• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

:rolleyes: :rolleyes:
2556155vozfj81rl8.gif

Bugün neler yaptım:

Salon:
🌿Halılarını kaldırdım,toz aldım,pencere önlerini sildim,koltukları altlarını süpürdüm,yerleri sildim,halıları serdim tekrar süpürdüm

Mutfak:
🌿Halısını kaldırdım,pencere önlerini sildim,süpürdüm,yerleri sildim,halısını serip tekrar süpürdüm

Antre:
🌿Halılarını kaldırdım,süpürdüm,yerleri sildim,halıları serip tekrar süpürdüm

Oturma odası:
🌿Halısını kaldırdım,toz aldım,pencere önünü sildim,koltuk altları da dahil süpürdüm,yerleri sildim,halısını serdim,tekrar süpürdüm

Çocuk odası ve yatak odası:
🌿İkisini sadece süpürdüm,toz aldım,pencere önlerini sildim

Wc ve banyo:
🌿Temizledim

🌿Yemek yaptım,öğlen ve akşam yemeği sonrası mutfağı topladım
🌿Küçükle etkinlik,büyükle ödev yaptık
🌿Çamaşır astım
Maşallah. Şu enerjindenn azıcık bizede yolla ya 😂

Elektrik süpürgemi geçen kovasını, filtresini hep yıkadım doğalgaz boRularını da mutfağı dip köşe yaptığımda sildim poşetleri ebeveyn banyosunu depo olarak kullanıyorum oranın hali duman bugün ebeveyn banyosunu düzenleyeceğim :rapci:kapıları sildiğimde pervaz üstlerini geçiyorum çok tozlanmamıştır herhalde
Hepimize kolay gelsin kızlar :temizlik:

Bugun dısarıda market ve pazar islerim var ordan geldikten sonra halletmeye calısıcam ınsallah

Supurgemi temizleyebilirim.

Bugun kendime telkin ettim aslında "temizlik yok, ger gun olmaz, yarin ve obur gun yarim yarim yapar haftasonuna hazirlarsin evi; dinlenn" diye..
Cunku her gun yada 1 gun ara ile yapinca insan kendini yaris ati gibi hissediyo:D bi de ben yaptim mi komple yapiyorum o da beni yoruyor ortam yok yani...
Bakalim az dinlenir kahve icerim, supurge kesin temizlenir de.. ve wc ler de kesin yikanir .. zaten kahvalti edildi , tezgah, masa dezenfekte edildi... oyle kaldir indir yapar miyim bilmiyorum bugun...

Kolay gelsin herkese🤩😘

Günaydın kızlar burda dün geceden beri yağmur yağıyor. Eşimin ve kaynımın iş yerlerini su basmış. Öğlenden sonra gelin demişler daha yeni çıktı :)
Bende dış kapımı sildim.
Mutfak maratonunu erteledim. Belim gece bayağı ağırdı. Okja diye bir film izliyorum o bitince. Ebeveyn banyosunu yıkıycam. Süpürgemi temizliycem (ödev).
Son olarak yürüyüş ve yemek hazırlıycam.

Ayy inanmiyorum demin elektrik supurgesini temizledim simdi oturdum baktim ödev o😍
Kapi pervazlari evet cok tozlaniyo.

Dünkü ödevi de yapamadim inşallah yapmaya caliscam ikisini beraber😬

Ben vazgectim kalkip evi toparlicam bi :KK14: molasindan sonra.

Bir konu var akla zarar🤦‍♀️, onu okudum nasil motive oldum anlatamam ..
Bastan asagi evi ovasim var o derece.

Temizlik yapmaya motive olamayan varsa 2 gundur nevresimlerin camasir makinesinde yikanmis halde bekledigi konuya sadece bir kez goz atsinlar:KK70::KK70:

Ben vazgectim kalkip evi toparlicam bi :KK14: molasindan sonra.

Bir konu var akla zarar🤦‍♀️, onu okudum nasil motive oldum anlatamam ..
Bastan asagi evi ovasim var o derece.

Temizlik yapmaya motive olamayan varsa 2 gundur nevresimlerin camasir makinesinde yikanmis halde bekledigi konuya sadece bir kez goz atsinlar:KK70::KK70:
O konuyu bende merak ettim ya hangi bölümde bdv mi😂😂

🎈 Kahvaltı hazırladım bulaşıkları elimde yıkadım
🎈 Bulasık makinası geceden yıkamıştı boşalttım
🎈 Bugun evi süpürmem dedim ama sanki evi süpürmeyince canım hiç bi iş yapmak istemiyor. Dayanamadım yine bütün evi süpürdüm.
🎈 Toz aldım
🎈 Pencere önlerini sildim
🎈 Bütün kapıları pervazları sildim
🎈 Süpürgeyi temizledim filtresini falan hep yıkadım iyi oldu
🎈 Poşetliğim düzenli öyle çok poşet yok zaten
🎈 Doğalgaz borusu da cok yukarda merdiven olmadan silemem
🎈 Bugunluk bu kadar dün Tuvaleti Banyoyu yıkadım bugun yıkamam
🎈 Yemek yapcam aksama dogru şimdi kızımı uyutup bi kahve içer kitap okurum uzanırım falan ❤

O konuyu bende merak ettim ya hangi bölümde bdv mi😂😂
Ben de gördüm iki gündür yıkanmış nevresimler makinede demişti hayrına Nego Nego yu etiketleyecektim konuya bacım el at diye

2-4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk var sağolsunlar canımı okuyorlar tüm gün arkalarını topluyorum akşam oluyor bir bakıyorum ortada bir iş yok ancak onları uyutunca akşamları yapayım diyorum o zamana kadar da ben bitmiş oluyorum bu ödevler iyi oldu hep ertelenen işlerim yavaş yavaş olmaya başladı dün sayende baharatlıklarım temizlendi hazır elim değmişken akşam gecenin birinde arka tezgahı herşeyi boşaltarak dipköşe temizledim mikrodalgayı iç-dış temizledim
Allah bağışlasın💕 çocukların küçükmüş,olduğu kadar çok yıpratma kendini
Maşallah. Şu enerjindenn azıcık bizede yolla ya 😂
Iıh vermem bana kadar var🤣
Bakığ şevk alabilirsin😅
Supurgemi temizleyebilirim.

Bugun kendime telkin ettim aslında "temizlik yok, ger gun olmaz, yarin ve obur gun yarim yarim yapar haftasonuna hazirlarsin evi; dinlenn" diye..
Cunku her gun yada 1 gun ara ile yapinca insan kendini yaris ati gibi hissediyo:KK70: bi de ben yaptim mi komple yapiyorum o da beni yoruyor ortam yok yani...
Bakalim az dinlenir kahve icerim, supurge kesin temizlenir de.. ve wc ler de kesin yikanir .. zaten kahvalti edildi , tezgah, masa dezenfekte edildi... oyle kaldir indir yapar miyim bilmiyorum bugun...

Kolay gelsin herkese🤩😘
Her gün dip köşr temizlik yapılmaz zaten,yani vücuda boşuna eziyet ama günlük süpürge (çocuk varsa) wc temizliği mutlaka,mutfak zaten toplu olmalı benim için,yemek de mecbur günlük.Yoksa halı kaldır,koltuk çek dip köşe fazla diye düşünüyorum.
Ayy inanmiyorum demin elektrik supurgesini temizledim simdi oturdum baktim ödev o😍
Kapi pervazlari evet cok tozlaniyo.

Dünkü ödevi de yapamadim inşallah yapmaya caliscam ikisini beraber😬
Çalıştığı yerden soru çıkmış öğrenci hissi🤣
🎈 Kahvaltı hazırladım bulaşıkları elimde yıkadım
🎈 Bulasık makinası geceden yıkamıştı boşalttım
🎈 Bugun evi süpürmem dedim ama sanki evi süpürmeyince canım hiç bi iş yapmak istemiyor. Dayanamadım yine bütün evi süpürdüm.
🎈 Toz aldım
🎈 Pencere önlerini sildim
🎈 Bütün kapıları pervazları sildim
🎈 Süpürgeyi temizledim filtresini falan hep yıkadım iyi oldu
🎈 Poşetliğim düzenli öyle çok poşet yok zaten
🎈 Doğalgaz borusu da cok yukarda merdiven olmadan silemem
🎈 Bugunluk bu kadar dün Tuvaleti Banyoyu yıkadım bugun yıkamam
🎈 Yemek yapcam aksama dogru şimdi kızımı uyutup bi kahve içer kitap okurum uzanırım falan ❤
Eline sağlık👏
Ben de gördüm iki gündür yıkanmış nevresimler makinede demişti hayrına Nego Nego yu etiketleyecektim konuya bacım el at diye
Aman yok canım,nego hangi birine yetişsin🤣
Elektrik süpürgesini nasıl temizliyorsunuz ben hiç temizlemiyorum da 🙈🤦🏻‍♀️
Haznesini,borularını,hortumlarını,uçlarını yıkıyorum ve filtresini

Elektrik süpürgesini nasıl temizliyorsunuz ben hiç temizlemiyorum da 🙈🤦🏻‍♀️
Benim hazneli canım süpürdükten sonra boşaltılanlardan kovasını yıkıyorum filtreleri sünger gibi onları yıkıyorum kurutup öyle kullanıyorum özellikle filtrelerini temizleyince daha iyi çekiyor

Eklentiler

• E96EB9C4-DEF1-441F-970A-6123A9C3DC50.jpeg
    E96EB9C4-DEF1-441F-970A-6123A9C3DC50.jpeg
    285,9 KB · Görüntüleme: 25
Ayy okudum nasıl rahat insanlar var ya ben çamasır yarım saat kalsa makinada kafayı yiyorum 😀😀

Back