- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Evet çok hassas ama birşey yapmıyorum. Sivilce falan çok olmuyor. Yanağımı eşim sıksa falan misal yarım saat kızarık kalır orasıEvet evet bi dönem cildiyeci bırak demisti bana da. Hassas cildin demek ki senin de benim gibi. Simdi ara ara aklima gelirse yapıyorum
Kaş-bıyık pazar günü hallettim can sıkıntısından dizinle bir maske yaparım Perşembe günü A101’e vakumlu siyah nokta temizleyici geliyor kullandınız mı hiç kızlar?Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Bakıma katılırmısınız sizde?
@terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Unutuyorum tek tek etiketleri
Katılırım tabiki cok iyi olurrrAtaayemi zeynepyu
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
@terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Ben de tam tersini dedim hep maske peeling düşündüm hiç kıl düşünmüyorum ne pisim diyodumYalniz aklima sadece kıl tüy gelmesihicbi sekilde maske falan gelmedi bakım anlayisimin ne kadar kıt oldugunu anlamis olduk
Ama uyumadan yüzümü pammiga gülsuyu damlatıp silmeyi severim ya da dove sabunla yikamayi.. onu yaparim
eeeveeeetttHazır mıyız bakıma
Aa ilk defa duyuyorum ilginç biseymisEvet çok hassas ama birşey yapmıyorum. Sivilce falan çok olmuyor. Yanağımı eşim sıksa falan misal yarım saat kızarık kalır orası
Kaşıkla bakım yapıcam. Gelmiş geçmiş en kolay göz maskesi tarifi yazıyorum kızlar. İki adet yemek kaşığını buzluğa koyuyoruz 1 saat sora çıkarıp kurulayın göz altlarında koyuyoruz. Bence çok etkili bir canlanma geliyor :)
HazirizzzzzHazır mıyız bakıma
Annem deyim tek bakım şeysi beyaz sabunAtaayemi zeynepyu
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
@terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
katilirimAtaayemi zeynepyu
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
@terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
bembeyaz yapiyo kiz o bide geriyoAnnem deyim tek bakım şeysi beyaz sabun
Ablamlar ergen iken ben daha çocuktum onlar maske falan yapardı ağlardım bende yapacammmm diye. Anam hemenn gelir beyaz sabun köpüğünü sürerdi al senin de masken bu diyebembeyaz yapiyo kiz o bide geriyo
ayva çekirdeğini suda bekletip jel oluyor onu sürüyorum aradakatilirimne yapcagimi bilmiyorum maskemde btmisti dogal bi öneriniz varsa alirim yüzümün ihtiyaci var
Ablamlar ergen iken ben daha çocuktum onlar maske falan yapardı ağlardım bende yapacammmm diye. Anam hemenn gelir beyaz sabun köpüğünü sürerdi al senin de masken bu diye
Bakıma alarm kurmuş beynin yetiştin haydi koşalımUlan ben sızmışım ya uzandığım yerde
ayva yokayva çekirdeğini suda bekletip jel oluyor onu sürüyorum arada
Şunu övüyolar ama denemedimayva yokbende de kükürtlü sabun mevcut ona bakim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?