPortakalin içindekiler adaçayı canım bende de var caytabaginda yakayım dedim heralde az attım hiç yanmadı bende beceremedim diye düşünüp kaldırdım
Ben bu akşam bir aksilik olmazsa deneyeyim söylerimTamam canım benim teşekkür ederim
Portakal ile kokusu karışınca nasıl bir şey çıkıyor acaba teşekkür ederim canım
Elbette negom hatta çöpleri boşalttım
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşAllahEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye
Hala otelde misin canım?Bi mutfağım bile yok
hem de nasıl hangi psikoloji ve mantıkla böyle planlıyorlar ki. inanılmaz zor. bu evde tek sevmediğim şey. ama kiracıyız biz şu an. bence mutfak planını kadınlar yapmalı. bende orayı daha kullanışlı hale getirmek için ocak üstü koruyucu almayı düşünüyorum. ikili yada tek parça Ayla-Dikkatimi çekti sormadan edemedim Lavabonun hemen yanında Ocak zor olmuyor mu
Oyy gözünaydın canım.Sağlıkla büyüsün,o size hayırlı evlat siz ona hayırlı ana baba olasınızEvet canım benim dün akşam doğumum oldu çok şükür şuan daha yeni.giriyorum siteye