• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ultrason sonucu ne çıktı canım?Bir dönem bende kist oluyordu,o zaman ultrasonla bakılınca dediğin gibi ağrım artardı
Aynen negom kist varmış ondan mı kesin değil ama yumurtalığımın yeri de kaymış yapışma olma olasılığı varmış adetin geçmesini beklicez bakalım

Günaydın güzellikler 💐💐💐💐💐💐💐

Çocuklara kahvaltısını yaptırdım hadin bakim diğer odada oynayın dedim masabana bakıyor hadi topla artık diye.

Ben onları toplayıp güne başlayayım.

Bugün az iş , çocuklarımla bol vakit( oyuncu guldurmeceli) güzel bir gün geçirme dusuncesindeyim.

O yüzden buraya da az gireceğim Bugün .

Yapacaklarım günlük temizlik yine de yazayım:

Mutfak temizlenecek bulasiklar makinaya girecek.

Yemek derdim yok dün çok yaptım 🥰🥰🥰

Evi bir defa süpürüp belki silerim evi havalandiricam.

Yağmur yağarsa havayı kokulayacagim inşallah yağar.

Bir de kitap okuyacağım.

Ekstra olarak belki dış kapı ve içini silebilirim o da canımın isteğine bağlı bakalım

Bugünlük benden bu kadar .
Oruç olunca çok yormak istemedim kendimi.

Herkese kolay gelsin.

Bugunde sarhos gıbı dolandım valla bir evi topladım supurdum birde camasir astım daha fazla kolum kalkmadı 😵
Canım senin başka bir derdin mi var,paylaşmak istersen burdayız her zaman💕 enerjik,pozitiftin,çok durgunsun:(

Kapılarımı bugün tamamen silecem süpürge mi dün temizledim evim sobalı olduğu için etrafında ki korumalık demiri silecem poşet sepetin kız hergün dağıtıyor bugün dağıttığında yine toplarım 🤩

:rolleyes: :rolleyes:
2556155vozfj81rl8.gif

Bugün neler yaptım:

Salon:
🌿Halılarını kaldırdım,toz aldım,pencere önlerini sildim,koltukları altlarını süpürdüm,yerleri sildim,halıları serdim tekrar süpürdüm

Mutfak:
🌿Halısını kaldırdım,pencere önlerini sildim,süpürdüm,yerleri sildim,halısını serip tekrar süpürdüm

Antre:
🌿Halılarını kaldırdım,süpürdüm,yerleri sildim,halıları serip tekrar süpürdüm

Oturma odası:
🌿Halısını kaldırdım,toz aldım,pencere önünü sildim,koltuk altları da dahil süpürdüm,yerleri sildim,halısını serdim,tekrar süpürdüm

Çocuk odası ve yatak odası:
🌿İkisini sadece süpürdüm,toz aldım,pencere önlerini sildim

Wc ve banyo:
🌿Temizledim

🌿Yemek yaptım,öğlen ve akşam yemeği sonrası mutfağı topladım
🌿Küçükle etkinlik,büyükle ödev yaptık
🌿Çamaşır astım
Kapıları sildiğimi yazmamışım :skandal:
Ödevlerden çamaşır katladım
Evi topladım
Yatakları topladım
Bi de çaydanlık ve musluk parlattım :/
Eline sağlık👏
Sabahtan beri
çamaşır kuruttum katlandım yerleştirdim
buzdolabının içine giremedim dışından sildim
Tüm evi süpürdüm
Yemek yaptım
nevresimleri değiştirdim
Birkaç defa oyuncak topladım
Sabahtan mutfak topladım sonra dağıldıkça topladım
Şimdi yine mutfak topladım çocukları uyutup buzdolabının içine girmeyi planlıyorum
Bugün okula gittim geldim 2 saat kaybettim
Eline sağlık👏
Çamaşır katlama, ütü ve kişisel bakım işleri tamamlandı. Eşime yemek verdim çay içiyoruz şimdi.
Yarında buzdolabı ve dış kapı silme ödevini yapıcam. Utanıyorum ödev verilsin acilen dış kapı silmem lazım dedim hala silmedim 🙈
Neyyy silmedin mi hala:skandal::skandal:
Dün büyük temizlik vardı ondan hiç.giremedim bu arada hoşgeldin canımm 😊🤗
Ben ödevlerin ikisini evvelsi.gün yapmıştım
Buzdolabı temizliği ve baharatlıklarımı 😊
Dünkü ödevden çamaşırları yerleştirdim 😊

Dün neler yaptım 😍

Kahvaltı hazırladım, sofrayı topladım

Salonun
koltukları silindi
halısı silindi sandalyeler silindi dip köşe süpürüldü toz alındı yerlerde silindi

Oturma odası
Koltukları silindi
Halısı silindi
Koltukları çekildi arkaları süpürüldü silindi
Toz alındı (tablolar dahil)

Yatak odasını süpürdüm sildim bazanın altı dahil ve toz da aldım

Ara holü de süpürdüm sildim

Mutfak süpürdüm sildim mkineyi doldurdum çalıştırdım

Banyo
Lavabosunu cifledim yerlerini sildim
Paspasları ve havluları değiştirdim
Temizlik bezleri ve banyo paspasları da yıkandı

Yemek yenildi sofra toplandı çay faslı sonrası mortingo 😄😄 sonrasında erkenden uyudum 🤗
Eline sağlık👏👏 maşallah hamile hamile

Daha bir kahvaltı hazırladım herşey duruyor hava kapalı canım hicbir şey yapmak istemiyor ama yapacaklarını yazayım enerji olur belki
Bulaşık makinesi doldurulup çalıştırılacak kalanlar elde yıkanacak
Kahvaltı masası toplanacak
Evi süpürüp toz alaçam
Wc yıkanacak
Yataklar toplanacak
Markete gidilecek
Yemek ve tatlı yapılacak
Çamaşır asılacak
Yazarken bile sıralama yok valla kafam iyice garip

Günaydın arkadaslar. Bugun pek işim yok dün süpürüp silmiştim bugun süpürmem dıye umuyorum 😊 Mutfak dolaplarının dışını silmek istiyorum bakalım bide Tuvaleti falan yıkarım yemek yaparım. Kızım uyuyunca da bi kahve yapar kitap okurum

Kaç çocuk var?

😘😘
2-4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk var sağolsunlar canımı okuyorlar tüm gün arkalarını topluyorum akşam oluyor bir bakıyorum ortada bir iş yok ancak onları uyutunca akşamları yapayım diyorum o zamana kadar da ben bitmiş oluyorum bu ödevler iyi oldu hep ertelenen işlerim yavaş yavaş olmaya başladı dün sayende baharatlıklarım temizlendi hazır elim değmişken akşam gecenin birinde arka tezgahı herşeyi boşaltarak dipköşe temizledim mikrodalgayı iç-dış temizledim

Back