Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkıyom 30dk başlamış bulunmaktaaapawlover çıktım ben
Sen bu satırları banlı banlı okurken,neden olmasın diye gözüm parladıİçimden bir ses nego bize fırçalı sopalı ramazan temizliği yaptırıcak diyo böyle çok içte derinde bi ses
Bonus 22 şubatta dönecek.Ne güzel organize ediyordu,tatilim zorunlu olaral bitti.Yarından itibaren sıkı yönetim geliyor
Ben doğru yerden devam edeyimAyy yanlış yyere eklemisim ben sevmiyorum çaycı yazacaktım
Hoşgeldin hemşerim gelmene cok sevindim.. Bonusa üzüldüm ama onun yazdıklarına çok gülüyorum baya şenlendiriyor grubuBonus 22 şubatta dönecek.Ne güzel organize ediyordu,tatilim zorunlu olaral bitti.Yarından itibaren sıkı yönetim geliyor
Nereye gitti ya
Bana benziyor o teyzeBende tam tersiyim bugün karşı binadaki teyze gaza getirdi yorganları attı balkona camları sildi çamaşırlarını astı maşallah
Negodur o nego dürten,şeytan değilBi gıdıklanıyorum şeytan dürtüyor
Febrezein oda spreylerini seviyorum,birde bambu oda kokuları güzel oluyorKızlar aklıma gelmişken sorayım, böyle evinizin güzel kokmasi için kullandığınız tütsü ya da yağ var mı?
Evet ya iki gün boşu boşuna gitti sağolsun güzel ilgilendi sayfayla,dönünce ona atarım yineHoşgeldin hemşerim gelmene cok sevindim.. Bonusa üzüldüm ama onun yazdıklarına çok gülüyorum baya şenlendiriyor grubu
PolemiktirBonus neden gitti ki