- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Vallahi bende onu yazacaktım. Sende yazmışsın. Benimde duşakabin camın çok güzel oldu. Baya köpürüyor zaten lifle iyi sildim sildim, kaynar su tuttum pırıl pırıl oldu. Önceden nasıl siliyormuşum dedim hatta. Ama misafir banyosu için üşeniyorum onu yarın yaparımAman yarabbi bi temizlik yapmışım resmen zerre toz birakmadim evde kalanlar da korkup kaçmıştır
Toz aldim
Evi süpürdüm
Misafir banyosunu dusakabin tuvalet lavabo komple temizledim (Bonus un özel piril sirke kaynar su formulunu kullandim hos oldu )
Deterjanligi düzenledim
Mutfağı toplayip bulasik makinesini calistirdim
Baska seyler de yaptim da aklima gelmiyo yorgunluktan
Birazdan ebeveyn banyosunun dusakabinine de sihirli formülden uygulayip komple temizlicem banyoyu.
2li bez şeklinde hemen fotoğrafını atacağım buraya.Bez ıslanınca yumuşacık normalde sert belkide aynı bezden bahsediyoruzdurCam bezlerinden mi bahsediyosunuz? Hani hafif suyla nemlendirip silip birakinca kendi kuruyo cam?
Eğer oysa valla büyük rahatlik ben de hep onunla siliyorum. Kurulamaya da camsile falan da gerek kalmıyor
Cam bezlerinden mi bahsediyosunuz? Hani hafif suyla nemlendirip silip birakinca kendi kuruyo cam?
Eğer oysa valla büyük rahatlik ben de hep onunla siliyorum. Kurulamaya da camsile falan da gerek kalmıyor
Ayy ben de ebeveyni mi yarin yapsam valla bittimVallahi bende onu yazacaktım. Sende yazmışsın. Benimde duşakabin camın çok güzel oldu. Baya köpürüyor zaten lifle iyi sildim sildim, kaynar su tuttum pırıl pırıl oldu. Önceden nasıl siliyormuşum dedim hatta. Ama misafir banyosu için üşeniyorum onu yarın yaparım
Olabilir benimki sert yumusak olmuyo ama2li bez şeklinde hemen fotoğrafını atacağım buraya.Bez ıslanınca yumuşacık normalde sert belkide aynı bezden bahsediyoruzdur
Hmm bu da farklıymış yok benimki bundan değil zaten yillar önce annem almis o verdi nerden aldigini da hatirlamiyo ama bayağı iyiEki Görüntüle 2779567 bahsettiğim bu
Biz ailelerden uzağız canım İzmir’den geldi bize yakın çevrede oturan akrabalarını çağırdıMaşallah sana canım kayınvalide hanımlar keşke biraz daha anlayışlı olsalar bu süreçte kendi evine çağır mübarek insanbende dün yufka aldırmıştım buzluk için ama yarınki misafirlerimin nasibiymiş demekki
Dua ediyorum inşallah Rabbim razı olur merhamet eder belki bu vesileyle doğumum kolay olur
Bende kahvaltıdan sonra (yurtdışındayım)işlerimi tıkır tıkır yapacağımİnsan acayip motive oluyor burda
Benim arkadaşım misafirlere çay götürüyormuş bir anda suyu gelmiş diyorki tepsiyle bırakamıyorum geri mutfağa gidip tepsiyi bırakmış bağırıyorlarmış ona bıraksana ne yapıyorsun diye ayy aklıma geldikçe gülüyorum allah kimsenin başına vermesin inşallahAllah razı olsun canım evim temiz için o konuda rahat e yemek de yaprım inşallah
O değil tam misafir zamanı doğum başloyomuş falan
İnsan ister istemez stres yapıyor
+Ebeveyn banyosu da tamamAman yarabbi bi temizlik yapmışım resmen zerre toz birakmadim evde kalanlar da korkup kaçmıştır
Toz aldim
Evi süpürdüm
Misafir banyosunu dusakabin tuvalet lavabo komple temizledim (Bonus un özel piril sirke kaynar su formulunu kullandim hos oldu )
Deterjanligi düzenledim
Mutfağı toplayip bulasik makinesini calistirdim
Baska seyler de yaptim da aklima gelmiyo yorgunluktan
Birazdan ebeveyn banyosunun dusakabinine de sihirli formülden uygulayip komple temizlicem banyoyu.
Amerika canım aynen bayag varHoşgeldin sende nerdesin yurdumun dışında? Saat farkı baya var gibi
Şey dermişim yarın da benim için sen verir misin
Bidr en masum teterjanla yapıyoruz tabak çanak yıkadığımız sirke zaten gıda.+Ebeveyn banyosu da tamam
Misafir banyosunu kiler gibi kullandigim icin pek bisey yoktu dusakabinde de. Ebeveyne o karisimi fıslattim anında cözdü bi kere ovaladim hicbisey kalmadi ben şok
Ya bu zamana kadar bosuna kolumu felc ediyomusum kolay yolu varmis
Allah kabul etsin bonusumikindiyi de ben hatirlatmis olayim o zaman burda simdi okundu
Akşam bakım gecesi mi yapsak hı
OoleeyEvet evet evet
11 uyar mı?Ooleeykaçta buluşalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?