Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun paw. Bulantı falan var mı. Bulantı yapıyor apandisit

Merhaba hanımlar bende yazayım yaptıklarımı

Yatağı topladım evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım bulasıkları makinaya dizdim yıkandı yerleştirdim
Evi süpürdüm sildim
Mutfak tezgahını lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim
Kızıma corba yaptım
Çamasır katladım kaldırdım
Buz dolabını yüzeysel sildim zaten temizdi
Kızımın küçülen kıyafetlerini bazanın altına kaldırdım, lekeli olanları attım dolabını sildim, yeniden yerleştirdim
Kişisel bakım yaptım baya bi
Yemeğim hazır fırına tavuk patates atcam yemekten sonra da Fırını ocagı silerim, sonrada çay meyve falan işte..

Benim işim neden bitmiyor arkadaslar bütün cocuklu anneler böyle mi ya gün icinde koltukta oturduğum bir saati geçmez çok yoruluyorum gerçekten. Ev işi,yemek, kızımla ilgilenmek hiç bitmiyor zaten bensiz hiç oynamıyor, hep yanımda ne iş yapsam afedersiniz ama tuvalete bile gitsem kapıda anne anne diye bağırıyor ne zaman düzelir bu durum acaba? Kendi kendine ne zaman oynamaya baslar? Şöyle 10 dk bile kendi kendine oynamıyor ben odadan cıkınca peşime geliyor. Yemek yedirirken de hep kendi yemek istiyor heryeri üstünü falan mahvediyor her seferinde. Baya uzun yazmışım dertliyim bu ara

Geçmiş olsun paw. Bulantı falan var mı. Bulantı yapıyor apandisit
Sağol terlikim yok ondan değilmiş sol yumurtalıkta kist varmış. Ve sol yumurtalığım rahimle bağırsağın arasına kaymış. Adetle birlikte kist gidebilirmiş kaybolursa yumurtalığın yapışıp yapışmadığına bakılcak. Kaybolmazsa kist için tedavi olacak. Ondanmış ağrım
Neler yaptım. Parka gittik çocuklarla geldik bu kadar. Herşey kaldı. Maraton yapacak varmola
Ben mutfağ gidiyom şimcik birlikte gidelim

Tekrar geçmiş olsun canım

Ultrason sonucu ne çıktı canım?Bir dönem bende kist oluyordu,o zaman ultrasonla bakılınca dediğin gibi ağrım artardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…