- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Amin inşallah ikinizde sağlıkla kavuşursunuz birbirinizeTeşekkür ederimgerçekten zor oluyor az kaldı inşallah rahat güzel bir doğumum olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ikinizde sağlıkla kavuşursunuz birbirinizeTeşekkür ederimgerçekten zor oluyor az kaldı inşallah rahat güzel bir doğumum olur
En fazla 10 da başlıyorum ben senben hep erken başlarım ev işlerine amasenle mi denk gelmedik acaba:)
kaç gibi uygun sana:)
Hoşgeldin aramıza düzene girmek için ayrı bir motivasyon kaynağı burasıAaa kızlar sizi yeni keşfettim sizin düzeninize benimde ihtiyacım var 3 küçük çocuğum var ama evde oturmamama rağmen hep ertelenen işlerim var hiçbir iş tam olmuyor sanırım size takılırsa hayatım daha güzel bense daha sakin bir anne olabilirim ilk sayfaya göz attım mesajları pek okuyamadım ama sizi takipteyim![]()
9 süperbenim oğlan dokuz civarı gidiyo kreşe:) kahvaltı duruma göre değişir ama sen kaç diyorsan varım ben![]()
HoşgeldinizÇok güzel benim hayatım maraton olmuş saat kaçta oluyor ben varım![]()
En fazla 10 da başlıyorum ben sen
9 süper10 buçukta kızçeyi çişe çıkarıyorum o zamana kadar yaparım
![]()
Hayırlı Pazarlar :)
Kahvaltı bulaşık yapıldı
Tüm evi süpürdum yatakları topladım oyuncakları topladım
Çamaşırları katlayıp yerine koydum
Çıkan çamaşırları astım
Dik süpürgenin toz torbasını yıkadım içini dışını sildim
Şimdi öğle yemeği hazirliycam WC lavabo ovmam lazım daha![]()
Selamm
Mutfak temizliği, çaydanlık parlatma ve ütü sonrası biraz kitap okucam inşaAllah.
Sonra da malum akşam yemeği hazırlığı olacak![]()
Mutlu pazarlar hanımlarr
Sabah markete cıktık gelince kahvaltı hazırlayıp yedik sonra mutfağı topladım
Yatağı düzelttim etraftaki dağınıkları bi elden geçirdim.
bulaşıkla çamaşır makinesini çalıştırdım haftasonu mesaiyi onlara devlediyorum eş evdeyken hiçbi iş yapılmıyor![]()
Bugun iş yapamam dedim büyük konuşmuşum. Teraryum vardı salonda onu düşürdüm kırdım hem üzüldüm hem de heryer içinin süsleri, kumları, cam kırığı oldu.Salonu süpürüp silmişken bütün evi süpürdüm sildim.
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları makinaya dizdim
Tuvaleti yıkadım
Yatakları topladım evi havalandırdım
Şimdide yemek yapcam
Selaaam
banyoyu dip bucak temizledim
Duvarlarını sildim
Tüm kapıları sildim
Tüm aynaları sildim
Tüm camları içten sildim
Erzak ıvır zıvır odasını baştan aşağı temizledim dolap içlerini üstelerini filan
Dünden yemeğim vardı keyif faslına geçtim
gece yemek yapalım mı![]()
Bonus
sizde durumlar nasıl![]()
Bugün yaptiklarim;
Camasir katladim yenilerini astim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Kusumun kafesini temizledim
Mutfağı topladim su an toplu
Mutfak ortulerini serdim
Tahmin ettigim gibi toz alma ve ev supurme yarina kaldi. Basimin belasi toz alma![]()
balkonu yıkadım temizledim demirlerine kadar ova ova sildim mutfağını hep temiz tuttum tabi zor oldu ama
Sonra wc falan rutin işler
Bir de oğlanın odasına giriştim dolap üstü cam perde falan hem youtube için video hazırlıyorum hem temizlenmiş oluyor dip köşe öyle koşturmaca bugün hiç oturmadım
Şimdide oğlanı uyuttum mutfağı topladım çay yapıp tatlı ile keyif zamanı bize
Tüm günn oturdum. Saat 7 den beri iş yapıyorum
Ev pürrü pak oldu. Mutfağım ışıldıyor![]()
Eşarpta çok az bağlıyorum zaten şeytan diyo kaldır hepsini bi tane bırak şallar kalsın![]()
Ellerinize sağlık hatunlar
Bir pazar daha sayenizde tembel hissettim eyvallah
9 da gidiyor yazmışsın sen başlarken yaz olursa hep birlikte baslarizbizim ev çok karışıkeşim polis, çalışma düzeni olmadığı için eşim evde ve uyuyosa sabah yapmıyorum, oğlum evde babası yoksa o zaman yine yapmıyorum çünkü çok aşırı hareketli
ben normalde çalışıyorum haftada bır gün idari iznim var coronadan dolayı. o izin bu kez yarına denk geldi.
o yüzden yarın oğlum kreşe gidince evin işlerini erkenden halletmek gibi bir niyetim var:)
İyi geceler kızlar. Mutfaklarımız toplu, gecemiz mübarek olsun.
Yarınki ödevimiz dış kapıyı silmek
Ya da kuruyan çamaşırları katlamak olsun mu?Bonus
9 da gidiyor yazmışsın sen başlarken yaz olursa hep birlikte baslariz
Daha yaratıcı bişey beklerdim senden hasbe geçen hafta kapıyı vermişti![]()
yatağı çekip başlığın arkasını silmek![]()
Neden olmasın benimki duvara monte![]()