• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus teşekkür ederim canım. Öyle valla. Hiçbir iş yapamıyorum. Sizin daha önce ağrıdı mı. Kas gevşetici kullanıyorum ama etki etmedi. Kaç güne geçiyor acaba
Eğer kas gevşetici,agrı kesiciyle geçmiyorsa bel fıtığı olabilir. Ağrı bacağınıza da vuruyor mu? Arka bacak çekiyor gibi oluyor bek fıtıgında

Bonus Bonus teşekkür ederim canım. Öyle valla. Hiçbir iş yapamıyorum. Sizin daha önce ağrıdı mı. Kas gevşetici kullanıyorum ama etki etmedi. Kaç güne geçiyor acaba
Sorunun ne olduğuna bağlı ya kas tutulması kolay geçmiyor fıtık sıkışma falam varsa daha zor

Hayırlı Pazarlar :)
Kahvaltı bulaşık yapıldı
Tüm evi süpürdum yatakları topladım oyuncakları topladım
Çamaşırları katlayıp yerine koydum
Çıkan çamaşırları astım
Dik süpürgenin toz torbasını yıkadım içini dışını sildim
Şimdi öğle yemeği hazirliycam WC lavabo ovmam lazım daha :ruh:

Mutlu pazarlar hanımlarr😊
Sabah markete cıktık gelince kahvaltı hazırlayıp yedik sonra mutfağı topladım
Yatağı düzelttim etraftaki dağınıkları bi elden geçirdim.
bulaşıkla çamaşır makinesini çalıştırdım haftasonu mesaiyi onlara devlediyorum eş evdeyken hiçbi iş yapılmıyor 😊

Eğer kas gevşetici,agrı kesiciyle geçmiyorsa bel fıtığı olabilir. Ağrı bacağınıza da vuruyor mu? Arka bacak çekiyor gibi oluyor bek fıtıgında
Düşündüm aslında ama fıtık hemen oluşabilir mi acaba? Daha önce hiç ağrımaz dı ilk kez ağrıyor. Bacağım değil ama sağ kalçama vuruyor ağrısı.
Sorunun ne olduğuna bağlı ya kas tutulması kolay geçmiyor fıtık sıkışma falam varsa daha zor
Aile hekimliğine gittim. Kas gevşetici iğne oldum. 10 tane de kas gevşetici hap kullandım. Sıcak soğuk uygulama yaptım sirkeyle ovdum. Çok şey yaptım geçmedi 😂 yakı varmış birde ondan alıp yapıcm. Ortopedi ye randevu bakıcm yarın. İnşallah geçer kas tutulmasıdır. 🤲🤲🤲🤲🤲

Düşündüm aslında ama fıtık hemen oluşabilir mi acaba? Daha önce hiç ağrımaz dı ilk kez ağrıyor. Bacağım değil ama sağ kalçama vuruyor ağrısı.

Aile hekimliğine gittim. Kas gevşetici iğne oldum. 10 tane de kas gevşetici hap kullandım. Sıcak soğuk uygulama yaptım sirkeyle ovdum. Çok şey yaptım geçmedi 😂 yakı varmış birde ondan alıp yapıcm. Ortopedi ye randevu bakıcm yarın. İnşallah geçer kas tutulmasıdır. 🤲🤲🤲🤲🤲
Vardır belki önceden de ama ağrı yapmıyodur ilerledikçe ağrı başlamış olabilir. Sen bi doktora git bence o kadar kas gevşetici ağrı kesici kullanmışın geçmemiş fıtık olabilir. Kalçana da vuruyormus insallah değildir ama bi mr çektirsen iyi olur. Tekrardan geçmiş olsun

Bugun iş yapamam dedim büyük konuşmuşum. Teraryum vardı salonda onu düşürdüm kırdım hem üzüldüm hem de heryer içinin süsleri, kumları, cam kırığı oldu. 😏😏 Salonu süpürüp silmişken bütün evi süpürdüm sildim.
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları makinaya dizdim
Tuvaleti yıkadım
Yatakları topladım evi havalandırdım
Şimdide yemek yapcam

Selaaam 🌸

banyoyu dip bucak temizledim
Duvarlarını sildim
Tüm kapıları sildim
Tüm aynaları sildim
Tüm camları içten sildim
Erzak ıvır zıvır odasını baştan aşağı temizledim dolap içlerini üstelerini filan
Dünden yemeğim vardı keyif faslına geçtim 🥳

gece yemek yapalım mı 👀 Bonus Bonus

sizde durumlar nasıl 👀

Selaaam 🌸

banyoyu dip bucak temizledim
Duvarlarını sildim
Tüm kapıları sildim
Tüm aynaları sildim
Tüm camları içten sildim
Erzak ıvır zıvır odasını baştan aşağı temizledim dolap içlerini üstelerini filan
Dünden yemeğim vardı keyif faslına geçtim 🥳

gece yemek yapalım mı 👀 Bonus Bonus

sizde durumlar nasıl 👀

Babamın yanındayım burda yaptım bişeyler evde de yemek var 👀 sen niye gece istiyosun yarın işin mi var?

Soru salakçaydı 🤦🏻‍♀️

Babamın yanındayım burda yaptım bişeyler evde de yemek var 👀 sen niye gece istiyosun yarın işin mi var?

Soru salakçaydı 🤦🏻‍♀️
Haftaiçi hiç bişey yapamıyorum artık ya 🥺 çok yoğun işler bi dr toplantı çıkardılar her gün toplantı yapıyoruz 1-2 kere. haftasonu da yetmiyo perte çıktım yine hepsini birden yapınca. Ben yaparım o zamaan bu akşam senle de sonra yaparız 🧡

Kahvaltıdan sonra eşimle beraber evi topladık süpürdük mutfağı topladık. Ocağı sildim. Kuruyan çamaşırları yerleştirdim.
Bunların dışında hafta sonu oğlanın ateşiyle geçti. Üşüttü herhalde cuma günü ☹️
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin zor oluyor çocukların hastalıkları tez zamanda toparlanır inşallah

Burda yagmur var 1 makına yıkanıcak camasırım var boyle zamanlarda kurutmam olmadığına sınır oluyorum
Kışın kötü tarafı o yikadigin kurumuyor bir türlü
Kahvaltıdan sonra eşimle beraber evi topladık süpürdük mutfağı topladık. Ocağı sildim. Kuruyan çamaşırları yerleştirdim.
Bunların dışında hafta sonu oğlanın ateşiyle geçti. Üşüttü herhalde cuma günü ☹️
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendinemumkun olduğunca sonuna geldim hamileliğin çok zor olur senin için

Back