- 13 Mart 2019
- 14.464
- 52.152
- 598
Doğumdan iki gün öncesine kadar misafir ağırlamış biri olarak sabır ve kolaylıklar diliyorum
Paniği üstümden atılım bile çok oldu da. Annemle konuştum. Baş belası kardeşimi anlattı. Bonus çok çok üzülüyorum. Depresyonumun sebebi bu çocuk. Allah herşeyin hayırlısını versin.Daha düşünmemeye çalış bugün neler yapıcaksın yaz bakalım
Morka git oluyor muAynen aynen morka git
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
Paniği üstümden atılım bile çok oldu da. Annemle konuştum. Baş belası kardeşimi anlattı. Bonus çok çok üzülüyorum. Depresyonumun sebebi bu çocuk. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Bugün yatak odası temizliği yapıcam şimdi başladım. Bitince yazarım :)
Hemen sil sil o uygulamayıGeçmiş olsun canım. Allah bidaha göstermesin kimseye. Çok haklısın elden birsey gelmiyor, olacagı varsa zaten olur ama işte insan etkileniyor. Çok sagol öyle yapıyorum sürekli okuyorum Rabbim korusun hepimizi,insan en cokta küçücük savunmasız cocugunu düşünüyor. Uygulama indirdim telefona türkiyedeki büyün depremler anında bildirim geliyor
Ruhen hsta olduğunu düşündüm hep ama sanki biraz eziyet içinde yapıyor gibi. Artık aşı işe yarasa vürüs bitse ne güzel olurduAh ne diyim Allah doğru yolu göstersin içine ilham etsin inşallah.
Ruhen hastaysa da şifasını versin
İnşallahRuhen hsta olduğunu düşündüm hep ama sanki biraz eziyet içinde yapıyor gibi. Artık aşı işe yarasa vürüs bitse ne güzel olurdu
Müdür bence bana yakıştıÇocukları dışarı çıkırıcam müdür
Aynen benimde var komidinlerde de var açılmasıda kolay yitince açılıyor ne bulursan at icineBenim de var öyle bi çekmecem. Sürekli bir şey koymam artık diyorum hoopp yine orda bir şeyler var. İşin kötüsü komodinlere bile o çekmexelerden koymuşlar
Sildim sildimHemen sil sil o uygulamayı
Ay ben 37ye kadar çalıştım doğum öncesi izinleri sonraya aktarmak için ayrılır ayrılmaz da tek başıma dip köşe temizliğimi, dondurucuya yiyecek hazırlıklarımı filan yaptım doğuma 1 hafta kala kayınvalidem geldi gelir gelmez misafir çağırdıAllah razı olsun canım evim temiz için o konuda rahat e yemek de yaprım inşallah
O değil tam misafir zamanı doğum başloyomuş falan
İnsan ister istemez stres yapıyor
Allah korusun kız heceleyerek okumaktanMorka git oluyor mu
Tövbe est morga git gibi
Ay ben 37ye kadar çalıştım doğum öncesi izinleri sonraya aktarmak için ayrılır ayrılmaz da tek başıma dip köşe temizliğimi, dondurucuya yiyecek hazırlıklarımı filan yaptım doğuma 1 hafta kala kayınvalidem geldi gelir gelmez misafir çağırdı
Allah korusun kız heceleyerek okumaktan
Allah kabul etsin bonusumSaricivcivcikcik öğleyi kıldım ❤
Ben marketlerde biraz zor buluyorum genelde internetten alıyorum.Kullandığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınzTamam demek ki sorun bezlerden çok camsil deymiş. Aynalarda kullanmayayım hiç
Tesekkur ederim. Nerelerde satılır acaba
Cam bezlerinden mi bahsediyosunuz? Hani hafif suyla nemlendirip silip birakinca kendi kuruyo cam?Ben marketlerde biraz zor buluyorum genelde internetten alıyorum.kullsndığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?