- 30 Ocak 2015
- 18.677
- 20.458
- 598
- 29
Seronun sulu yemek dedigi pırasada sulu yemek nohutta sulu yemek ıspanakta sulu yemekSoruyu yanlış sordun sen kuru fasulyenin yanına dedin sulu yemeğin yanına diye sormak gerek
Ya onu yaptıgım gün dedim ki sana beybi corbayı meteye yapıyorumİşte üçkağıtçılık yapıyor. Bi insan sulu köftenin yanına çorba yapar mı kız. Bu yapıyo
Mesela sulu köfteyi benim ailem çorba olarak görüyo ama eşimin ailesinde ana yemekYemek ne olursa olsun çorbası olur sen sulu yemekle yemek istemezsin ayrı.
Bazı çorbalarımız da yemek gibi mesela ama her türlü varlar
Kaç yasındaBenim büyük oğlumun doğum günü de 10 mart
Hormonlu spiral kilo yapar demisti doktor bana oldu mu öyle bisey biliyo musunÇok yoğun adet kanaması olan bi yakınım kullandı hormonlu spiral demir eksikliği yaşıyodu artık düşün ne kadar çok olduğunu ondan sonra kesildi azaldı adetleri ve kadın kendine geldi.
Bunun dışında düzenleme için de kullanılıyor mu bilmiyorum.
Bazen korunma için değil de direk düzenleme için veriyorlar ilaçları ama kimine de yaramıyor işte
Allah kolaylık versin arya şifa versin sıkıntına.
Sana yapılan olay çok saçma baloncuk. Keşke şikayet etseydin cimere. Diğer hastaneler senin durumuna aşılama olmadan rapor veriyordu değil mi ?Yarın aşılama olacam oruç tutamayacağım için huzursuzum
Keşke doktor yapmış gibi gösterse
Çok saçma gerçektenSana yapılan olay çok saçma baloncuk. Keşke şikayet etseydin cimere. Diğer hastaneler senin durumuna aşılama olmadan rapor veriyordu değil mi ?
Sistem çok kötü Allah düşürmesin ellerine ne deyim ki boşuna aşılama oluyorsun. Yazık değil mi yani yapan doktorda mı demiyor bunu yapıyoruz ama olmacagı belli zaten boşuna o kadar ilaçı alıyorsun vücuduna bide yazık günah sana yapılan tedaviyi başkasına yapsa gebe kalacak belki…Çok saçma gerçekten
Ben başka şehirleri tlfnla arayıp sormuştum rapor çıkar demişlerdi ama yüz yüze görüşmedim.. 2 prof tlfnda sormuştum rapor çıkar dediler. Ama doktorlar ne dese de iş hastanedeki sekreterde bitiyor belgeleri falan o yapıyor.
anladığım kadarıyla herkese 2 aşılama şartı isteniyor yapacak birşey yok
Bu seferde devlette deneyelim dedik maddi manevi zor bi süreç Allah yardımcımız olsun inşallah
Sağlık bakanlığını aradım sordum da bana geri dönüşleri şu şekilde oldu, üniversite hastanelerinde işleyiş farklı oluyor hastaneyle görüşün sgkyı arayıp sormuştum onlarda 2 aşılama şartı var dediler daha mecburen kabul ettimSana yapılan olay çok saçma baloncuk. Keşke şikayet etseydin cimere. Diğer hastaneler senin durumuna aşılama olmadan rapor veriyordu değil mi ?
Öyle bir şey ki para batağı resmen. Rapor alırsan biraz olsun rahatlarsın inşallahSağlık bakanlığını aradım sordum da bana geri dönüşleri şu şekilde oldu, üniversite hastanelerinde işleyiş farklı oluyor hastaneyle görüşün sgkyı arayıp sormuştum onlarda 2 aşılama şartı var dediler daha mecburen kabul ettim
işte budur muhteşem
Evet doktorda biliyor saçma buluyor ama yapacak birşey yok, ama çok şükür ki doktorum anlayışlı ilaç iğne kullandırmadı kullanmış gösterdi sadece 3 gün düşük doz iğne yaptım daha yapmadım..Sistem çok kötü Allah düşürmesin ellerine ne deyim ki boşuna aşılama oluyorsun. Yazık değil mi yani yapan doktorda mı demiyor bunu yapıyoruz ama olmacagı belli zaten boşuna o kadar ilaçı alıyorsun vücuduna bide yazık günah sana yapılan tedaviyi başkasına yapsa gebe kalacak belki…
Aman canım rabbim yardımcın olsun inşallah gerçekten maddi manevi psikolojik zorlu bir süreç
Dışarıya rapor vermiyorlar canım, aynı yerde devam edecem inşallah hayırlısı olurÖyle bir şey ki para batağı resmen. Rapor alırsan biraz olsun rahatlarsın inşallahraporu alıp başka yerde mi yaptıracaksın yoksa bu hastaneyle devam mı edeceksin canım ?
Yalnız değilsin büyükten küçüğe bizde de aynıBizim ev
İyi düşün canım belki aşılama sonucu hamilelikle sonuçlanacak hayırlısı ile sonuclansin diyerek bol dua etDışarıya rapor vermiyorlar canım, aynı yerde devam edecem inşallah hayırlısı olur
Aşılama masraflı değil ama benim açımdan beni boş yere uğraştırıyor
Allah Allah rapor alıp başka yerde tüp bebek yaptıran çok kişi var neden öyle olmuyor acabaDışarıya rapor vermiyorlar canım, aynı yerde devam edecem inşallah hayırlısı olur
Aşılama masraflı değil ama benim açımdan beni boş yere uğraştırıyor
Bende 2 aşılama sonrası tüp bebek için onay veriliyor diye biliyorum aynı şehirde olduğumuz için burada da olabilir sadeceAllah Allah rapor alıp başka yerde tüp bebek yaptıran çok kişi var neden öyle olmuyor acaba
2 aşılama sonrası tüp bebeği demiyorum nane rapor alınıp başka yerde tüp bebek için geçerli olmaması tuhafBende 2 aşılama sonrası tüp bebek için onay veriliyor diye biliyorum aynı şehirde olduğumuz için burada da olabilir sadece
Evet aslında vermeleri lazım2 aşılama sonrası tüp bebeği demiyorum nane rapor alınıp başka yerde tüp bebek için geçerli olmaması tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?