• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hanımlar bende yazayım yaptıklarımı 😊

🎈 Yatağı topladım evi havalandırdım
🎈 Kahvaltı hazırladım bulasıkları makinaya dizdim yıkandı yerleştirdim
🎈 Evi süpürdüm sildim
🎈 Mutfak tezgahını lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim
🎈 Kızıma corba yaptım
🎈 Çamasır katladım kaldırdım
🎈 Buz dolabını yüzeysel sildim zaten temizdi
🎈 Kızımın küçülen kıyafetlerini bazanın altına kaldırdım, lekeli olanları attım dolabını sildim, yeniden yerleştirdim
🎈 Kişisel bakım yaptım baya bi 😂
🎈 Yemeğim hazır fırına tavuk patates atcam yemekten sonra da Fırını ocagı silerim, sonrada çay meyve falan işte..

Benim işim neden bitmiyor arkadaslar bütün cocuklu anneler böyle mi ya gün icinde koltukta oturduğum bir saati geçmez çok yoruluyorum gerçekten. Ev işi,yemek, kızımla ilgilenmek hiç bitmiyor zaten bensiz hiç oynamıyor, hep yanımda ne iş yapsam afedersiniz ama tuvalete bile gitsem kapıda anne anne diye bağırıyor ne zaman düzelir bu durum acaba? Kendi kendine ne zaman oynamaya baslar? Şöyle 10 dk bile kendi kendine oynamıyor ben odadan cıkınca peşime geliyor. Yemek yedirirken de hep kendi yemek istiyor heryeri üstünü falan mahvediyor her seferinde. Baya uzun yazmışım dertliyim bu ara 😂😂

Hele de o çocuk 2 taneyse ben gibi hiç bitmez.

Eşim bakar evde iş bitmiyor diyen bir es var dediği laf sende bu kadar yorma kendini yapma sanki ben yapmasam kendi yapacak hih 😏
Bana bir el atın nereden basliyam
Once bir bismillah de ve başla 🤣
Plan yap uygula.
Gördüğünü yap 🤣

Selam 🌸

Babamlardayım.
Odaları süpürüp, toz aldım.
Wc banyo temziliği yaptım.
Mutfağı süpürüp, ocak ve buzdolabını sildim.
Balkon kapısı ve camını sildim.
Balkonu süpürdüm.
Şimdide dinlenmeye geçtim 😊
Eline sağlık👏

🎈 Evi süpürdüm sildim
🎈 Kızıma corba yaptım
🎈 Kızımın küçülen kıyafetlerini bazanın altına kaldırdım, lekeli olanları attım dolabını sildim, yeniden yerleştirdim
🎈 Yemeğim hazır fırına tavuk patates atcam yemekten sonra da Fırını ocagı silerim, sonrada çay meyve falan işte..

Benim işim neden bitmiyor arkadaslar bütün cocuklu anneler böyle mi ya gün icinde koltukta oturduğum bir saati geçmez çok yoruluyorum gerçekten. Ev işi,yemek, kızımla ilgilenmek hiç bitmiyor zaten bensiz hiç oynamıyor, hep yanımda ne iş yapsam afedersiniz ama tuvalete bile gitsem kapıda anne anne diye bağırıyor ne zaman düzelir bu durum acaba? Kendi kendine ne zaman oynamaya baslar? Şöyle 10 dk bile kendi kendine oynamıyor ben odadan cıkınca peşime geliyor. Yemek yedirirken de hep kendi yemek istiyor heryeri üstünü falan mahvediyor her seferinde. Baya uzun yazmışım dertliyim bu ara 😂😂
Eline sağlık👏 diğer konu için sonra yazayım,yorgunluktan firar etti aklım😅
Tamam müdürüm kalktım teşekkürler herşey için 😍

Ne demek cananım💕💕
mutfağımı çok olmadı dip köşe yapalı ama çok kirlenmeden yine üstünden geçeyim seninle canım :KK6:
💪💪

Ben de akşam yemeğine geçiyorum onu ocağa koyup eve 2. defa süpürge tutucam çocuk olunca 1 defa kesmiyor .
Bugün planım dışında yaptıklarim arasında çocuk elbise dolabimin üstünü de sildim ayy çok mutlu oldum yaptıkça yapasım geliyor.

Gozume Mercek takıp geziyorum evde kafamda temizlik yapmak olunca
👁👁👁

Seninkine carpı 2 canım kardes kardes oynar diyorum ama yok illa beni de dahil edecekler Al bendende canım ya birde gec yatıp gec kalkmak eklenince butun gunum oluyor

🎈 Evi süpürdüm sildim
🎈 Kızıma corba yaptım

Bende de var aynı dert. Bide büyüğün ekstra kapris leri :ruh:

Ben mutfağı bitirdim bak neler yaptım sayayım:

Aspiratöru derinlemesine temizledim çıkan yerleri iyice yıkadım ama daha temiz olsun diye simdi makinaya attım. Sabah bulasiklarini da dizip makinayi çalıştırdım.
Ocağı fayanslarini yag sicrayan her yeri temizledim.
Masamı sandalyelerimi sildim. Mutfagin Yerini süpürdüm simdi kahvemi yaptım içiyorum 🤭🤭🤭
Profildeki sen misin? Güzeller doldurmuş sayfamızı maaşallah

1_org_zoom.jpg

Bak bu profil resmine de bayılıyorum bunu sana hediye ediyorum. Sen de profil koysana daha çok zihinde kalıcı oluyor fotoğraflı olanlar H hasbeenandgone
:süslü::KK60:

Hele de o çocuk 2 taneyse ben gibi hiç bitmez.

Eşim bakar evde iş bitmiyor diyen bir es var dediği laf sende bu kadar yorma kendini yapma sanki ben yapmasam kendi yapacak hih 😏

Once bir bismillah de ve başla 🤣
Plan yap uygula.
Gördüğünü yap 🤣
Aman ne yapıcaklar valla benim eşim biraz cocukla ilgileniyor o kadar hiç bi iş yapmaz. Bende diyorum ki iki cocuk olsa daha mı iyi acaba beraber oynarlar böyle tek olunca evin icinde hepten bana düşüyor hiç tek kalmak istemiyor. Ama bidaha olsa o büyüyüpte beraber oynayana kadar amannn benim canım çıkar 😂😂

Seninkine carpı 2 canım kardes kardes oynar diyorum ama yok illa beni de dahil edecekler Al bendende canım ya birde gec yatıp gec kalkmak eklenince butun gunum oluyor
Bende tam havalıhavasıza yazdım acaba iki cocuk olsa oynarlar mı diye sonra senin mesajı gördüm. Zaten uzağım ikinci cocuğa ama şimdi tamamen uzaklaştım :confused: Benimki Allah'tan 10 da yatıyor aksam ama ben uyuyana kadar 1 oluyo yine de. Bütün anneler böyleyiz demekki bende sadece ben böyleyim sanıyorum

Kaç yasında sizinkiler? Ablamda bunlar iyi günlerin büyüdükçe dertleri büyüyor diyor ama bende bi büyüse diye dört gözle bekliyorum
Biri 2 yaşında diğeri 9. Büyük olanın derdi, bana bişey anlatırken küçük gelip dağıtıyor oda kızıyor, dersime yardım et diyor ama küçükle imkansız. Büyüdükçe dertleride büyüyor malesef. Bunada şükür 🤲

Biri 2 yaşında diğeri 9. Büyük olanın derdi, bana bişey anlatırken küçük gelip dağıtıyor oda kızıyor, dersime yardım et diyor ama küçükle imkansız. Büyüdükçe dertleride büyüyor malesef. Bunada şükür 🤲
Anladım canım aynen öyle buna da şükür sağlıklı olsunlar da gerisi bi şekilde oluyor ama işte insanın da bazen sabrı taşmıyor değil yani 😊😊

Back