Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugun kendime izin verdim hiç iş yapmıycam. Dün dip köşe süpürüp silmiştim,yatmadan da banyoyu yıkadım. Bugünde aksam yemekten sonra mutfagı süpürürüm o kadar.
Yemeğimde var tatlım da var sadece salata ayran falan yaparım. Kızımı uyutup kahvemi alıp video izlerim öğleden snra. Şimdi kahvaltı yaptık bulasıkları dizdim makinaya yatakları topladım evi havalandırıyorum işte ortalığın dağınıklığı hiç bitmiyor zatn sürekli topluyorum. Mutfagın bütün cekmeceleri dolapları sürekli yere indiriyor kızım günde elli kere düzenliyorum,yatak odasına gidiyo kıyafetler coraplar yerde, vestiyerden terlikler hep yerde Yani sürekli bi toplama halindeyim

Burdayım kuzum. kısmi sokağa çıkma yasağı falan başladı gene burda.Çalışma saatlerimiz değişti bikaç gündür.yoğunluk da çok.harap ve bitapım bu aralar sen nasılsın iyi misin
Allah kolaylık versin canım
Hamdolsun idare ediyorum
Canım cif kırmızı sprey çok iyi
Saricivcivcikcik bak vakumlu hurç
Hayırlı sabahlar
Hâlâ rahatsızlığım devam ediyor. Bu yüzden yatıyorum hep. Hakkını helal et. Uğrayamıyorum Nego
Çok geçmiş olsun canım,neyin var hayırdır

Hayırlı sabahlar
Hâlâ rahatsızlığım devam ediyor. Bu yüzden yatıyorum hep. Hakkını helal et. Uğrayamıyorum Nego

Geçmiş olsun reyyan noldu sana?

Benim halıma da geçen yaz döküldü yağ. Balkonda yıkadım ben üzerine ketılda su ısıtıp ısıtıp köpürttüm çıktı

Yağı en iyi sıcak ve bulaşık deterjanı söker tabiki :)

Günaydınnnn

Kuruyacak olan camasirlarim var utuyu yarin icin planladim
Kumanda yok oglum tvyi bozdu 1 aydir kullanmiyoruz
Duvarlarda hicbir sey yok kalabalik sevmem.hem de tayinciyiz diye cok onem de vermedim.
Bugun sonunda buraya kar yagdi.bugun benim icin gunlerden kartopu savasi

Herkese huzurlu mutlu gunler

İyi eğlenceler
Nego ütü ödevini aldım canım
Kolay gelsin
Yıkanan ve kuruyanların içinde de olmasın lütfen Allahım

Daha yatak duruyo 15 dk veriyorum kendime sonra kahvaltı.

Sabahtan beri neettim
2 cüz kuran okudum
Kocaya laf yetiştirdim
Sakinleşmeyi bekledim
Akşamdan yıkanan makineyi boşalttım Elde yıkadıklarımı kaldırdım

Kocaya laf yetiştirme bırak be ya canına yazık.Bunu hediye ediyorum sana,kendine söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…