Düzenli Evimiz & Hayatımız

Soruyu yanlış sordun sen kuru fasulyenin yanına dedin sulu yemeğin yanına diye sormak gerek
Seronun sulu yemek dedigi pırasada sulu yemek nohutta sulu yemek ıspanakta sulu yemek
İşte üçkağıtçılık yapıyor. Bi insan sulu köftenin yanına çorba yapar mı kız. Bu yapıyo
Ya onu yaptıgım gün dedim ki sana beybi corbayı meteye yapıyorum aksam yemeği hazırlarken ertesi güne corbası yoksa onuda yapıyorum ha bazen ictigimiz oluyo mesela sulu köfteyle şehriye çorbası olmaz ama mercimek corbası cok güzel oluyo bence
Yemek ne olursa olsun çorbası olur sen sulu yemekle yemek istemezsin ayrı.
Bazı çorbalarımız da yemek gibi mesela ama her türlü varlar
Mesela sulu köfteyi benim ailem çorba olarak görüyo ama eşimin ailesinde ana yemek
Benim büyük oğlumun doğum günü de 10 mart
Kaç yasında
Hormonlu spiral kilo yapar demisti doktor bana oldu mu öyle bisey biliyo musun

Yatakları topladım evi havalandırdım
Makineye çamaşır attım
Hamur yoğurdun ıspanaklı sulu köftenin köftelerini yuvarladım
Yemeğin ön hazırlığını yaptım yaprak sarmak için iç malzemeyi doğradım dolaba attım
Bulaşık makinasını boşaltmaya erindim
Çıkan bulaşığı elimde yıkadım
Evi süpürdüm
Çamaşırları serdim
Ütü yaptım yerleştirdim
Toz bezlerini havluları katlayıp kaldırdım
Bulaşık sepetini makinedekileri yerleştirdim
Yemeğimi yaptım salatamı yaptım
Sofrayı kurdum

İftardan sonra cemkirdim

Ula mutfaktan bir kaçışları var çayını tatlısını alan aradan sıvışıyor hepsini haşladım geldi toplamama yardım ettiler
Az kan şekerim düzenlensin biraz kendime geleyim yaprak saracağın

Sana yapılan olay çok saçma baloncuk. Keşke şikayet etseydin cimere. Diğer hastaneler senin durumuna aşılama olmadan rapor veriyordu değil mi ?
Çok saçma gerçekten
Ben başka şehirleri tlfnla arayıp sormuştum rapor çıkar demişlerdi ama yüz yüze görüşmedim.. 2 prof tlfnda sormuştum rapor çıkar dediler. Ama doktorlar ne dese de iş hastanedeki sekreterde bitiyor belgeleri falan o yapıyor.
anladığım kadarıyla herkese 2 aşılama şartı isteniyor yapacak birşey yok
Bu seferde devlette deneyelim dedik maddi manevi zor bi süreç Allah yardımcımız olsun inşallah

Sistem çok kötü Allah düşürmesin ellerine ne deyim ki boşuna aşılama oluyorsun. Yazık değil mi yani yapan doktorda mı demiyor bunu yapıyoruz ama olmacagı belli zaten boşuna o kadar ilaçı alıyorsun vücuduna bide yazık günah sana yapılan tedaviyi başkasına yapsa gebe kalacak belki…
Aman canım rabbim yardımcın olsun inşallah gerçekten maddi manevi psikolojik zorlu bir süreç

Sana yapılan olay çok saçma baloncuk. Keşke şikayet etseydin cimere. Diğer hastaneler senin durumuna aşılama olmadan rapor veriyordu değil mi ?
Sağlık bakanlığını aradım sordum da bana geri dönüşleri şu şekilde oldu, üniversite hastanelerinde işleyiş farklı oluyor hastaneyle görüşün sgkyı arayıp sormuştum onlarda 2 aşılama şartı var dediler daha mecburen kabul ettim

Öyle bir şey ki para batağı resmen. Rapor alırsan biraz olsun rahatlarsın inşallah raporu alıp başka yerde mi yaptıracaksın yoksa bu hastaneyle devam mı edeceksin canım ?

Evet doktorda biliyor saçma buluyor ama yapacak birşey yok, ama çok şükür ki doktorum anlayışlı ilaç iğne kullandırmadı kullanmış gösterdi sadece 3 gün düşük doz iğne yaptım daha yapmadım..

Öyle bir şey ki para batağı resmen. Rapor alırsan biraz olsun rahatlarsın inşallah raporu alıp başka yerde mi yaptıracaksın yoksa bu hastaneyle devam mı edeceksin canım ?
Dışarıya rapor vermiyorlar canım, aynı yerde devam edecem inşallah hayırlısı olur
Aşılama masraflı değil ama benim açımdan beni boş yere uğraştırıyor

Dışarıya rapor vermiyorlar canım, aynı yerde devam edecem inşallah hayırlısı olur
Aşılama masraflı değil ama benim açımdan beni boş yere uğraştırıyor
İyi düşün canım belki aşılama sonucu hamilelikle sonuçlanacak hayırlısı ile sonuclansin diyerek bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…