- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gündüz ütü yapamıyorum çocuklardan ütü saati genelde gece yarısı oluyor pazardan pazara garanti ara sıra olanları saymıyorum![]()
Bende de var az önce topladım bir de içeride asılı var katlamadan yatıyorum sırf maratona hazırlanmak amaç tembellik değil heeee![]()
Bi yığın da ütü yaptım gece gece iflah olmaz bi manyağım![]()
Slm mervecim youtube a video atıyorum demiştin daha bugün bakmaya fırsatım oldu en son ki videonu izledim kendime benzettim temizlik yapısını ve çocuğunu temizlik arasında sevişini çok tatlısınızBende de var az önce topladım bir de içeride asılı var katlamadan yatıyorum sırf maratona hazırlanmak amaç tembellik değil heeee![]()
tabiki ben de ellemiyorum sele sele Çamaşır var ama yarın en çok kim katladı oynarız belki
![]()
Teşekkür ederim canım beğenmene özellikle temizlik konusunda benzememize çok sevindim oglumda hem enerji veriyor hem enerjimi yiyor tam canavarSlm mervecim youtube a video atıyorum demiştin daha bugün bakmaya fırsatım oldu en son ki videonu izledim kendime benzettim temizlik yapısını ve çocuğunu temizlik arasında sevişini çok tatlısınız![]()
Aynen iki haftadır evdeydi yarın gidiyo göbek atcameşinin iş kıyafetleri mi vardı
yarın sabah ben de yapcam ütü![]()
Rutin iyi oluyo en iyisi öyle de ben asla rutine uyamıyorum yaHer pazar akşamı 1 haftalık ütülüyorum ektralar hep beklemede duruyor gerektikçe yapıyorum hani ödevlerden birgün ütü çıkarsa şansıma o gün birikenleri eritirim![]()
Ellerine sağlıkeline sağlık.
Bende topladım çekmecemi şükür bu seferde diğerleri gözüme battı iyice inş fırsat olur yaparım onlarıda
Asıl o tatlı sensin.Yaa çok tatlısın![]()
Havlu ve yastık kılıfına takığım ya iki elim kanda da olsa ütülemeden kullanamıyorum bi kaç manyaklığım var yapmazsam hasta olcam gibi hissettiğimpawlover havluları falan hep ütüler misin arada hijyenik olsun diye mi ütülüyosun pawim
İlk evlendiğim zamanlar o takıntı bendede vardı ütüsüz nevresim seremiyordum yastık ve havluları ütülemediğimde pis gözüyle bakıyordum şimdi yıkadıklarımı biran önce dolaba katlayıp koyduğumda mutlu hissediyorum üç çocukla hayat çok zormuş artık o eski ben, ben değilimHavlu ve yastık kılıfına takığım ya iki elim kanda da olsa ütülemeden kullanamıyorum bi kaç manyaklığım var yapmazsam hasta olcam gibi hissettiğimonlardan birii
İlerde nasıl olurum bilmiyorum da ben başka evde tuvalete falan da giremem. Ablamda bile temiz olduğunu bilsem de hastalık kapcam gibi hissediyorum 10 saatte sürse eve gelene kadar asla tuvalete gidemiyorumİlk evlendiğim zamanlar o takıntı bendede vardı ütüsüz nevresim seremiyordum yastık ve havluları ütülemediğimde pis gözüyle bakıyordum şimdi yıkadıklarımı biran önce dolaba katlayıp koyduğumda mutlu hissediyorum üç çocukla hayat çok zormuş artık o eski ben, ben değilim![]()
Bende izledim begendim abone de oldumTeşekkür ederim canım beğenmene özellikle temizlik konusunda benzememize çok sevindim oglumda hem enerji veriyor hem enerjimi yiyor tam canavar![]()
Sen benim bayağı bir üst modelim çıktın ben öyle değildim dikkatli ol böyle şeyler hayatı çekilmez yapabilir arkadaşımda senin gibiydi şimdi psikiyatriste gidiyorİlerde nasıl olurum bilmiyorum da ben başka evde tuvalete falan da giremem. Ablamda bile temiz olduğunu bilsem de hastalık kapcam gibi hissediyorum 10 saatte sürse eve gelene kadar asla tuvalete gidemiyorumhavlu ve yastık kılıfı da öyle bide mutfak bezleri yıkayıp tekrar tekrar kullanamıyorum
bi iki gün kullanıp evin başka bölgesine geçiriyorum asla tezgah masa silemem hastalık kapcam gibi bi manyak his oluyo içimde başkasının mutfak bezine de asla elleyemem bi değişiğim
![]()