- 11 Nisan 2007
- 83.073
- 482.124
Sandım dedin ya ben gerçekten olmadı sandım baya çivimiydi ayyy bi çocuğun tek başına güvende kalma süresi 20 saniyeymiş çok doğruÇok şükür çıkti ama elim ayağım titriyor hâlâ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sandım dedin ya ben gerçekten olmadı sandım baya çivimiydi ayyy bi çocuğun tek başına güvende kalma süresi 20 saniyeymiş çok doğruÇok şükür çıkti ama elim ayağım titriyor hâlâ
Yok çiviyi yutmamis şükür röntgen çektirdik elindeydi iki saniyede kayboldu çivi nerde dedim yok bitti dedi bide himmm dedi hemen götürdük bizdeSandım dedin ya ben gerçekten olmadı sandım baya çivimiydi ayyy bi çocuğun tek başına güvende kalma süresi 20 saniyeymiş çok doğru
Benim deli kız da burnuna sokuyorBen çocukken onu ağzıma atardım işte
Gülüm müNego nerde kaldın gülüm?
Benim kız hiç yapmazdı böyle şeyler bu yapıyor bende kızlar yapmaz zannediyordumBenim deli kız da burnuna sokuyor
Bizimki de hiç yapmazdı aslında bugün ben de şaşırdımBenim kız hiç yapmazdı böyle şeyler bu yapıyor bende kızlar yapmaz zannediyordum
Ben benim oğlan dan herşeyi bekliyorum artık Allah'ım korusun bütün herkezin evladınıBizimki de hiç yapmazdı aslında bugün ben de şaşırdım
Amin canım göz önünden ayırmamak lazım bizim bücürleriBen benim oğlan dan herşeyi bekliyorum artık Allah'ım korusun bütün herkezin evladını
UlaBen çocukken onu ağzıma atardım işte
Nispetin böylesiterliksuu sen gelmedin diye bugün maratonu hiç içim almadı allah seni inandırsın sen temizleyemedin seninki PİS benimki TEMİZ diye içim içimi yedi
Gül gibi kadınım o bakımdanGülüm mü
Ne güzel süpürdugum mutfağıma almış cif i boca etmiş
Buzdolabını sildim bı döndüm kulağına minik minik bonibon lari doldurmuş zor çıkardım aklım uçtu
Geçen askamda çivi yuttu herhalde diye acile götürdük
Halı örtüsünü attım makinaya yıkanıyor çıkınca sererim sonrada yemek yaparım
Geçmiş olsun kızlar,Allah esirgesin yavrularıSabah benimki de pipetlerin poşeti oluyor ya onu sokuyordu burnuna aldım baktım bi daha burnuna nerden bulmuşsa çerezzanın Soğanlısı var ya cips kırığı sokmuş sümkürttüm birkaç kez çıktı neyse ki
Teşekkür ederim canım cümlemizin evladını inşallahGeçmiş olsun kızlar,Allah esirgesin yavruları
Valla gelip iş yazmadı sessizce yaptıysa bilmemNispetin böylesi
Diyetteyim ben demayin öyle şeylerDünden makarna vardı unutmuşum enteresan napim diye düşündüm bi patates salatası yapim yeşillikli limonlu
Diyetteyim ben demayin öyle şeyler