• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

20210112_132552.png
:D temizliğim geldi

Gecenlerde selam vermistim kimse almayinca bi bozulmuştum :KK70:
Simdi etiket gelmesine sevindim 🤗
Dolap ve baharatlar tamam ama katlanacak camasirim var onlari halledip bi makine de camasir atacagim bugun baska isim yok dinlenecegim insallah 🤩

Selam havali- havali-
2 saat 10 dk lık mutfak maratonum bitti. Belim ağrıyor tekrar şiddetlenmesinden korktuğum dan yavaş yavaş yapıyorum. Neyse durum raporu veriyorum. 😁

🐞 Tezgahtaki ve makinadaki bulaşıkları yerlerine dizdim, kirlileri makinaya doldurdum.
🐞 Çöpü attım, çöp kovasını yıkadım.
🐞 Mutfak alt dolabını ve erzak çekmecemi iç dış domestosla temizledim, düzenledim.
🐞 Ocağı, tost makinasını, yağdanlıkları temizledim.
🐞 Tezgahı domestosla ovdum.
🐞 Kocmn bir sarmalık alıp sarmalık olmayan lahanam vardı. Onu kapuskalık doğrayıp buzluğa attım, reçelli kurabiye yaptım.
🐞 Çıkan bulaşık ve malzemeleri topladım. Masamı temizledim .
🐞 Temizlik bezlerini çamaşır suyuna yatırdım.
🐞 Süpürge yapıp çıktım. Bugünlük mutfak maratonum tamamlanmış oldu. Yarın bir 2 saatlik daha maratonum var. Böyle duvar silmelş buz dolabı temizlenmeli 😂😂😂 beklerim

Son düzenleyen: Moderatör:
@
Selam havali- havali-
2 saat 10 dk lık mutfak maratonum bitti. Belim ağrıyor tekrar şiddetlenmesinden korktuğum dan yavaş yavaş yapıyorum. Neyse durum raporu veriyorum. 😁

🐞 Tezgahtaki ve makinadaki bulaşıkları yerlerine dizdim, kirlileri makinaya doldurdum.
🐞 Mutfak alt dolabını ve erzak çekmecemi iç dış domestosla temizledim, düzenledim.
🐞 Kocmn bir sarmalık alıp sarmalık olmayan lahanam vardı. Onu kapuskalık doğrayıp buzluğa attım, reçelli kurabiye yaptım.
🐞 Süpürge yapıp çıktım. Bugünlük mutfak maratonum tamamlanmış oldu. Yarın bir 2 saatlik daha maratonum var. Böyle duvar silmelş buz dolabı temizlenmeli 😂😂😂 beklerim
Ellerine sağlık tatlım çalışkansin maşallah.
Ben de buzdolabına el atmak istiyorum bugün .

Ula erdi bu karı resmen:D:D
İtiraf ediyorum D şıkkı hepsi:D:D

✔️Mutfak dolaplarının yüzünü sildim
✔️Beyaz eşyaların yüzünü sildim
✔️Mikrodalgayı, kahve makinesini iç dış temizledim
✔️Davlumbazı temizledim
✔️Yatakları topladım
✔️Nevresimleri değiştirdim makineye koydum yıkanıyor
✔️Havluları değiştirdim
✔️Evin tozunu aldım
✔️Kahvaltı hazırladım, çay içiyorum

aa sihirli küren beni de mi odaklıyo :KK70:
👀👀👀
Çamaşırları katladım bi kahve keyfi yapayım dedim çocuk uyandı. :KK70: evrenin mesajı kalk diyor :KK70:
O negonun mesajı :KK53:
Gelmişken kaçırma:rolleyes:
Gecenlerde selam vermistim kimse almayinca bi bozulmuştum :KK70:
Simdi etiket gelmesine sevindim 🤗
Dolap ve baharatlar tamam ama katlanacak camasirim var onlari halledip bi makine de camasir atacagim bugun baska isim yok dinlenecegim insallah 🤩
Kolay gelsin😊
Selam havali- havali-

Eline sağlık👏
Selamlar 🌸

bugün işler rahat gidiyo maşallah 🧿

mutfağın camlarını sildim tülünü perdesini yıkadım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Salonu ve mutfağı topladım süpürge süpürdü ben sildim
Akşama yemek yapcam biraz ağrım geçince
Geçmiş olsun canım neyin var
Ula erdi bu karı resmen:KK70::KK70:
İtiraf ediyorum D şıkkı hepsi:KK70::KK70:
Diyorum benle uğraşan iflah olmuyor diye,boşa mı diyorum:KK53:

👀👀👀

O negonun mesajı :KK53:

Gelmişken kaçırma:rolleyes:

Kolay gelsin😊

Eline sağlık👏

Geçmiş olsun canım neyin var

Diyorum benle uğraşan iflah olmuyor diye,boşa mı diyorum:KK53:
Sağol negom bi ay kadar önce apandistim mi patladı acaba çok ağrım var diyodum ya o devam ediyo ya ara ara doğrulamıyorum bile dün ultrason aletinden olsa gerek yine başladı geçmiyo da doktor çok bastırdı heralde

Back