- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
Büyükten küçüğe sıralayayım;cocukların kücük galiba. bitmez o is ben yaptim noldu oyuncaklar meydanda
1numara 8 yaşında
2 numara 2,5 yaşında
3 numara 7aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyükten küçüğe sıralayayım;cocukların kücük galiba. bitmez o is ben yaptim noldu oyuncaklar meydanda
Allah bağışlasın canımBüyükten küçüğe sıralayayım;
1numara 8 yaşında
2 numara 2,5 yaşında
3 numara 7aylık
Amin canım hepimizin çocuklarını inş.Allah bağışlasın canım
Ben elektrikli cam ocak kullanıyorum faturaya çok büyük bir etkisi yok bende korkuyordum ama faturalar geldikçe fark etmediğini gördüm :) Ama cam ocak için şunu belirteyim kullanması zahmetli geliyor temizliği falan daha zor bence.Selaam
bugün bi mutfağı toparladım
Bi de pazara gittim aldıklarımı yıkayıp yerleştirdim o kadar
Yarın dip bucak temizlik var
kızlar bu arada elektrikli ocak kullanan var mı? Faturaya etkisini merak ediyorum pek bilgi bulamadım
Bugün cumartesi değil miydi diye takvime baktım
Bugün cumartesi değil miydi diye takvime baktım
Mutlu haftasonlarıııı :)
Babamın yanındayım ben mutfak toplıycam süpürcem sonra eşlik edim sana.günaydın arkadaşlar:)
hadi maratona çıkalım. kimler benle maratona gelir
Canım sadaka verin istersen,oluyor bazen öyle üst üste.Can sağlığı olsun,geri kalan her şey hallolurBugünler her şey ters gidiyor valla çok yoruldum yaa ne yapacağını şaşırdım akşam yemeğinden sonra etraf yemek oldu oğlum dağıttı azıcık elektrik süpürgesini çalıştırdım çalışmıyor baktık ettik çalıştıramadım 2 gün önce gırgırı attım balkonda unutmusum kullanmayınca çok pis göründü gözüme bende attım gitti şimdi ne yapacam kara kara düşünüyorum dedim yeter artık bilgisayar bugün gelmedi p.trsiye kaldı arkadaşın bilgisayarını aldım yeni video çekmiştim atarım diye edit programı çalışmıyor bilgisayar kaldırmadı oyyy valla sinir küpüyüm sabah erken kalkıyoruz yatayım diyorum o kadar gergininki uykuda tutmuyor... kaç zamandır işlerin bu kadar ters gittiğini üst üste hatırlamıyorum valla
E rüyanın tribini atmadın mı adamaGünaydın hayırlı sabahlar
Rüyamda kocam başka kadınla evlencek ti oturacaklari eve götürdü falan beni kâbus gibiydi
Neyse gidim de temizlik yapıyım duvarları kazıyım ancak gider sinirim
Geçmiş olsunBabamın yanındayım ben mutfak toplıycam süpürcem sonra eşlik edim sana.
Belim fena ilaç aldım ne kadar olursa işte
Sabah rüyanın sonu gelmeden aramış bi posta uykulu trip attım ama akşam eve gelince daha çok aticam :)) bide kadına bı ev döşemis bana hava atıyor kadın aynılarıni aldircamE rüyanın tribini atmadın mı adama
Rüyada olsa gıcıklık ediyorum ben
Gül gibi kadınım sen kaybedersin diye gerekli mesajları veriyorum