- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Delü sarısını kuşlara diyordu Canan hoca yağlı olduğu için tabi gerilmez hakkını helal et çok güldümcocuğa eziyet ettim o zaman bide sensin o dedim sarisini sürdüm cok da gerilmedim acikcasi bu yüzdenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delü sarısını kuşlara diyordu Canan hoca yağlı olduğu için tabi gerilmez hakkını helal et çok güldümcocuğa eziyet ettim o zaman bide sensin o dedim sarisini sürdüm cok da gerilmedim acikcasi bu yüzdenmiş
dalinle yikadim üzerine limon kabugu sürdüm ustüne de gülsuyu sürdüm ama bi bulasik makinasi kokusu var bilemedim tamda ne oldugunu acaip bisey is yumurtaliktan cikti
17 Şubat ödevi @morkagit ten
1. Ödev; evdeki tüm çöp kutularını temizleyip dezenfekte etmek
2. Ödev; TV ve TV ünitesinin tozunu almak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
@Birtekefem
@nnnadal
Son günler çok ağrılı geçiyor az kalmış şükür canım sağ Salim inşallahEvimi toplayıp hazır hale getirsem bana yeter
Bugün biraz ağrılarım var sanki
12.30 da kendi kendime maratona çıkıcam var mı katılmak isteyen
Ev uçuyor. 1 haftadır yoktum evde. En az 7 makine çamaşır var. Kuşlar tüylerini dışarı atmış hep. Dün mutfağı topladım ama makine yerleşecek.
İtici güç olarak ilk çay bitsin başlarım dedim sonra müge bitsin dedim şimdi kızı uyutuyorum uyusun inş dedim kahve yapıcam galiba
Burda da var kar gözüm kesmedi çocugu çıkarmaya acayip yorgunum. Sanki bi kamyon sopa atmışlar banaÇayım bitmek üzere çoluk çocuğu kara çıkarıcam geldikten sonra artık
Burda da var kar gözüm kesmedi çocugu çıkarmaya acayip yorgunum. Sanki bi kamyon sopa atmışlar bana
Kız uyumak üzere siz çıkın balkondan atarım sanaBelki seneye yağmaz gel çıkalım kartopu atarım sana
Tamam sen bize yetiş. Bizi geçersin nasılsaÇayım bitmek üzere çoluk çocuğu kara çıkarıcam geldikten sonra artık
Gel bacım gel biz iş yapalımKız uyumak üzere siz çıkın balkondan atarım sana
Kız uyumak üzere siz çıkın balkondan atarım sana