• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

✔️Mutfak dolaplarının yüzünü sildim
✔️Beyaz eşyaların yüzünü sildim
✔️Mikrodalgayı, kahve makinesini iç dış temizledim
✔️Davlumbazı temizledim
✔️Yatakları topladım
✔️Nevresimleri değiştirdim makineye koydum yıkanıyor
✔️Havluları değiştirdim
✔️Evin tozunu aldım
✔️Kahvaltı hazırladım, çay içiyorum
✔️Evi süpürdüm
✔️Çamaşırlar yıkandı serdim
✔️Bulaşık makinesini boşalttım
✔️Mutfak halısının lekeli yerlerini sildim
✔️Zipooor yaptım

:rolleyes: :rolleyes:
2556155vozfj81rl8.gif

Bugün neler yaptım:

Salon:
🌿Halılarını kaldırdım,toz aldım,pencere önlerini sildim,koltukları altlarını süpürdüm,yerleri sildim,halıları serdim tekrar süpürdüm

Mutfak:
🌿Halısını kaldırdım,pencere önlerini sildim,süpürdüm,yerleri sildim,halısını serip tekrar süpürdüm

Antre:
🌿Halılarını kaldırdım,süpürdüm,yerleri sildim,halıları serip tekrar süpürdüm

Oturma odası:
🌿Halısını kaldırdım,toz aldım,pencere önünü sildim,koltuk altları da dahil süpürdüm,yerleri sildim,halısını serdim,tekrar süpürdüm

Çocuk odası ve yatak odası:
🌿İkisini sadece süpürdüm,toz aldım,pencere önlerini sildim

Wc ve banyo:
🌿Temizledim

🌿Yemek yaptım,öğlen ve akşam yemeği sonrası mutfağı topladım
🌿Küçükle etkinlik,büyükle ödev yaptık
🌿Çamaşır astım

Bende tam havalıhavasıza yazdım acaba iki cocuk olsa oynarlar mı diye sonra senin mesajı gördüm. Zaten uzağım ikinci cocuğa ama şimdi tamamen uzaklaştım :confused: Benimki Allah'tan 10 da yatıyor aksam ama ben uyuyana kadar 1 oluyo yine de. Bütün anneler böyleyiz demekki bende sadece ben böyleyim sanıyorum
5 dk ikisi oynasa 10 dk kavga ediyorlar her kardesi boyle mı bilmiyorum 🙈benim ıkısıde gec yatıyor 3 aydır duzeltemedın duzenlerını. Bende hep buyuseler rahat ederim diyordum ama oyle olmuyormus buyudukce sorunları artıyor ve baskalasıyor canları sagolsun deyıp sabrediyorum ama cougunluk tukenmıs hissediyorum

Sabahtan beri
çamaşır kuruttum katlandım yerleştirdim
buzdolabının içine giremedim dışından sildim
Tüm evi süpürdüm
Yemek yaptım
nevresimleri değiştirdim
Birkaç defa oyuncak topladım
Sabahtan mutfak topladım sonra dağıldıkça topladım
Şimdi yine mutfak topladım çocukları uyutup buzdolabının içine girmeyi planlıyorum
Bugün okula gittim geldim 2 saat kaybettim

Çamaşır katlama, ütü ve kişisel bakım işleri tamamlandı. Eşime yemek verdim çay içiyoruz şimdi.
Yarında buzdolabı ve dış kapı silme ödevini yapıcam. Utanıyorum ödev verilsin acilen dış kapı silmem lazım dedim hala silmedim 🙈

5 dk ikisi oynasa 10 dk kavga ediyorlar her kardesi boyle mı bilmiyorum 🙈benim ıkısıde gec yatıyor 3 aydır duzeltemedın duzenlerını. Bende hep buyuseler rahat ederim diyordum ama oyle olmuyormus buyudukce sorunları artıyor ve baskalasıyor canları sagolsun deyıp sabrediyorum ama cougunluk tukenmıs hissediyorum
Haklısın canım öyle gerçekten. Büyüyorlar ama anneleri de yaşlandırıyolar vallahi. Bu kadınların neden saglık sorunu bitmiyor anlıyorum şimdi😀 Evlenip gidiyolar bu sefer de onların cocuklarina bak onları düşün öyle ömür gidiyor. Erkek olacakmışın bu dünyada diyorum sürekli eşime olsaydın benim mi suçum diyor 😂😂

Dün büyük temizlik vardı ondan hiç.giremedim bu arada hoşgeldin canımm 😊🤗
Ben ödevlerin ikisini evvelsi.gün yapmıştım
Buzdolabı temizliği ve baharatlıklarımı 😊
Dünkü ödevden çamaşırları yerleştirdim 😊

Dün neler yaptım 😍

Kahvaltı hazırladım, sofrayı topladım

Salonun
koltukları silindi
halısı silindi sandalyeler silindi dip köşe süpürüldü toz alındı yerlerde silindi

Oturma odası
Koltukları silindi
Halısı silindi
Koltukları çekildi arkaları süpürüldü silindi
Toz alındı (tablolar dahil)

Yatak odasını süpürdüm sildim bazanın altı dahil ve toz da aldım

Ara holü de süpürdüm sildim

Mutfak süpürdüm sildim mkineyi doldurdum çalıştırdım

Banyo
Lavabosunu cifledim yerlerini sildim
Paspasları ve havluları değiştirdim
Temizlik bezleri ve banyo paspasları da yıkandı

Yemek yenildi sofra toplandı çay faslı sonrası mortingo 😄😄 sonrasında erkenden uyudum 🤗

Back