• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aaa kızlar sizi yeni keşfettim sizin düzeninize benimde ihtiyacım var 3 küçük çocuğum var ama evde oturmamama rağmen hep ertelenen işlerim var hiçbir iş tam olmuyor sanırım size takılırsa hayatım daha güzel bense daha sakin bir anne olabilirim ilk sayfaya göz attım mesajları pek okuyamadım ama sizi takipteyim 🤷🏼‍♀️
Hoşgeldin aramıza düzene girmek için ayrı bir motivasyon kaynağı burası

En fazla 10 da başlıyorum ben sen

bizim ev çok karışık:D eşim polis, çalışma düzeni olmadığı için eşim evde ve uyuyosa sabah yapmıyorum, oğlum evde babası yoksa o zaman yine yapmıyorum çünkü çok aşırı hareketli 😬
ben normalde çalışıyorum haftada bır gün idari iznim var coronadan dolayı. o izin bu kez yarına denk geldi.
o yüzden yarın oğlum kreşe gidince evin işlerini erkenden halletmek gibi bir niyetim var:)

Hayırlı Pazarlar :)
Kahvaltı bulaşık yapıldı
Tüm evi süpürdum yatakları topladım oyuncakları topladım
Çamaşırları katlayıp yerine koydum
Çıkan çamaşırları astım
Dik süpürgenin toz torbasını yıkadım içini dışını sildim
Şimdi öğle yemeği hazirliycam WC lavabo ovmam lazım daha :ruh:

Selamm
Mutfak temizliği, çaydanlık parlatma ve ütü sonrası biraz kitap okucam inşaAllah.
Sonra da malum akşam yemeği hazırlığı olacak 🌸

Mutlu pazarlar hanımlarr😊
Sabah markete cıktık gelince kahvaltı hazırlayıp yedik sonra mutfağı topladım
Yatağı düzelttim etraftaki dağınıkları bi elden geçirdim.
bulaşıkla çamaşır makinesini çalıştırdım haftasonu mesaiyi onlara devlediyorum eş evdeyken hiçbi iş yapılmıyor 😊

Bugun iş yapamam dedim büyük konuşmuşum. Teraryum vardı salonda onu düşürdüm kırdım hem üzüldüm hem de heryer içinin süsleri, kumları, cam kırığı oldu. 😏😏 Salonu süpürüp silmişken bütün evi süpürdüm sildim.
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları makinaya dizdim
Tuvaleti yıkadım
Yatakları topladım evi havalandırdım
Şimdide yemek yapcam

Selaaam 🌸

banyoyu dip bucak temizledim
Duvarlarını sildim
Tüm kapıları sildim
Tüm aynaları sildim
Tüm camları içten sildim
Erzak ıvır zıvır odasını baştan aşağı temizledim dolap içlerini üstelerini filan
Dünden yemeğim vardı keyif faslına geçtim 🥳

gece yemek yapalım mı 👀 Bonus Bonus

sizde durumlar nasıl 👀

Bugün yaptiklarim;
Camasir katladim yenilerini astim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Kusumun kafesini temizledim
Mutfağı topladim su an toplu
Mutfak ortulerini serdim

Tahmin ettigim gibi toz alma ve ev supurme yarina kaldi. Basimin belasi toz alma🤦🏼‍♀️

balkonu yıkadım temizledim demirlerine kadar ova ova sildim mutfağını hep temiz tuttum tabi zor oldu ama :KK76:
Sonra wc falan rutin işler
Bir de oğlanın odasına giriştim dolap üstü cam perde falan hem youtube için video hazırlıyorum hem temizlenmiş oluyor dip köşe öyle koşturmaca bugün hiç oturmadım
Şimdide oğlanı uyuttum mutfağı topladım çay yapıp tatlı ile keyif zamanı bize

Tüm günn oturdum. Saat 7 den beri iş yapıyorum
Ev pürrü pak oldu. Mutfağım ışıldıyor :KK70:

Ellerinize sağlık hatunlar 🧿🧿
Bir pazar daha sayenizde tembel hissettim eyvallah

bizim ev çok karışık:KK70: eşim polis, çalışma düzeni olmadığı için eşim evde ve uyuyosa sabah yapmıyorum, oğlum evde babası yoksa o zaman yine yapmıyorum çünkü çok aşırı hareketli 😬
ben normalde çalışıyorum haftada bır gün idari iznim var coronadan dolayı. o izin bu kez yarına denk geldi.
o yüzden yarın oğlum kreşe gidince evin işlerini erkenden halletmek gibi bir niyetim var:)
9 da gidiyor yazmışsın sen başlarken yaz olursa hep birlikte baslariz

Kahve yapıyorım sütlü kafamdan çıkan dumanda az dinmiş olur.

Kaç dk ulan 2 çekmece bi şifonyer üstünü toplamak
t2408.gif

Back