- 11 Nisan 2007
- 85.761
- 500.842
- 1.223
1 Kere deneme amaçlı nöral terapi yapıldı bana ama belim için değil boynum kolum için çok iyi gelmişti.Fizik tedavi yada nöral terapi hiç denedin miBonus
Fiziğe hiç gitmedim ama niyetim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Kere deneme amaçlı nöral terapi yapıldı bana ama belim için değil boynum kolum için çok iyi gelmişti.Fizik tedavi yada nöral terapi hiç denedin miBonus
Eki Görüntüle 3554604 merhaba bu mutfaktaki şeffaf renk masa örtüm eşimin yiğeni çizmiş . Kalemle çizmiş bu leke çıkarmı? Yoksa kalırmı?![]()
olur peki.Dene bakalım cif kolonya aseton dahil her şeyle sil bakalım
Boynunda da mı fıtık var1 Kere deneme amaçlı nöral terapi yapıldı bana ama belim için değil boynum kolum için çok iyi gelmişti.
Fiziğe hiç gitmedim ama niyetim var
Bu da olmazsa spiral dedi ama hormonlu mu falan bilmiyorum hiç bir bilgim yok bu konuda
Doğum öncesi adetlerim yine ağrılıydı ama düzenliydi. Böyle ara kanamam hiç olmadı.
Şuanda çok d aha şiddetli ağrılar oluyor.
Boynunda da mı fıtık var
Fizik iyi geliyor ama fizik olurken ve sonrasında yormaman gerekiyor
Bu zor ama olabildiği kadar işte
Tahta kalemini duvardan cifle çıkarmıştım ama bu örtüyü bilemedim tabiolur peki.
geçmiş olsun canım ne için ilaç kullanıyosun ben kaçırmışım geçmişi herhaldeBonuscum önceden adet dışında herhangi bir kanamam olmazdı, bu ilaçlar beni mahvetti sürekli kanama yapıyor. Suanki ilacı 3 aydır düzenli kullanıyorum.
Öncesinde başka bir ilaç vardı onda da aynısı oluyordu diye bırakmıştım. Kontrole gittim madem bu çok kanama yapıyor doğum kontrol hapı kullan dedi, bunda da aynısı. Doktora ne söylesem normal diyor.
Hayat kalitem düştü, kullansan bir dert kullanmasan ayrı bir dert
Maşallah uçlarında hiç yanık kuruluk yok.
bizdede mart çokBenim büyük oğlumun doğum günü de 10 mart
Amin Bonus'cum, dualarında unutmaÇok yoğun adet kanaması olan bi yakınım kullandı hormonlu spiral demir eksikliği yaşıyodu artık düşün ne kadar çok olduğunu ondan sonra kesildi azaldı adetleri ve kadın kendine geldi.
Bunun dışında düzenleme için de kullanılıyor mu bilmiyorum.
Bazen korunma için değil de direk düzenleme için veriyorlar ilaçları ama kimine de yaramıyor işte
Allah kolaylık versin arya şifa versin sıkıntına.
İleri seviyede endometriozis hastalığım için ablageçmiş olsun canım ne için ilaç kullanıyosun ben kaçırmışım geçmişi herhalde
Güneş alıyor, aydınlık. Yerini çok sevdi.Maşallah uçlarında hiç yanık kuruluk yok.
Çok güneş almıyor mu olduğu yer?
Bu oluyorsa bu da olur aydınlık istiyor güneş istemiyor
Evet anladım.Tahta kalemini duvardan cifle çıkarmıştım ama bu örtüyü bilemedim tabi
Geçmiş olsunİleri seviyede endometriozis hastalığım için abla![]()
Seda bu kumaş mı tam anlayamadım?Eki Görüntüle 3554604 merhaba bu mutfaktaki şeffaf renk masa örtüm eşimin yiğeni çizmiş . Kalemle çizmiş bu leke çıkarmı? Yoksa kalırmı?![]()
Oh sefan olsun bonusum
Spiral taktır o kanamaları azaltıp düzenler ilaçlara göre daha iyi bir çözümBu da olmazsa spiral dedi ama hormonlu mu falan bilmiyorum hiç bir bilgim yok bu konuda
Doğum öncesi adetlerim yine ağrılıydı ama düzenliydi. Böyle ara kanamam hiç olmadı.
Şuanda çok daha şiddetli ağrılar oluyor.