- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
eyidir eyidirayva yok bende de kükürtlü sabun mevcut ona bakim bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyidir eyidirayva yok bende de kükürtlü sabun mevcut ona bakim bi
annemin uyumasi lazim pirinci mındar ettin diye pıçaklayabilirŞunu övüyolar ama denemedim
annemin uyumasi lazim pirinci mındar ettin diye pıçaklayabilir
kaydettim inşallah denerimŞunu övüyolar ama denemedim
oda pek gerer demi iyi fikirYımırta akını sürcen yüzüne
3 çay kaşığı kııız nolcaakannemin uyumasi lazim pirinci mındar ettin diye pıçaklayabilir
Ey gidi ajda önce bunu denedi sonra parayı bulunca pıçaklattı kendinioda pek gerer demi iyi fikir
Aklım başka yerde benimMusluk sende yapabilirsin yımırtayı bide varsa maya maskesi olur
Bize kadar var yımırta talaşım gidip kırsınlar bi tane6 ziyaretçi biiyyrrunn efenim. Arkadaşlar bakım yapıyor sizleri de alalım
Bende karbonatla limon sürüyum bari
Zombi gibiEn çok sen beyazlıyomuşsun
Ben de toplim senle hadi dk tutalım bakalım kim önce gelcek ama maske sürdükten sonra tutalım lütfeeennMutfağım duruyo benim maya maskesi yapıcam kuruyana kadar da mutfağı toplarım.
20 dk yeter heralde.
aynen canım yumurta akını sürüyorsun kurumadan hemen peçeteyi yapıştırıyorsun kaldırınca siyah noktalar gilan da çıkıyor peçeteyleBonus wc kagidini nasil yapicam yumurta akini sürüp peceteyle mi kapaticam bi acik tarif var mi
Kokulu tuvalet kağıdı da olur mu acabaaynen canım yumurta akını sürüyorsun kurumadan hemen peçeteyi yapıştırıyorsun kaldırınca siyah noktalar gilan da çıkıyor peçeteyle