Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi buzdolabından memnunum. Bulaşık makinesi düzgün yıkamıyo, sudan geçirmeden koyarsam aynı pis çıkıyo. Bittikten sonra makinenin içi hep köpük kalıyo, kurutmuyo. Tam bi rezalet bulaşık makinesi. Çamaşır makinesi de sürekli uyarı veriyo gibi ötüyo çalışırken uyarı da yok servis çağırıyorum sebepte yok arada da böyle kıyafet parçalıyo işte. Bida almam büyükte konuşmim de. Aa bak buzdolabımda bozuldu o da sürekli ötüyodu 7/24 ötüyodu kapısı açık gibi Sensörleri bozulmuş daha yeni dolabınBende
Vestel güzel yav,tarısı vestel benim 13 yıl oldu maşallahh
Ne yapacaksın ki ya hu,belin yamuldu otur yerinde.Günlük işler mi?Ekstra mı?Aslan değilsin gaplan heç değilsin ama yaparsın bonus
Ne yapacaksın ki ya hu,belin yamuldu otur yerinde.Günlük işler mi?Ekstra mı?
Benim buzdolabı,dondurucu,bulaşık makinesi,tv vestel.Bulaşık makinem bu ara ses yapıyor o da normal 8 yıl oldu alalı.Güzel yıkıyor.Ben bi buzdolabından memnunum. Bulaşık makinesi düzgün yıkamıyo, sudan geçirmeden koyarsam aynı pis çıkıyo. Bittikten sonra makinenin içi hep köpük kalıyo, kurutmuyo. Tam bi rezalet bulaşık makinesi. Çamaşır makinesi de sürekli uyarı veriyo gibi ötüyo çalışırken uyarı da yok servis çağırıyorum sebepte yok arada da böyle kıyafet parçalıyo işte. Bida almam büyükte konuşmim de. Aa bak buzdolabımda bozuldu o da sürekli ötüyodu 7/24 ötüyodu kapısı açık gibi Sensörleri bozulmuş daha yeni dolabın
He günlük işleri yaptım benEyvallah sesli güldüm yamuk belime ektraya çıkacak halim yok ya günlük işin goygoyu işte
Ben varımmm. Şimdi başlıyorum bitirince yazarımDuyduk duymadık demeyin,Bonus maratona davet ediyor
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Sabahtan dün pişirdiklerimi dondurucuya attım
Bugün de iki çeşit pişirdim birazdan da onları dondurucuya atcam
Bide günlük rutin işleri yapim diyorum çalışma hevesim yok
Hadi kalk yarım saat yapıp bi kahve içelimTamm işte günlük ilacın bende gel ve al onu kamon
Hadi kalk yarım saat yapıp bi kahve içelim
20dk ?Yarım saat uzun beee kalktım gidiyorum zaten etiketler için oturmuştum ilaç ayıklıyodum ben
20dk ?
He valla kuzum biz isteyince kıymete bindi evBakıcaz
Çaylar fıs bana
Sağol canım,gece gündüz
Geçmiş olsun
Hadi kolay gelsin
Vay pis vay
Yarım saat uzun beee kalktım gidiyorum zaten etiketler için oturmuştum ilaç ayıklıyodum ben
Gittim 30 dekke
İnşallah kuzum Allah razı olsunPis fırsatçı. Dua ediyorum kuzum inş en güzeli nasip olsun sana
Geç kaldım yeni işlerimi bitirip kahvemi alıp oturmuştumkiDuyduk duymadık demeyin,Bonus maratona davet ediyor
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan