Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hele de o çocuk 2 taneyse ben gibi hiç bitmez.

Eşim bakar evde iş bitmiyor diyen bir es var dediği laf sende bu kadar yorma kendini yapma sanki ben yapmasam kendi yapacak hih
Bana bir el atın nereden basliyam
Once bir bismillah de ve başla
Plan yap uygula.
Gördüğünü yap

Eline sağlık
Eline sağlık diğer konu için sonra yazayım,yorgunluktan firar etti aklım
Tamam müdürüm kalktım teşekkürler herşey için

Ne demek cananım
mutfağımı çok olmadı dip köşe yapalı ama çok kirlenmeden yine üstünden geçeyim seninle canım

Ben de akşam yemeğine geçiyorum onu ocağa koyup eve 2. defa süpürge tutucam çocuk olunca 1 defa kesmiyor .
Bugün planım dışında yaptıklarim arasında çocuk elbise dolabimin üstünü de sildim ayy çok mutlu oldum yaptıkça yapasım geliyor.

Gozume Mercek takıp geziyorum evde kafamda temizlik yapmak olunca
👁👁👁

Seninkine carpı 2 canım kardes kardes oynar diyorum ama yok illa beni de dahil edecekler Al bendende canım ya birde gec yatıp gec kalkmak eklenince butun gunum oluyor

Bende de var aynı dert. Bide büyüğün ekstra kapris leri

Profildeki sen misin? Güzeller doldurmuş sayfamızı maaşallah

Aman ne yapıcaklar valla benim eşim biraz cocukla ilgileniyor o kadar hiç bi iş yapmaz. Bende diyorum ki iki cocuk olsa daha mı iyi acaba beraber oynarlar böyle tek olunca evin icinde hepten bana düşüyor hiç tek kalmak istemiyor. Ama bidaha olsa o büyüyüpte beraber oynayana kadar amannn benim canım çıkar

Seninkine carpı 2 canım kardes kardes oynar diyorum ama yok illa beni de dahil edecekler Al bendende canım ya birde gec yatıp gec kalkmak eklenince butun gunum oluyor
Bende tam havalıhavasıza yazdım acaba iki cocuk olsa oynarlar mı diye sonra senin mesajı gördüm. Zaten uzağım ikinci cocuğa ama şimdi tamamen uzaklaştım Benimki Allah'tan 10 da yatıyor aksam ama ben uyuyana kadar 1 oluyo yine de. Bütün anneler böyleyiz demekki bende sadece ben böyleyim sanıyorum

Kaç yasında sizinkiler? Ablamda bunlar iyi günlerin büyüdükçe dertleri büyüyor diyor ama bende bi büyüse diye dört gözle bekliyorum
Biri 2 yaşında diğeri 9. Büyük olanın derdi, bana bişey anlatırken küçük gelip dağıtıyor oda kızıyor, dersime yardım et diyor ama küçükle imkansız. Büyüdükçe dertleride büyüyor malesef. Bunada şükür

Anladım canım aynen öyle buna da şükür sağlıklı olsunlar da gerisi bi şekilde oluyor ama işte insanın da bazen sabrı taşmıyor değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…