Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde 10 senelikti bonus bilemedimESki sayılmaz yatağımız 7 senelik olmuş eski mi yoksa
Salonda koltuk çok rahat ramazanda uyuyodum ağrımıyodu deniycem birkaç gün
Kantoron yağıyla ablama masaj yapıyorum gözüm açılıyor diyo o kadar iyi geliyor boyuna masaj.
Bana masaj yapan yok valla herkes beceremiyor ağrıyı çeken biri olacak
Gönül biraz canının değerini bil ya Allah askına yazık günah. Sen kendi yapman gereken seyleri yap silikon cekmek niye yapsın eşin bi zahmet mecbur yapacak simdi sen her seyi yaparsan yaptıgını görürse niye kendini yorsun kiDaha iyiyim çok şükür acaba dedim slikon mı zehirledi beni ama dediğin gibi biraz sıktım kendimi herşeyi kendim yapmaya çalıştım bugün ondan sanırsam![]()
Niye yapmadı ki işi mi vardı eşinin acabaBizimde 10 senelikti bonus bilemedimvalla dayak yemiş gibi kalkıyodum yataktan. Belim bi tutuluyodu yere dogru kayarak iniyodum yataktan
Gönül biraz canının değerini bil ya Allah askına yazık günah. Sen kendi yapman gereken seyleri yap silikon cekmek niye yapsın eşin bi zahmet mecbur yapacak simdi sen her seyi yaparsan yaptıgını görürse niye kendini yorsun ki
hayırlı yolculuklar canım , nereye gittiniz bayramdaBayram bitti evime dönüyorum yoldayızherkes iyidir inşAllah
![]()
Annemlerin yanına gitmiştik abla. Çok şükür iyiyim sağolhayırlı yolculuklar canım , nereye gittiniz bayramda
ben dün iş başı yaptım iyiyim çok şükür
sen nasıl oldun![]()
SeromAmcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.
Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bugün de o son gece de onu koynuma alıp ta uyumadığıma ağladım.
Çok derin kanadı bugün yaram ya![]()
Başın sağolsun seroAmcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.
Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bende bugün çok doluydum okurken gözlerim dolduSeromağlamaya bahane arıyordum içimi parçaladın serom. Allahım sana sabırlar versin
![]()
Seromağlamaya bahane arıyordum içimi parçaladın serom. Allahım sana sabırlar versin
![]()
Başın sağolsun sero
Yazdıkların içimi acıttı. Rabbim ferahlık versin gönlüne![]()
Ne desem kelimeler yetersiz sanaAmcamın eşi vefat etti.
Ne yazacağımı söyleceğimi bilemiyorum sero. Yazıp yazıp sildim…Allah razı olsun kızlar
Meteminde adı çook geçti bugün. Ya sanki koşuyordu o kalabalıkta ya![]()
Allah sabır versin canım benim yüreğimi dağladınAmcamın eşi vefat etti.
Başınız sağolsun sero Allah sabır versin ailenice geride kalanlarına.Allah razı olsun kızlar
Meteminde adı çook geçti bugün. Ya sanki koşuyordu o kalabalıkta ya![]()