Geçmiş olsun paw. Bulantı falan var mı. Bulantı yapıyor apandisitSağol negom bi ay kadar önce apandistim mi patladı acaba çok ağrım var diyodum ya o devam ediyo ya ara ara doğrulamıyorum bile dün ultrason aletinden olsa gerek yine başladı geçmiyo da doktor çok bastırdı heralde
Kalk hadi 5 e kadar,kapıları silicem sonra duş,bitiyor işim.Neler yaptım. Parka gittik çocuklarla geldik bu kadar. Herşey kaldı. Maraton yapacak varmola
Dağınıklığı topla önce,sonra mutfağa git yemeğini koy,mutfağı toplaBana bir el atın nereden basliyam
Tamam müdürüm kalktım teşekkürler herşey içinDağınıklığı topla önce,sonra mutfağa git yemeğini koy,mutfağı topla
mutfağımı çok olmadı dip köşe yapalı ama çok kirlenmeden yine üstünden geçeyim seninle canımYarın odak noktasına başlıyorum dıtdıdıdıtttt
Mutfaaaakkkkk
Sağol terlikim yok ondan değilmiş sol yumurtalıkta kist varmış. Ve sol yumurtalığım rahimle bağırsağın arasına kaymış. Adetle birlikte kist gidebilirmiş kaybolursa yumurtalığın yapışıp yapışmadığına bakılcak. Kaybolmazsa kist için tedavi olacak. Ondanmış ağrımGeçmiş olsun paw. Bulantı falan var mı. Bulantı yapıyor apandisit
Ben mutfağ gidiyom şimcik birlikte gidelimNeler yaptım. Parka gittik çocuklarla geldik bu kadar. Herşey kaldı. Maraton yapacak varmola
Tekrar geçmiş olsun canımSağol terlikim yok ondan değilmiş sol yumurtalıkta kist varmış. Ve sol yumurtalığım rahimle bağırsağın arasına kaymış. Adetle birlikte kist gidebilirmiş kaybolursa yumurtalığın yapışıp yapışmadığına bakılcak. Kaybolmazsa kist için tedavi olacak. Ondanmış ağrım
Ben mutfağ gidiyom şimcik birlikte gidelim
Ultrason sonucu ne çıktı canım?Bir dönem bende kist oluyordu,o zaman ultrasonla bakılınca dediğin gibi ağrım artardıSağol negom bi ay kadar önce apandistim mi patladı acaba çok ağrım var diyodum ya o devam ediyo ya ara ara doğrulamıyorum bile dün ultrason aletinden olsa gerek yine başladı geçmiyo da doktor çok bastırdı heralde
Cık cık cık cık da sanasen de benim gibi takside mi böldün işleri
Yıkıldııııııım(Küçük Emrah gibi oku)Yok yarın yaparım dedim yataktayım
Benim de modum küçük Emrah acıların kadını Bergen. Biraz gıdem de acıklı biseyler dinliyem.Yıkıldııııııım(Küçük Emrah gibi oku)
Sana gelsin terlik bacıBenim de modum küçük Emrah acıların kadını Bergen. Biraz gıdem de acıklı biseyler dinliyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?