- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Süpeerr11 uyar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpeerr11 uyar mı?
Ben de katilirim o kadar ihtiyacim var ki biyiklar aldi basini gittiAkşam bakım gecesi mi yapsak hı
Ben kildim geldim bonusum bu mesajla sen de yeniden hatirla bu sözünü kilmadiysan kilİkindiyi 17:15 te kıldım anca eve geldim.
Akşamıda şimdi kılıyorum civcivim bu akşam yatsıyı 9 dan önce kılalım inş
Ben de katilirim o kadar ihtiyacim var ki biyiklar aldi basini gitti
Ben kildim geldim bonusum bu mesajla sen de yeniden hatirla bu sözünü kilmadiysan kil
Snaa kahve yapiyim mi yorgunluk kahvesi2,80 uzanıyorum şu an az dışarda yürüdüm bugün pert oldum
Katılırım bende takipteyimAtaayemi zeynepyu
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Bakıma katılırmısınız sizde?
terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Unutuyorum tek tek etiketleri
Acaba ne anlatmak istiyorumNe yapacak bakım kızlar. Bakım deyin ve banyo geliyor aklima
Banyo yapsam yeter dedin heraldeNe yapacak bakım kızlar. Bakım deyin ve banyo geliyor aklima
Kaş bıyık yapcam. aslinda bacak falan ileri gitsem fena olmaz da.. yok onu artik yarın yaparim bugün zaten canim çıktı temizliktenÇay hazır kahveyi gece bakım saatinde yaparsın
Neler yapıcan bakım için?
Bakım ve ben.Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Bakıma katılırmısınız sizde?
terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Unutuyorum tek tek etiketleri
Yalniz aklima sadece kıl tüy gelmesi hicbi sekilde maske falan gelmedi bakım anlayisimin ne kadar kıt oldugunu anlamis oldukKaş bıyık yapcam. aslinda bacak falan ileri gitsem fena olmaz da.. yok onu artik yarın yaparim bugün zaten canim çıktı temizlikten
Tabisi bence de komple bakım işte saçtan ayağaNe yapacak bakım kızlar. Bakım deyin ve banyo geliyor aklima
Gül suyu bana yaramadı hiç ya maden suyuynan silerim bende :)Yalniz aklima sadece kıl tüy gelmesi hicbi sekilde maske falan gelmedi bakım anlayisimin ne kadar kıt oldugunu anlamis olduk
Ama uyumadan yüzümü pammiga gülsuyu damlatıp silmeyi severim ya da dove sabunla yikamayi.. onu yaparim
Evet evet bi dönem cildiyeci bırak demisti bana da. Hassas cildin demek ki senin de benim gibi. Simdi ara ara aklima gelirse yapıyorumGül suyu bana yaramadı hiç ya maden suyuynan silerim bende :)